Karboksipunktur ile kilolara veda..

günaydın yasemincim
sen neler yiyorsun hele bir anlat bakimmm
ona göre çarşambaya kadars eninle ortalama aynı şeyleri yiyelim sonuca bakalım bir farklılık değişiklik olacak mı?
gün gün yaz buraya yediklerini....
bu arada sen şu dr a dondurma işini sormuştun ya ben 2 top yerine 4 er top yedim dr bununla ilgili birşey dedimi yok olmaz falan filan.. bu hafta dizimin üst kısmı şiş pantalonumu giyerken oradan geçişi oldukça zor oluyor....
ne olacak bilmiyorum... benim kaçıncı seansım onu bile bilmiyorum yarın sabah orada olacağım. bakalım ne olacak....

isteyen herkes istediği her konuda yorum yapma konusunda özgür
ne yanii gidipte karboksipuntkur yaptırıp sonra yaptırdığımı notere onaylatıp öyle bi mi gelip yazıcaktım yaa bırak allasenmirmirmirmirkii zaten ihtiyacımda yok çok şükür o da ayrı tabidelikafadulden
motivasyon ve inanç tek bi cümle cümleyle kırılan şeyler değildir benim bildiğimzemuszemus

selam yasemıncım neden bu kadar umıtsızlıge dustun benım 12 .seansım oldu hala 4 kıloda takılıp kaldım ben basaracagımıza ınanıyorum hem senın kendını bu kadar uzecek kadar kılon yok kı benım vermem gereken kılo senın 5 katınburda kalmam gereken sure kısıtlı olumlu yonden bakmaya devam edelım arkadasım sıkma canını.p tesı gıdecegım cok merak edıyorum reglım gecmıstı oda oldu ınsallah kıloda vermısımdır. bırde bakmıssın bır kerede 5 kılon gıtmıs cokta uzak degıl ben sıze ınanıyorum olacak vucudumuz ınat edıyor bıze karsı savas acmıs onu yenmelıyız yenecegız

merhaba güldal
pzartesi ne zaman gideceksin? ben de orada olacağım.... belki karşılaşırız ve sohbet etme şansı buluruzzz.... eğer 12 ye kadar gelebilirsen memnun olurum.... benim öğleden sonra okula gitmem gerekiyor. ne olsa 12 ye kadar çok insan da olmuyor uygulamayı da rahatlıkla yaptırırsın....

yasemin merhaba...yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm...valla aynen bebek muhabbeti benide baydı...ye ye ye yiyoruz ama değişen yok bilakis alıyorum vermek yok! ne incelme ne verme kalınlaşma+alma var= sinir harbi:) çıldırıcam ya eğer ki bunlar masal ve uyutuluyorsak uyanınca çok fena olur :) şahsen ben uyku ile uyanıklık arasındayım ama borç harç sıkıntı ile zar zor denkleşen bu paralar bi şekilde heba edilirse ee bunun geri alma yöntemleride var ...sağlık bakanlığı ve mahkemeler boşa çalışmıyor...inan ki çok sinirlendim...10 seansta iş biter deniliyordu ama seanslar gün geçtikçe artıyor canan dı sanırım 6 aydır giden 6 ay da dünyanın parası gidecek... eğer bu kadar sürerse ve sonuç hüsran olursa çok kötü olur birde benim kafama şu takıldı dr. daha önce nişantaşında bu işlemi yapıyormuş oradan neden ayrıldı acaba ki o mevkide bu işleme rağbet çok olmalı benim kafama takılan çok kişi duymuyor görmüyoruz hiç zayıflayan...daha önce birisi yazmıştı yanındaki kızlarda biliyomuş bu siteyi diye yani aklıma tuhaf şeyler geliyor...nasıl sinirliyim anlatamam yanlış anlamayın ama bu iş olmazsa bide elalemin çenesini çekmek var enayi yerine düştün diye konuşmalar duyarsam zıvanadan çıkarım...çünkü bu zamana kadar aldatıldığımı hissettiğim zaman hakkımı hep söke söke almışımdır dellenebilirim:) inşallah umudumuz ve maddiyatımız sömürülmüyordur...zaman kötü bu düşünceler normal eğer ki ters konuşan olacaksa kusura bakmasın ama gerçekten öyle...hele ki kilo meselesi en çok art niyetle kullanılan bir konu ...çünkü gittikçe şişmanlayan bir toplumuz her gidişimde hüsran kaliteli yemiyorsun lafları bir bebek muhabbeti...otomatiğe bağlanmış gibi sadece iyi olan tatlı isteğimin olmayışı bide ekmek yeme gibi bir his kalmadı yetiyor yediklerim fazlasıyla kasaba bu kadar sık hiç uğramamıştım et tavuk balık bakliyat sebze yoğurt meyve kuruyemiş hepsi listede yazan +dr un ayrıca söyledikleri...mesela listeye göre hareket ediyorsun konuşmalarda farklı şeyde söylüyor...aslında konuşması ve listesi bazen bağdaşmıyor başka sitelerde ki yazılarında da farklı yorumları var...aslında dr. a güvenmek istiyorum ama kilo veremeyişim ne de küçülmemin olmayışı sinir ediyor ve güvenim sarsılıyor...son olarak şunu söyleyeyim hak edilmeden kazanılan bir para kimseye fayda getirmez şu veya bu şekilde kendisinden veya yakınından çıkar acısı....bunu idrak eden kişilerde alnının terini yer... ah almakta iki yakayı bir araya getirmez inşaallah bu şekilde bir düşünce ve filiyat yoktur... sert yazmış olabilirim ama bu benim fikrim ve en doğal hakkım fikrimi sunmak...neticede alınterimiz ve umudumuz sarf ediyoruz bu uğurda kimsenin benimle aynı fikirde olması şart değil bana bu hissiyat veriliyorsa yazarım arkadaşım :1closedeyes:

