pelince bana neden maşallah dediğini anlayamadım söyler misin ?
eğer yediklerimi kastediyorsan ben pasta börek dondurma yedim 1.5 kg verdim ama öleeee bişi yemeyinca yani dikkat edince veremedimm... onu gördümmm anladın mı şimdi neden abarttığımı...
Banucum pozitif başlamışsınız güne o anlamda maşallah dedim canım.Kişi kendini nasıl kilo vereceğini bilir ben listeye birebir uyamıyorum çünkü normaldede o kadar yemiyorum beslenme şekli fazla değişmiş olmuyo benim için o yüzden kaliteyi daha yükselttim ama miktarı abartmıyorum.Şu an reglim ama canım zerre kadar tatlı dondurma hiç birşey istemiyor.Çok dayanamazsam vanilyalı dondurma yerim oda lıght olur bide bitter çikolata nispetendaha makul.3 ay böyle geçecek benim için gazlı ya da gazsız.İki haftaya kadar belli olur doğru yolda olup olmadığım bakalım canım.
Abartmayı sana dememiştim ki .....Benim için misal belli ölçüde kuruyemiş yiyorum ama onuda fazla kaçırmıyorum.Gamzeliye dedim dr geçen gün Yasemin'e de kıs gibi bişeyler demiş.Ben diyorum dr benim bildiğim beslenme şeklini çok detaylı olmadan öneriyor.Ben ordayken içeri aldığı hastayada önerdi baklakabul etmiyor.gilleri...Çünkü glisemik endeksleri düşük.Durn bi ben uygulayayım durum iyi giderse tüm detaylarını paylaşacağım sizlerle...
selam kızlar banucum ben 58.7 ile başladım ideal kilom 55,6 imiş, ama ben tabi 3 kilo değil 4-5 kilo vermek istiyorum, benim ilk seanstan sonra 1 kilo gitti ama bugün 5.seansa gitcem hala tık yok, moralimde çok bozuk, enerji alamamışsın diyor doktor,öğlenleri 8 tane köfte yiyorum günde 2 kase yoğurt bi bardak süt ,sabahları peynir kaşar salam tüketiyorum akşam sebze yiyorum ama hala enerjim düşük yani yapcak bişeyim kalmadıilk hafta her öğünde badem fıstık yiyodum sonrasında tek ikindede ye dedi onunla bi ilgisi varmı bilmiyorum, tabi birde şişlik var göbeğim dağ gibi oldu içimede çekemiyorum öle bişey anla yani, doktor normal dedi ama böle kalır die korkuyorum , benim toplam 12 seans o bitince devam edemem sanırım para gidiyo yani boş değil , umarım bu akşam güsel haberler alırım ya 100 gr bile dese sevincem 3 seanstır oynama yok, bide doktora dedimki ne zaman sıkılaşma başlar enerji almaya başla şu durmayı bi oynat ver bi kaç seans sonra başlar dedi ama pek umudum yok
selam arkadaslar ben nıhayet seytanın bacagını kırdım bır bucuk kg vermısım her sey cok ıyıymıs enerjım yuksek kuculme baslamıs dr bana artık almayacaksın vermege basladın dedı sız zayıflayacaksınız merak etmeyın bu arada bu benım 13 seansım toplam 5,5 kg sadece bıraz sabırben bugun gıderken heyecandan korkudan yerımde duramıyordum cunku yazdıklarınız benıde korkutmustu ama sevınerek cıktım.bu arada ebru hanımla konustuk daha once ulusta estetık merkezlerı varmıs bu tedavıyı 6 yıl para almadan uygulamıslar daha sonra merkezı kapatıp ıstek uzerıne herkese yakın olsun dıye bakırkoye tasınmıslar tubıtak dan destek alıyorlarmıs bılımsel oldugu ıcın. ebru hanım ınsanların kendısıne bu uygulamayı yaıyormusunuz dıye soruyorlarmıs yaptırmadıgını hormonal tedavı gordugu ıcın 1 ayda 15 kılo aldıgını soyledı 1 seneden berıdır de 64 kıloda sabıt duruyormus moralınızı bozmayın her sey yolunda
