Benimde güneş tüm enerjimi almış sanırım akşam 10 gibi yattım uzun zamandır bu kadar uyumamıştım.Bugün benimde randevum var öğleden sonra gideceğim.Daha korkmak için çok toyum Allah korkutmasın.Banu sen sanırım 55 kilosun ya bende şöyle bi düşünce oluştu normalde diyette olduğun kadar yemeyen biri olmalısın diye düşünüyorum.Sordun mu doktor beye?Çok abartılı yiyen için azalmış oluyor bu beslenme şekli ama...Eskiden derdim ki benden çok yiyor ama zayıf falan...Bizim okulda yemek var zayıf arkadaşlara bakıyorum ekmek almazlar pilav falan ucundan tadarlar arada bir şey yediklerini görmem...Yiyen kilo alıyor bu bir gerçek zaten beni onlar gaza getirdi izledikçe...Kendime hep ne yiyosun ki metabolizman yavaş ondan alıyorsun dedim.Ama yok öyle değil kazın ayağı.Ekmekte yiyodum öğleden sonra kek biskui çayla zaten günde bi gofret vardı falan.günaydın kızlar benim bugün uygulamam var ama hiç gitmek istemiyorum başım çatlıyor sanırım yarına erteleyeceğim... bu hafta okulda bitsin rahat rahat gidip geleceğimmmmm ........ açıkçası azıcıkta üzüleceğim diye gitmek istemiyorum....korkmaya başladımmm nedense
Benimde güneş tüm enerjimi almış sanırım akşam 10 gibi yattım uzun zamandır bu kadar uyumamıştım.Bugün benimde randevum var öğleden sonra gideceğim.Daha korkmak için çok toyum Allah korkutmasın.Banu sen sanırım 55 kilosun ya bende şöyle bi düşünce oluştu normalde diyette olduğun kadar yemeyen biri olmalısın diye düşünüyorum.Sordun mu doktor beye?Çok abartılı yiyen için azalmış oluyor bu beslenme şekli ama...Eskiden derdim ki benden çok yiyor ama zayıf falan...Bizim okulda yemek var zayıf arkadaşlara bakıyorum ekmek almazlar pilav falan ucundan tadarlar arada bir şey yediklerini görmem...Yiyen kilo alıyor bu bir gerçek zaten beni onlar gaza getirdi izledikçe...Kendime hep ne yiyosun ki metabolizman yavaş ondan alıyorsun dedim.Ama yok öyle değil kazın ayağı.Ekmekte yiyodum öğleden sonra kek biskui çayla zaten günde bi gofret vardı falan.
Diycem sen normalde sanırım daha az yiyodun ki bu sistemde kilo aldın .......Ne diyor dr bey bu duruma.
Ben bu hafta azcıkta olsa verdiğimi sanıyorum ama bakalım görücez
serpili özür dileriz haklısın sayfanın amacının dışına çıktım motivasyonumuzu arttırmalıyız... tam gaz devam
günaydın kıssslar neler yediniz içtini,z bakim sabah ekmek yiyor musunuz
Canım benim bak sıkma canını aynı şişkinlik bende de var bugün davul ötesiyim ama ben karboksiterapi yaptırmıştım bir kere o zamanda birsüre şişkinil oluyor denmişti.Sonuçta bu yola çıktık bitene kadar devam edicez esnek ol vallahide billahide yanımda kız çatır çatır çikolatada yedi gene verdi kiloyu bu yöntemle.Az kaldı sabret.Sonuna kadar yapıcaz bu işi yılmak yok.Eğer erimezsek dr kendi düşünsün bunu söylemek için şu an erken aynen listeye devam.turkbayragiSelam kızlar nasılsınız? Beni hiç sormayın patlamak üzereyim dokunsalar ağlayacak durumdayımkarnım felaket şiş hiç bu kadar şiş karın olmamıştı.... acayip bir şekil sanki içime bişeyler basıp dikmişler gibi... çıldırmak üzereyim.... (( ben gittikçe şişmeye başladım artık pes demek geliyor içimden bu nasıl iş anlayamıyorum...bütün ümitlerim yokoldu kırıldı... akşam yastığa başımı koyunca sadece bu konuyu düşündüm sürekli şişiyorum doktora gittiğimde böyle değildim sizleri üzmek değil amacım ya da gayretinizi frenleten sözler söylemekte değil ...sadece