Karboksipunktur ile kilolara veda..

Bi gazete yazısı buldum fevzi beyin ordada bunu diyor:
Ara öğünlere karşı

Ara öğünlere de karşı olduğunu söyleyen Özgönül ‘Kahvaltı etmişsin, miden tam hazmetmiş sen elmayı ısırıyorsun. Mide ‘Allahım nereden geldi bu’ diyor ve ekstra asit üretiyor. Senin kahvaltın hala midede. Elmanın sindirilmesi için salgılanan asitle karışıp mahvoluyor. Aç mısın? Değilsin, o halde yeme. Düzgün kahvaltı yapmışsan zaten acıkmayacaksın. Ara öğün tüketeceğine iç çayını, kahveni... ıkindide hafif bir şeyler ye. Sonra akşam yemeği, günü bitir. Kilo vermek için spora da gerek yok. Normal besleniyorsun ve sporla harcadığın bu enerjiyi tamamlamak zorundasın. O halde niye yapıyorsun ki? Ama sağlıklı yaşam için tabii ki spor yapabilirsiniz.’

Şimdi ara öğün var mı yok mu ben sevmiyorum bütün gün yiyeeklerimi planlamayı ara geldi şunu ye bunu ye demeyi.....Napıyosunuz arkadaşlar stok yapıyorum pazartesi gidicem ya sorularımı hazırlıyorum.Ne derse yapıcam kesin karar verdim inşallah ama sizlerin açıklamaları çelişik pizza yok okuyorum size yiyin diyor ara var diye liste buluyorum bi bakıyorum yok çıkıyor alla alla.........aman canancım adsl'i ödemeyi unutmayasın bu ara:))))

canım doktor ara öğün derken hanı dyetlerde var ya 3 ana ögun 3 ara ögun ondan bahsedıyo hanı az az ye sık sık ye buna karsı bence sen kafana takılanları hemen sor doktora epey kafan karısmıs doktorn agzından cıkanları ıyı dınle frekansını ıyı ayarla alıcılara dıkkat :mymeka: :dance:

selam esın ben 1 ayda verdım ama tam uyamadım yeme duzenıne dr cok uzuldu daha cok vermen lazımdı dıye 10 seans bıttı hıc bu kadar rahat kurtulmamıstım kılolardan yorgun degılım ac degılım artık bılıyorum sızde cananı gorseydınız benım gıbı dusunurdunuz bu arada canancım sen maasallah 10 gunde ıyı vermıs sın kıloyu bakın kızlar ben yurt dısında kalıyorum oncelık le turkıye gıbı mukkemel bır ulkede yasadıgınız ıcın cok mutlu olmalısınız cunku burdakı ımkanlar ın hıcbırı yok orda ne kadar zayıflama hapı varsa kullandım hepsı tuzak bır mucıze var karsımızda ınanın emın adımlarla yuruyelım bu yolda cunku karsınız da bır dıet magduru var hıc bırınız benım kılomda degılsınız dılerım olmazsınız da sevgıyle kalın

merhaba arkadaşlar ben bir süredir sizin yazılarınızı okuyorum. sizlerin yazdıklarınızı okumadan önce bu karboksipunktura karar vermiştim. okudukça isabetli bir karar verdiğimi görüyorum. yalnız kafam şu yeme işiyle acaip karıştı. bana şunu bir güzel anlatsanıza.. sabah tam olarak ne yenmesi gerekiyor. öğleni anladım:))) ikindiyi de anlamadım. börek ne alaka gibi geliyo bana ama neyse:)) yani kısacası bir iyice anlatırsanız çok minnettar kalıcam sizlere.. çok teşekürlerrr:)))

günaydın kızlar benim bugün dr ile randevum vardı ama gidemeyeceğim grip olmuşum bütün kemiklerim ağrıyor....
kahvaltımı yaptımmm yedim güzelce...salı gününe gideceğim. pazartesi okulda ebru başlıyor. görevliyim.ebru yapmayı öğreneceğiz. ben de bu sırada salıya gideceğim böylelikle şu 2 günümü telafi edip kafam rahat kilo vermiş olarak gideceğim...
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...

Banucum geçmiş olsun.Benimde sabah açık üniversite sınavı vardı okulda gittim geldim.Öğleden sonrada bebek partisi icad etti akrabam doğumuna 1 ay kala bebeğin, oraya gideceğim.Bir hazırlık yaparki Sema ablam en az 15 çeşit olur ama napalım.Pazartesi inşallah yola gireceğiz inşallah.
Serpil hoşgeldin aramıza.Hoş bende daha seans almaya başlamadım ama :)))Ben sana ne yenecek anlatırdım ama aklın daha fena karışır :)) Ben pazartesi için randevu aldım 3'te gideceğim.Sen ne zaman düşünüyorsun beraber başlıyalım hadi...Güldal ne güzel enerji verdin sabah sabah sağol ....Evet vatanımız çok güzel nerdeyse eşimin işi dolayısı ile gidecektim bende yabancı diyarlara hiç istemedim ve olmadı çok şükür....

