Karboksipunktur ile kilolara veda..

bak canım senın dusunduklerını aynen bende dusunuyorum ve paylasıyorum hepsını yasadım herkes tabak tabak yerken ben daha fazla yedım dıye baktılar ıste benı cok uzen sebebler ama sımdı umutluyum umudumu kaybetmıstım cok param gıttı ama sımdı mutluuuuuuuyum doktoruma guvenıyorum sızde oyle olunhadı bakalım arkadasım bu kadar bunalmak yeterhihoyyyt

gittim geldim ..... verdimmm 1.5 kilo vermişim sevindirik oldum ama çok sevinmeyeyimmmm geri gelmesin gidenlerrrrr
darısı ve devamı hepimizin başına

arkadaşlar merhaba
kilodaşım güldal sanada merhaba:))) bugün 4.cü seansıma gittim ve acaip mutlu döndüm... 10 günde toplam 3.5 kilo vermişim. kendimi kutluyorum valla:))) fakat yemekten çatlayacağım bu gidişle.. hadi haırlısı olsun bakalım..

gittim geldim ..... verdimmm 1.5 kilo vermişim sevindirik oldum ama çok sevinmeyeyimmmm geri gelmesin gidenlerrrrr
darısı ve devamı hepimizin başına

tebrikler arkadaşım helal olsun sana:)
Canım bu hafta kaçırdığın öğünler olduğu halde verdin dimi ?Dr ne dedi kaçıncı seansın oldu şu an .Bende cumartesiyi iple çekiyorum ama kendimi incelmiş hissetmiyorum şu anda hazır bardak çorba içiyorum destek istiyorum banucum .9.seansım geliyor hala istediğim gibi değilim.

merhaba canım senın adına cok sevındım sen ıyı vermıssın ben cok yavas verıyorum cunku yıyemıyorum yemem lazım bılıyorum bakalım. su ıcıyormusun ogunlerını tam olarak kacta yıyorsun

Serpil maşallah canım nazar değmesin harika.Yemekten çatlıyacağım diyorsun ne yedin bugün mesela anlatabilir misin?Kahvaltıda ekmek yok dimi?Nasıl çatlanır Bu sistemde bende ertelemeden gitsem mi oldum seni görünce acil cevap yaz....
Yasemin sen yeme programına birebir uyuyor musun canım?Bide böyle devam edersen bi trioidlerine baktır.Sağlık ocakları bu testi ücretsiz yaptıryor haberin olsun ....

merhaba canım senın adına cok sevındım sen ıyı vermıssın ben cok yavas verıyorum cunku yıyemıyorum yemem lazım bılıyorum bakalım. su ıcıyormusun ogunlerını tam olarak kacta yıyorsun

selam arkadaşım saolsın. ben günde en az 2 litre su içiyorum. ilk başlarda midem bulanıyordu ama şimdi öyle alıştımki rahatlıkla içiyorum. kendini şartlamakla alakalı bence. öğünlerim şöyle sabah 9-9.30 gibi kahvaltı öğle 2 de yemek ikindi 5 de akşam ise bende biraz geç oluyor saat 9 civarında. suyu çok içmek iyi geliyo. sende biraz zorlarsan kendini alışırsın emin ol. ben hiç su içmezdim.

bugünü anlatayım sana sabah bir dilim ekmek ile birlikte beyaz peynir taze kaşar ve dil peyniri biraz domates salatalık ve yumurta yedim. öğlen tavuk haşlama ve yanında ıspanak ve yoğurt yedim. ikindi de 4 adet köfte yedim yoğurt ile birlikte. akşam ise sebze haşladım üzerine zeytinyağı dökerek. gelde patlama yahuu:) ve tabi gün içersinde 2 litre su. midem artık taş gibi oldu bunu ne kadar götürürüm bilmiyorum.