canım benım 2 de randevum var ama senın ıcın gelmege calısaacagım gelırsem senı nasıl tanıyacagım ordakı herkese sen banu musun dıye sorarsam bana delı demelerı kuvvetlı bır ıhtımal. bu arada kızların haberı yoktu ben soyledım cok sasırmıslardı ve daha sonra yazılarımızı okuduklarını soyledıler.arkadaslar umutsuzluga kapılmak ıcın cok erken sıkmayın canınızı,ben bugun hala umutluyum ınsaalah yarın daha cok umutla yoluma yolumuza devam ederız
sevgıyle kalın:hooray:

Selam herkes konuşmuş gitmiş nerdesiniz gezmelerdemisiniz aman yemeye dikkat dışarlarda cızlara dokunmayın inşallah.Ben bu anlamda bugün başarılı bir gün geçirdim kendimi tebrik ediyorum.Eşimin okulunun pilav günü vardı boğaza nazır bi okul anlarsınız dışarda kahvaltı yapalım ordan gideriz dedi.Alel acele kaliteli kahvaltı yapamam dedim pazar pazar 7'de kalktım kahvaltımızı hazırladım yedik çıktık.Okulda tabiki pilav yemedim tatmadım bile ayran içtim bi tane çıkınca döner yedim salata yedim yoğurt yedim bol su içtim kavruldum.Çok terledim damladı terler kavruluyo istanbul bugün.ıyiydi yani....
Yasemin teşekkür ederim canımcım kazanç olarak gördüğün için:)
Bide şunu söylemeden geçemiycem eleştirilerimizi kaygılarımızı neyimiz varsa burda konuşmak bence doğru olan dr bey'de eşide okuyorsa okusun bu daha iyi onlar eksilerini görür ve düzeltme yoluna gider artılarını görür mutlu olur yanlışlarımızı görür önlem alır bu faydalı bir durum olur diye düşünüyorum.Ama şu var tepki almak istemeyen olabilir ben bu kaygı olduğunu düşünüyorum bazılarımızda onlarda yorumsuz bıraksın savunmak zorunda değiliz kimseyi.Benim elle tutulur bir sıkıntım yok henüz olursa yazarım mutlu olursam dr beyin ilgisinden yaşadığım süreçten bunuda yazarım.Çok güçlü bir ortamdır kk, ben ilk üyelerindenim buranın.
Tüm temennim herkes bunalmadan istediği bedene kavuşsun dr'umuzu alem duysun kilo derdi tarih olsun:))))))))))))))

Son düzenleme:
Arkadaşlar bide dikkatimi çeken bişey var yasemin gıdacımız oda bilir glisemik endeksi düşük yiyecekler bol yensede kilo verdirir fakat yüksekleri tamamen çıkarmak gerekir menülerden onlar kesin yasaktır.Bu düşük glisemikli gıdalar aynı zamanda çok enerji verir ve doktorumuzun önerilerinin bu doğrultuda olduğu dikkatimi çekti tek uymayan şey akşamları karpuz kavun yiyebilirsiniz önerisi o ikisinin yüksek çünkü endeksleri.Ben bu prensipli beslenme ile diyet demiyorum çünkü bol bol yiyebiliyorsun kalitelileri 2 ayda 13 kilo vedim yıllar önce yıllarcada korudum sonra hormonsal sebeplerle kilo aldım ve o süreci takip eden 2 yıl grip dahi olmamıştım.Şimdi doktor beyin beslenmesi bu anlamda hoşuma gidiyor kendi bildiklerimle harmanlıyorum.ılginçlikleri vardır bu beslenme şeklinin aslında dr bey o kadar detay vermemiş ama ......Misal pişmiş havuç asla yenmemeli çiğ havucun glisemik endeksi düşüktür ama pişince yükselir hemde çok.Ne bilym akşam mercimek çorbası içersin çorba serbest ya içine havuç koydun mu olmaz yani.Bunun gibi detaylar bu konuyu bi araştırın isterseniz ÇÜNKÜ DOKTOR BEYıN KESıN YASAKLARI HEP YÜKSEK GLıSEMıKLıLER.MUTLAKA ALIN DEDıKLERıDE DÜŞÜK VE ENERJı VERENLER BADEM CEVıZ FINDIK. Aklına yatan olursa bildiklerimi paylaşırım seve seve.
Aklıma geldi kendim böyle yapıyorum paylaşmak istedim nolur doktorculuk oynuyo durumuna düşmüş olmak istemem kasıldım azcık:)))