sizlerde bu kadar aşırı şişme var mı 5 seanstır değişen hiççççççççç bişeyyyyy yokkkkkkkkkkkk ( allahım nolur zayıflayayım sağlıklı bir şekilde amacım sıfır beden değil sadece kendimi dinamik ve daha sağlıklı hissedeceğim bir kilo ...manken gibi olmak hayalim yok zaten bendende manken falan olmaz da:) inanın moralim sıfır suratımdan düşen bin parça...kaç kilo verdin diye soran olunca elim ayağım birbirine dolanıyor salak ver paraları boşa diye bakıyolar yüzüme sanki (( kızlar bişeyler söyleyin allahınız severseniz
Henüz bunun için erken arkadaşım son seansa bitene kadar bunu yapma hakkımız yok diye düşünüyorum ama benim 15 seansımda herhangi bir gelişme olmazsa istediğiniz her yerde toplanmaya hazırım .Tüm şikayetimizide gereken yerlere yaparız.arkadaşlar herkese selam ,
ben ve bir arkadaşım daha bu yönteme inancımızı yitirdik. İkimizde de en ufak bir değişiklik yok. Önümüzde Canan dışında herhangi bir örnekte yok. Bu kadar kişi içinde sadece 1 kişi, ben diyorum ki hep beraber ortak bir yerde toplanalım yüz yüze konuşalım. Biz arkadaşımla beraber gelmeye hazırız. Sonuçta paramız gidiyor. Yazık günah hakkımızı aramalıyız diye düşünüyorum. Bakırköy de herhangi bir yerde olabilir. Ne dersiniz. Gamzeli, Banu, Yasemin, ve diğer herkes haber bekliyoruz sizlerden ..
Yüz yüze konuşmanın herkes için daha iyi olacağını düşünüyorum. Gerekirse hakkımızı da ararız. Boş yere o kadar parayı vermeyelim.
Merhabalar ben bugün gidemedim.Gideceğim saatte davetsiz misafir geldi.Valla burda duydukça ben kimseye söylemedim.Fevzi Bey ilk toplantıda kimseye söylemeyin bu gerginlik yapar demişti.Ben zaten bu kararda olduğumdan söylemedim.Oyüzdende gidemedim.Yemeklerime dikkat ettiğim fark ediliyor tabii diyetteyim benim diyetim böyle diyorum:)))Oyüzden böyle aksilikler yaşayacağım sanırım.
Gamzeli sen hiç mi kilo veremedin kaçla başladın kaçıncı seansın ve şimdi kaçsın canım.İnan seni okudukça üzülüyorum.Yemek konusunda yanlışın olabilir mi acaba?Ne biliym ama çok fazla takılıyorsun bak Yasemin'e dr'de demiş daha dikkatli ye diye sende öyle yapsan canım.Serbest diye abartmasan napıyosun onuda bilmiyorum ama.....
Yasemin maşallah sana,banu sanada öyle tatlım.Bakalım ilerleyen günlerde ben nasıl olacağım:))
Dr'miz bebeğinizi tartarak mı besliyosunuz diyo ama benim bedenim bana bebek gibi gelmediğinden tartıyorum ben yıllardır hergün tartılırım sabahları.İyi gidiyo durumlar yarın görücem anyayı konyayı:))
Canım benim bak sıkma canını aynı şişkinlik bende de var bugün davul ötesiyim ama ben karboksiterapi yaptırmıştım bir kere o zamanda birsüre şişkinil oluyor denmişti.Sonuçta bu yola çıktık bitene kadar devam edicez esnek ol vallahide billahide yanımda kız çatır çatır çikolatada yedi gene verdi kiloyu bu yöntemle.Az kaldı sabret.Sonuna kadar yapıcaz bu işi yılmak yok.Eğer erimezsek dr kendi düşünsün bunu söylemek için şu an erken aynen listeye devam.turkbayragi
gamzeli ya bu kadar çok takma , başladık bir yola sonunu bilmeen yarı yolda kesmek olmaz, yolun ortasında engebeler olabilir ama sırf onları geçemicez diye sonundaki güzelliklerden vazgeçmekte olmaz, şişkinlik bendede var göbeğim benden önde resmen, ama inanıyorumö gitcek benimde 4 seans bitti sadece 1 kilo
zaten vermem gereken 4 kilom var inşallah onuda halletcez, önce sakin bir kafa lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?