yasemincim valla hem de nasıl kaçırmıştım demek ki kaçırmasam daha iyi verecektim çünküm dün okulda pasta poğaça vardı onu yedim pazar günü de börek sefası yaptım. sabah da 2 dilim ekmek yedim ama sen yapma dediklerimi ben yarından itibaren 1 dilim ekmek çok peynir yiyeceğimmm.... bugün biraz kaçırdım akşam 4 tane çiğ köfte yedim bi de senden duyunca dondurma yedim. cuma yine seansım var. acaba cumartesi mi yaptırsam seninle aynı saatlere denk getirebilirsem görüşebiliriz belki.... sıkmayalım canımızı benimde seninle aynı sayılır seans sayım önümüzdeki günlerde neler olacak inşallaaahhh 5 kg veririm ve istediğim kıyafeti, alırım..... bu arada gece yatmdan yumurta bile yiyebileceğimi söyledi dr top oynamaktan geldiğim için....

günaydın kızlar
öncelikle hepimize güzel bir gün geçirmemizi diliyorum...
nasılsınız?
nerelerdesiniz?
ben güzel bir kahvaltı yaptım şuan türk kahvemi içiyorum...
TAM GAZ DEVAM EDıYORUZZZZ...

hadi ya yumurtamı valla çığrından çıktı dr da .Ben burdan şu sonucu çıkarmaya başladım canım burda yeme düzeni bi yere kadar etkili olsada işin sırrı vücuda aldığımız co2 ile ilgili sanırım ve bu kişiden kişiye co2 emilimine göre farklı seans ve sürede etki ettiğinden kilo kaybıda buna göre değişiyor gibi.Bu arada bize günlük her insanın alması gereken kalori miktarı empoze ediliyor ve doğru beslenme öğretiliyor gene çıkardım bir ders hayırlısı ver gazı dr ver gazı yolla bizim kilolar :)))

mesela bugün kendimi biraz şiş hissediyorum özellikle basen ve kalçamı .... sizde de böyle bir şişlik hissi oluyor mu arkadaşlar? bu ne anlama geliyor?

mesela bugün kendimi biraz şiş hissediyorum özellikle basen ve kalçamı .... sizde de böyle bir şişlik hissi oluyor mu arkadaşlar? bu ne anlama geliyor?
Ben okumuştum arkadaşların çoğu bu şişlik hissinden bahsediyo geçmiş sayfalarda dr'ye sormak lazım gazla alakalı sanki.
Yarın için seans aldım bende arkadaşlar başlıyorum bana bir fikir verebilir misiniz?Benim şimdi kilom 69 olmak istediğim kilo en çok 58,56 olsam harika olur.Acaba 12 seans hızlı alıp temmuza kadar bitirsem seanslarımı sonra bir 12 daha mı alsam acaba?Yada nasıl yapsam tecrübeli arkadaşlarım fikir verin.Doktor bu konuda yönlendirir aslında dimi size öneride bulundu mu?
:uhm:
Bugün mezuniyet töreni vardı okulda ve ben krem rengi gömlek giydim iyice kilolu geldim kendime sinir oldum sinir bekleyecek halim kalmadı yarın başlıyorum inşallah.
Ay hayal kormak parayla değil ya verirmişiz kiloları sonrada yer yer ama kilo almazmışız:icecream:Bi versem sonra 2 kilo alınca diyet yapıcam zaten dr diyor ya iki gün öğrendiğiniz gibi yerseniz gider.
Ama bizim dr'de az göbek varCADIARZU

merhabalar aranıza yeni katıldım baştan sona tüm sayfaları okudum ve benim sorumun cevabını hiçbirinde göremedim. hepinize muaffakiyetler diliyorum umarım özlediğiniz görüntüye en kısa zamanda kavuşursunuz.

soruma gelince, ben yeni doğum yapmış bir anneyim(sezaryenle 2 ay önce )emziriyorum bende bu yöntemi denemek istiyorum fakat benim ve bebğim için sakıncalı olurmu diye düşünüyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

bi fikriniz yoksa benim için dr'a seansınızda sorabilirmisiniz lütfen merakla cevaplarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…