Bi gazete yazısı buldum fevzi beyin ordada bunu diyor:
Ara öğünlere karşı
Ara öğünlere de karşı olduğunu söyleyen Özgönül ‘Kahvaltı etmişsin, miden tam hazmetmiş sen elmayı ısırıyorsun. Mide ‘Allahım nereden geldi bu’ diyor ve ekstra asit üretiyor. Senin kahvaltın hala midede. Elmanın sindirilmesi için salgılanan asitle karışıp mahvoluyor. Aç mısın? Değilsin, o halde yeme. Düzgün kahvaltı yapmışsan zaten acıkmayacaksın. Ara öğün tüketeceğine iç çayını, kahveni... İkindide hafif bir şeyler ye. Sonra akşam yemeği, günü bitir. Kilo vermek için spora da gerek yok. Normal besleniyorsun ve sporla harcadığın bu enerjiyi tamamlamak zorundasın. O halde niye yapıyorsun ki? Ama sağlıklı yaşam için tabii ki spor yapabilirsiniz.’
Şimdi ara öğün var mı yok mu ben sevmiyorum bütün gün yiyeeklerimi planlamayı ara geldi şunu ye bunu ye demeyi.....Napıyosunuz arkadaşlar stok yapıyorum pazartesi gidicem ya sorularımı hazırlıyorum.Ne derse yapıcam kesin karar verdim inşallah ama sizlerin açıklamaları çelişik pizza yok okuyorum size yiyin diyor ara var diye liste buluyorum bi bakıyorum yok çıkıyor alla alla.........aman canancım adsl'i ödemeyi unutmayasın bu ara:))))
selam esın ben 1 ayda verdım ama tam uyamadım yeme duzenıne dr cok uzuldu daha cok vermen lazımdı dıye 10 seans bıttı hıc bu kadar rahat kurtulmamıstım kılolardan yorgun degılım ac degılım artık bılıyorum sızde cananı gorseydınız benım gıbı dusunurdunuz bu arada canancım sen maasallah 10 gunde ıyı vermıs sın kıloyu bakın kızlar ben yurt dısında kalıyorum oncelık le turkıye gıbı mukkemel bır ulkede yasadıgınız ıcın cok mutlu olmalısınız cunku burdakı ımkanlar ın hıcbırı yok orda ne kadar zayıflama hapı varsa kullandım hepsı tuzak bır mucıze var karsımızda ınanın emın adımlarla yuruyelım bu yolda cunku karsınız da bır dıet magduru var hıc bırınız benım kılomda degılsınız dılerım olmazsınız da sevgıyle kalın
tesekkur ederım sen de verırsın hıc uzulme persembe gunu randevum var haftada bır gıdıyorum ya bakalım ne kadar vermısım ama bısı sölım mı bu sabah sınavım vardı kalktım kıyafettımı gıydım allahm sankı gıttıkce daha da zayıflıyorum ve mutlulugumu sızınle paylasıyorum dılerım bı gun sızde böle sevıncten cıglıklar atıcak dereceye gelırsınız ınsallah sızın de öle olsun olacak da az bıraz sabır grsrz :)
tesekkur ederım sen de verırsın hıc uzulme persembe gunu randevum var haftada bır gıdıyorum ya bakalım ne kadar vermısım ama bısı sölım mı bu sabah sınavım vardı kalktım kıyafettımı gıydım allahm sankı gıttıkce daha da zayıflıyorum ve mutlulugumu sızınle paylasıyorum dılerım bı gun sızde böle sevıncten cıglıklar atıcak dereceye gelırsınız ınsallah sızın de öle olsun olacak da az bıraz sabır grsrz :)
selam guldal.71,2 idi ilk kilom arada 68,8 i gördüm ama geri geldi kilo ve son haliyle şu an 69,5 ta takıldım kaldım ve 8 seans bitti.İncelme bence iyi ama ben kiloda görmek istiyorum artık inişi.Bakalım neler olucak bilerek ben seans arasını uzatıyorum kilo kaybı olur diye :) Regl dönemindeyim kendimi iyi hissetmiyorum bi kaç gün karboksi mantığı kascak gibi havalarda ısında yemek çekmiyo canım ama yicez napalım .selam yasemın sen kac kg ıle basladın ne kadar verdın merak ettım
ben 81.800gramla basladım sımdı 64.400 oldum bu hafta 38 bedenım bak buraya ılk yazdıgımda 65.800gramdım dun gıttım dedgım gıbı 64.400 olmusum.su an cok kılo veremıyorum cunku tuketecek yag kalmadı sıkılasma evresındeyım canım darısı senın sızın basınıza.bu arada tuketmem gereken yag oranım basta 27.7 idi dun baktım 1.1 kalmıstı .gorusuruz...
saolasın pelince:) hoşbuldum teşekkürler.. ben bugün 3. seansıma gittim ve dr konuştum artık kafam karışık değil..bir güzel anlattı bana hadi hayırlısı bakalım.. bence sende başla... ben bir haftada 2 kilo vermişim çok hoşuma gitti..hemde şu yeme işiyle kafam karışıkken.. inş daha iyi olacak ben inanıyorum.. hepinize kolay gelsin diyorum..
Yasemin doktor ne diyor sana?Beden olarak neydin ne oldun.Yağ durumun nasıl giden yağ mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?