Son düzenleme:
bu kadar doğruya şapka çıkarırım.Bugün kendimi kasmıyorum işi oluruna bıraktım.Kilo verme işini sadece sağlık için istiyorum ve daha fazla almamak için bedenimle barışığım ama kandırılmış gibi hissediyorum kendimi.Bu arada dr daha önce nişantaşında değilmiş ulustaymış hatta orda seansı 1ooo dolar falanmış.Karısı söyledi aslında buda bir soru bakırköye taşınmış olabilir ama neden ulustayken kimse bu yöntemi duymamıştı yada verenler çıkıp söylemiyordu ?Neyse sonuçta kendi rızamızla başladık inanmaya devam edelim inşallah biz yanılırız da umutlarımız boşa gitmez.

Evet banu pazartesi sabahı itibari ile yediklerimizi yazalım .Valla dondurmayla ilgili limit koymadı son seanstan önce.Hatta eşi fevzi bey için 1 kap cartedor yiyo demişti.Kaliteli beslendikten sonra dondurma da yiyin diyo.Benim anlamadığım banu neden verip geri alıyoruz neden şişiyoruz yoksa birikip birden kaçcakmı kilolar :))Birde herşey bizim elimizdemi hani ne oldu sihirli karbondioksite...?Ne yani hiçmi kaçırmıcaz limiti normal diyette bile fazla bişey yesen yarım saat fazla yürür yada ertesi gün daha az kaloriyle vücudu dengeleme şansın varken karbondioksit neden bu kadar acımasız üffff((((((

Pelincem şu 6 seans bitsin durumu göreyim senin yöntemide deneriz hep birlikte burda aslında benim geçen yıl 20 kg verdiğim yöntem en sağlıklısı ve 10 günde 4-5 kg vermezseniz gelip tükürün yüzüme ama işin içinde günde 1 saat tepinme var birde destek ürünler Bu sene nedense saldım kendimi ya işin formülü bende ama sağolsun fevzi bey beni yaydırdı bu sene :))

Pelince sizin okul gs lisesimi yoksa bugün onlarında pilav günüydüde :)Gerçekten hava çok sıcak bizde bugün bebek sahildeydik yandık valla kaçtık hemen bir alışveriş merkezine ızgara köfte ve salata yedim kızımla bowling oynadık kaçtık eve şimdi o sızdı uyuyor.Bende karpuz kiraz birazda peynirli makarna yedim valla akşama yemicem 1-2 saat bende uyucam kalkınca arka sıradakileri izleyip ütü yapıcam yarında işbaşı zaten.

Evet beni dikkate almadığınız zaman sormuştum ben o uyguladığın yöntemi sormuştummmnaniknanikda sen cevap vermemiştinÇok üzgünüm çoookhatırladımonline üye olmuşmuydun sen oraya

Evet beni dikkate almadığınız zaman sormuştum ben o uyguladığın yöntemi sormuştummmnaniknanikda sen cevap vermemiştinÇok üzgünüm çoookhatırladımonline üye olmuşmuydun sen oraya
selam canım valla başta bu işi hırs yapıp gözümü kararttığım için banuyu ciddiye almıştım sadece.Zaten ikimiz başladık bu topiğe birileri yazsın diye bekliyodum şimdi ise maşallah çoğaldık.Aslında okursan eğer cevap vermiştim hatta sitede resmimin ve başarı hikayemin olduğunu yazmıştım.Hergün msnde bekçim vardı desteği olmasa her an cayma durumun var motivasyon en tepede kimse sana sen hayatta kilo veremezsin demiyo bide dertlerini dinlemiyo benim kilobekçim bitaneydi valla.:)Zaten sadece kitabı almakla hiçbişey yapamıyosun bu bir program.Hergün inceldiğini ve haftada bir tartılarakta rakamların indiğini görüyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…