bak canım senın dusunduklerını aynen bende dusunuyorum ve paylasıyorum hepsını yasadım herkes tabak tabak yerken ben daha fazla yedım dıye baktılar ıste benı cok uzen sebebler ama sımdı umutluyum umudumu kaybetmıstım cok param gıttı ama sımdı mutluuuuuuuyum doktoruma guvenıyorum sızde oyle olunhadı bakalım arkadasım bu kadar bunalmak yeterhihoyyytHerkese hayırlı bir gün ve hafta dilerim...İncelerek geçecek güzel bir hafta( neden yüzümü astım diye soracak olursanız geçen gidişimde durum iyiydi kilo inmemiş ama enerji süperdi ama bu sefer hem kilo hem enerji berbat ( ağlamak istiyorummmm yaaaa...Kilo vermek istiyorum gene balık etli olayım daha ince olmak hoşuma gitmiyor ama fok balığı gibide olmak istemiyom güzel bir balık olayım:))) doktor daha çok ye dedi...sadece ikindide kuruyemiş tüket dedi...valla çok yiyom tıka basa kıtlıktan çıkmış gibi yiyom yalnız bu hafta suyu az içtim oda mı sebeb bilemem ama çok karamsarım...eşim eğer kilo veremezsem ben bırakırım dedi... ben bırakmam dedim bırakmıycam da...offfffffffff...karman çormanım yemek yapmaktan yemekten gına gelsede yapıp yapıp yiyorum ev restaurant mutfağına döndü çeşit çeşit yapıp yiyoruz...dr.a ödediğimiz dışında artı mutfak masrafı mutfakta yangın var acillllll 110 :)))
Kızlar inceliyorum yazılarınızı okudukça muhteşem duygulara kapılıyorum ama kendime bakınca herşey foss balon gibi havam iniyor...anlatabildim mi duygularımı? napcam ya milletin çenesi dursa bu sefer gözleri hasetle baksa nasılda incelmiş fıstık gibi deselerde imrenseler bıktım çok kilolusun şişmansın denmesinden...nasıl böyle ince kalabiliyosun deseler bide ben onlara çok şişmansın desem gıcık etsem...çok kötü şeyler düşünüyom dimi? ama napim canımı çok acıttılar düşünmeden etmeden...bide onların canı yansın anlasınlar :)) ama hemen zayıflasınlar yine kıyamam
çok sıkkınım çooooooooooooooooooooook................................
gittim geldim ..... verdimmm 1.5 kilo vermişim sevindirik oldum ama çok sevinmeyeyimmmm geri gelmesin gidenlerrrrr
darısı ve devamı hepimizin başına
merhaba canım senın adına cok sevındım sen ıyı vermıssın ben cok yavas verıyorum cunku yıyemıyorum yemem lazım bılıyorum bakalım. su ıcıyormusun ogunlerını tam olarak kacta yıyorsunarkadaşlar merhaba
kilodaşım güldal sanada merhaba:))) bugün 4.cü seansıma gittim ve acaip mutlu döndüm... 10 günde toplam 3.5 kilo vermişim. kendimi kutluyorum valla:))) fakat yemekten çatlayacağım bu gidişle.. hadi haırlısı olsun bakalım..
Serpil maşallah canım nazar değmesin harika.Yemekten çatlıyacağım diyorsun ne yedin bugün mesela anlatabilir misin?Kahvaltıda ekmek yok dimi?Nasıl çatlanır Bu sistemde bende ertelemeden gitsem mi oldum seni görünce acil cevap yaz....arkadaşlar merhaba
kilodaşım güldal sanada merhaba:))) bugün 4.cü seansıma gittim ve acaip mutlu döndüm... 10 günde toplam 3.5 kilo vermişim. kendimi kutluyorum valla:))) fakat yemekten çatlayacağım bu gidişle.. hadi haırlısı olsun bakalım..
merhaba canım senın adına cok sevındım sen ıyı vermıssın ben cok yavas verıyorum cunku yıyemıyorum yemem lazım bılıyorum bakalım. su ıcıyormusun ogunlerını tam olarak kacta yıyorsun
Serpil maşallah canım nazar değmesin harika.Yemekten çatlıyacağım diyorsun ne yedin bugün mesela anlatabilir misin?Kahvaltıda ekmek yok dimi?Nasıl çatlanır Bu sistemde bende ertelemeden gitsem mi oldum seni görünce acil cevap yaz....
Yasemin sen yeme programına birebir uyuyor musun canım?Bide böyle devam edersen bi trioidlerine baktır.Sağlık ocakları bu testi ücretsiz yaptıryor haberin olsun ....
yasemincim valla hem de nasıl kaçırmıştım demek ki kaçırmasam daha iyi verecektim çünküm dün okulda pasta poğaça vardı onu yedim pazar günü de börek sefası yaptım. sabah da 2 dilim ekmek yedim ama sen yapma dediklerimi ben yarından itibaren 1 dilim ekmek çok peynir yiyeceğimmm.... bugün biraz kaçırdım akşam 4 tane çiğ köfte yedim bi de senden duyunca dondurma yedim. cuma yine seansım var. acaba cumartesi mi yaptırsam seninle aynı saatlere denk getirebilirsem görüşebiliriz belki.... sıkmayalım canımızı benimde seninle aynı sayılır seans sayım önümüzdeki günlerde neler olacak inşallaaahhh 5 kg veririm ve istediğim kıyafeti, alırım..... bu arada gece yatmdan yumurta bile yiyebileceğimi söyledi dr top oynamaktan geldiğim için....
Ben okumuştum arkadaşların çoğu bu şişlik hissinden bahsediyo geçmiş sayfalarda dr'ye sormak lazım gazla alakalı sanki.mesela bugün kendimi biraz şiş hissediyorum özellikle basen ve kalçamı .... sizde de böyle bir şişlik hissi oluyor mu arkadaşlar? bu ne anlama geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?