Son düzenleme:

tesekkur ederım sen de verırsın hıc uzulme persembe gunu randevum var haftada bır gıdıyorum ya bakalım ne kadar vermısım ama bısı sölım mı bu sabah sınavım vardı kalktım kıyafettımı gıydım allahm sankı gıttıkce daha da zayıflıyorum ve mutlulugumu sızınle paylasıyorum dılerım bı gun sızde böle sevıncten cıglıklar atıcak dereceye gelırsınız ınsallah sızın de öle olsun olacak da az bıraz sabır grsrz :)

İnşallah canan inşallahopuyorumnanaktan

banu gecmıs olsun hepımıze saglıklı gunler dılıyorum cunku cok ısımız var cooook ya canancım sen o guzellık le hala sevınıyorsan bızım ucmamız gerek sınavında da basarılar

kızlar ne sınavı bu açıköğretim mi hangi bölümü okuyorsunuz? benim de vardı bu hafta 2. üniversitemi okuyorum işletme ama çalışamadım bütlere giricem nasipse....

selam yasemın sen kac kg ıle basladın ne kadar verdın merak ettım
selam guldal.71,2 idi ilk kilom arada 68,8 i gördüm ama geri geldi kilo ve son haliyle şu an 69,5 ta takıldım kaldım ve 8 seans bitti.İncelme bence iyi ama ben kiloda görmek istiyorum artık inişi.Bakalım neler olucak bilerek ben seans arasını uzatıyorum kilo kaybı olur diye :) Regl dönemindeyim kendimi iyi hissetmiyorum bi kaç gün karboksi mantığı kascak gibi havalarda ısında yemek çekmiyo canım ama yicez napalım .

Canancım ben başlayalı 1,5 ay oldu nerdeyse 71,2 den 69,5 a iniş sence normalmi ve takıldım kaldım inmiyo bitürlü biliyorum oda olcak ama 8. seans bitti ne zaman düşecek ya (

saolasın pelince:) hoşbuldum teşekkürler.. ben bugün 3. seansıma gittim ve dr konuştum artık kafam karışık değil..bir güzel anlattı bana hadi hayırlısı bakalım.. bence sende başla... ben bir haftada 2 kilo vermişim çok hoşuma gitti..hemde şu yeme işiyle kafam karışıkken.. inş daha iyi olacak ben inanıyorum.. hepinize kolay gelsin diyorum..

sen neler yiyrosun ve neler yaptın saatleri falan........... tebrikler sana

Yasemin doktor ne diyor sana?Beden olarak neydin ne oldun.Yağ durumun nasıl giden yağ mı?

Dr ne diyo biliyomusun daha çok ye öğleni arttır vücut atamıyo kiloyu diyor yersen atacak diyo. gidenler yağ küçülme güzel ama 69,5 duruyor orda.Oda gidecek biliyorum ama artık gitsin 9. seansım 6 haziran regl bitmiş olcak bakalım ibre ne dicek :))

ben sabah 9.30 gibi kaşar, dil peyniri ve beyaz peynir, yumurta, 1 dilim ekmek biraz domates ve salatalık yiyorum. öğlen ancak 2 de yiyebiliyorum tavuk yada et haşlama yanında biraz da sebze yemeği ve yoğurt yiyorum. ikindi 5 de yoğurt ve ceviz badem yiyorum. akşamda haşlama sebze yiyorum üstüne biraz zeytin yağı ile sonra kiraz ve çilek yiyorum gün içinde 2 litre su içmeye çalışıyorum hiçsevmiyorum ama zorluyorum kendimi. ben 3. seansıma girdim cumartesi ve regli idim ama çok enterasan bir şey ben her regli dönemimde acaip şişerdim bu sefer öyle olmadım. nedendir bilmiyorum dr sormayı da unuttum. bir haftada toplam 2 kilo vermişim inşallah hepimiz başarıcaz bu işi arkadaşlar. dr proteine ağırlık vermem gerektiğini söylediği için bende yapmaya çalışıyorum. enerjimizi protein alarak arttırabileceğimi söylüyor. buda bana mantıklı geliyor. daha önce de ben protein rejimi ile 17 kilo vermiştim biliyorum. fakatsonra tekrar geri almıştım. bu sefer kilo geri almıyacağımı söylüyor hadi haırlısı bakalım.

ha bu arada benim kilom 92 idi (boyum da 1.74) şimdi 90 vermem gereken daha 20 kilom var ve bunu vereceğim kendime inanıyorum. asla moralimi bozmayacağım arkadaşlar sizde bozmayın biz bu işi başaracağız. önce kendimize inanmalıyız bu çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…