selam serpıl aynı kılodayız bakalım kım daha hızlı verıyor:roflol:saka saka sende bende tum arkadaslarımız da en hızlı saglıklı sekılde verırızha bu arada benim kilom 92 idi (boyum da 1.74) şimdi 90 vermem gereken daha 20 kilom var ve bunu vereceğim kendime inanıyorum. asla moralimi bozmayacağım arkadaşlar sizde bozmayın biz bu işi başaracağız. önce kendimize inanmalıyız bu çok önemli.
Canancım ben başlayalı 1,5 ay oldu nerdeyse 71,2 den 69,5 a iniş sence normalmi ve takıldım kaldım inmiyo bitürlü biliyorum oda olcak ama 8. seans bitti ne zaman düşecek ya(
yasemıncım ben 4 kg verdım ama ıncelme muthıs herkes cok sasırıyor 10 kg vermısım sanıyorlarselam guldal.71,2 idi ilk kilom arada 68,8 i gördüm ama geri geldi kilo ve son haliyle şu an 69,5 ta takıldım kaldım ve 8 seans bitti.İncelme bence iyi ama ben kiloda görmek istiyorum artık inişi.Bakalım neler olucak bilerek ben seans arasını uzatıyorum kilo kaybı olur diye :) Regl dönemindeyim kendimi iyi hissetmiyorum bi kaç gün karboksi mantığı kascak gibi havalarda ısında yemek çekmiyo canım ama yicez napalım .
Bu metodun en büyük faydası aslında çık çaba sarfetmeden kiloların gitmesi ve normalde belkide 6 kilo verdiğinde sahip olabileceğin incelmeyi yaşıyorsun yasemincim.Haklısın biz şimdiye kadar hep tartıya endeksli kilo verdik aldık dedik alışkanlık işte.Belki sen bir başlıyacaksın tıkır tıkır inecek tartı inşallah.Çok sağlam durmak lazım insan kilo vermediğini görünce yemeklerini kısma ihtiyacı duyuyor ve doktor daha çok ye diyor valla zor iş.
Ben yarın 3 te ordayım gelen var mı kırmızı karanfil takayım mı beni tanıyın diye:))))
ben 2 de ordayım sarkarsa tanısabılırız bakalım nasıp gorusmek uzereBu metodun en büyük faydası aslında çık çaba sarfetmeden kiloların gitmesi ve normalde belkide 6 kilo verdiğinde sahip olabileceğin incelmeyi yaşıyorsun yasemincim.Haklısın biz şimdiye kadar hep tartıya endeksli kilo verdik aldık dedik alışkanlık işte.Belki sen bir başlıyacaksın tıkır tıkır inecek tartı inşallah.Çok sağlam durmak lazım insan kilo vermediğini görünce yemeklerini kısma ihtiyacı duyuyor ve doktor daha çok ye diyor valla zor iş.
Ben yarın 3 te ordayım gelen var mı kırmızı karanfil takayım mı beni tanıyın diye:))))
tesekur ederım canım 9. senstan sonra barız ıncelme basladı bugun gıdecegım cok merak edıyorum kılo kaybım varmı dondugum de paylasırım sevgılerımlegünaydın bayanlarrr
sevgili güldal senin adına inan çok sevindim.. umarım ikimizde güzel vücutlara sahip olacağız:))) peki senin incelmen ne kadar sonra başladı merak ettim.
merhabalar sevgılı goremedıgım arakadaslarım"CANAN HARIC"bır bucuk kılo vermısım enerjım ıyı kuculme devam ben cok mutluyum aıpta hıc gıymedıgım kıyafetımı gıydım bakın 82 ıken gıydıgım kıyafetlerım sımdı 90 la gıyıyorum acaba 80 le nasıl olurum he he yılmak yok yola devam serpılcım bende senden guzel haberler alırım ınsaallah:teytey:çok saol güldal:)
heyecanla senden haberler bekliyorum:)) moral bozmak yok yola devammmm:))) bende yarın gideceğim bakalım neler olmuş bende sana yzarım gelişmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?