Tüh bugün gittim sormayı unuttum yaaa bende hafiften şişim ama reglimde belki ondandır.Yasemin senin kızın okul işini konuştum sohbete gel canımAklıma gelmişken ya şu şişkinlik meselesini sorayım dr siteden bakalım ne dicek cevabı olduğu gibi yazıcam size.Ya banu dr artık siteden soruları kopyala yapıştır yapıp aynı paragrafla cevaplıyor .Adam onuda otomatiğe almış ::))))
Ben daha çok baklagille besleniyorum eti öğlen tüketmeye çalışıyorum akşam üstü ikindi akşam bir oluyor sebze baklagil yoğurt akşamda hiç acıkmıyorum bir kiraz yiyorum banucum.Alınma tabii tatlım ya ....Sporun valla çok iyi ama börek yeme bencede....Benim mantığıma yatmadı pek börek anca dışarda ve çaresizsem olabilir.Mercimek tarifini ilk duyuyorum ilginç deniycem hemenyok kızım neden alınayım? ohoooo öle herşeye alınacak olsak bu dünya çekilmezzzzz.:))))
sen neler yiyorsun ben her akşam bizim hocalarla maç yapıyorum bu yüzden enerjimi arttırmam gerekiyor. 2-3 saat sürüyor çünkü eeee bununla beraber okulda bütüngün 50 tane çocuk ama ben de biraz dengeye oturtmalıyım.....dr akşam spordan sonra yumurta yememi istedi. ben de onun yerine dondurma yiyorum....kuruyemiş yemeyi bıraktım çünkü midem artık kabul etmiyor... öğlen etin yanına baklagil yiyorum hem tok tutuyor hem de sevrim özellikle yeşil mercimeği. size de hemencik bir basit tarif vereyim. haşlıyorum mercmeği hergün folyoda tost makinesinde pişiriyorum. yanına köfte yoğurt benim favorim.... akşama çorba... sadece ikindi okulda olduğum için ya meyve yoğurt ya da börek ayran yapıyorum...... bakalım bugün ne olacakkkkk((((((
:)))))))
Güldalım yol arkadaşım sen kaç kg sın 13 seansta 5,5kg gayet iyi valla ben yarın 10. seansa gidicem sendede biraz verip geri alma durumu oldumu ?Ne kadar zaman oldu başlayalı 13 seansı hızlı bir şekildemi yaptırdın.Benim neden inmiyor yahu.Bozmucam moralimi bekliyorum.Yemeye devam hadi kızım yasemin ye yee ye ye daha çok yeeeeecokacimcoook
:teselli:
yasemıncım eger aldıklarım olmasaydı 10 kılom gıtmıstı 94 kıloydum dun 89 olmustum yavas gıtmesı benım sucum du cunku dogru durust beslenımıyordum dıet mantıgı yanı. yenı yenı oturdu haftada 2 seans gıdıyorum ılk defa butun degerler yuksek cıktı dr artık gerı almayacaksın vermege basladın tamamdır sende moralını bozma olacak korkma sabır ınsaalah ıdeal kılona geldıgınde de artık kılo almak korkusu kalmasın saglıkla hepımız ıcın dılıyorum
banu kilo vermedinmi peki.:Cumartesiye bende alayım o zaman buluşalım 2 gibi olur mu?kızlarrrr nerdesinizzzzz
ben geldimmmm...yeni girdim eveeee ye ye yeeee benim börekler dondurmalar işe yaramış pelincim vermişim enerjim de iiiii... dr herşeyi ye dediiiii.... darsı hepimizin başına cumartesi ordayım herkesi bekliyorumm... çok iyi dedi dr sadece vücudumdaki su miktarı artmışşşş
Sohbetten konuşalım mıverdimmmmm dr devam dedi çok güzel dedi enerjii çok iyi dedi ..... akşamları çorba yerine köfte möfte vs vs ye dedi.... valla heyecandan kaç gr verdiğime bakamadım enerjinin düştüğünü görünce... çok yeme sen yine börek bugün kaşar , beyaz ve krem peynir 1 dilim ekmek maydanoz domates omlet tereyağı çay salam
öğlen ıspanak ve musakka yoğurt çok
okulda bugün okuma bayramı vardı 2 dilim kek yedim...
akşam ızgara köfte yaprak sarma yoğurt
üstüne dondurmaaaa
ben cumartesi sabah 10 da orada olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?