Bi pazartesi olsun bakalım bana ne diyecek.Bişey sorucam arkadaşlar oğlum var 8 yaşında pazartesi randevuya onunla gidicem bırakıcak yerim yok problem olmaz herhalde değil mi?
Canan sıktık senide ama bişey sorucam sana ok.aynı saatlerde yiyoruz ve akşama çorba yada sebze yemeği ye diyo ya dr benim canım son zamanlarda akşam için hiç bişey istemiyor yemediğin zamanlarda oluyormuydu senin. ben zorla da olsa hazır bardak çorba içmeye çalışıyorum ama acıkmıyorum.Tatlı olayını aştık zaten çok yemek yediğimizden tatlı falan gelmiyo aklımıza .Ben öğlen burda ne yemek çıkarsa onu yiyorum ama bazende rest.da tavuk şiş yiyorum ama yanında bulgur pilavı falan yemiyorum senin canın lahmacun yemek istediğinde yiyomuydun yada pizza yada makarna bunlar yasaklı liste ama yediğin oluyormuydu canım ay ne çok soru sordum gene :)))ii aksamlar arkadasım.sen en dogrusunu yapmıs doktoru aramıssın en dogru bılgılerı sana pazartesı o verecek hıc merak etme ben şimdi sana beslenme duzenımı anlatamam cunku ılk basladıgında farklı sonra farklı oluyo bu yanlıs olur cunku ben doktor degılım.AMA BAGIRA BAGIRA SÖLEDIM YINE SOLUYORUM KENDI HAYATINIZA GORE SAATLER YAZIYOSUNUZ BU SAATLERE HER GUN UYUP ÖGUNLERINIZDE KESINLIKLE VE KESINLIKLE DOYMADAN KALKMIYORSUNUZ.İŞİN EN ÖNEMLI KISMI BU!!!SAATLER VE DOYMAK!I İKI KELIME O KADAR!!!KOLAY GELSIN :):)
Canan sıktık senide ama bişey sorucam sana ok.aynı saatlerde yiyoruz ve akşama çorba yada sebze yemeği ye diyo ya dr benim canım son zamanlarda akşam için hiç bişey istemiyor yemediğin zamanlarda oluyormuydu senin. ben zorla da olsa hazır bardak çorba içmeye çalışıyorum ama acıkmıyorum.Tatlı olayını aştık zaten çok yemek yediğimizden tatlı falan gelmiyo aklımıza .Ben öğlen burda ne yemek çıkarsa onu yiyorum ama bazende rest.da tavuk şiş yiyorum ama yanında bulgur pilavı falan yemiyorum senin canın lahmacun yemek istediğinde yiyomuydun yada pizza yada makarna bunlar yasaklı liste ama yediğin oluyormuydu canım ay ne çok soru sordum gene :)))
emin ol acıkmadıgım zamanlar oldu o zamanlarda yemek vaktıne yarım saat kala masayı hazırladım oturdum basına acıkmayı bekledım kı cok iştahım olmasa da yıyebılcek kadar aclık hıssettım bunu teknık halıne getırdım ve hıc bır ogunumu atlatmadım bı de canımın cektıgı hıcbısey olmadı cunku kendıme öle bır empoze etmısım kı kılo vermeyı gozum kararmıs resmen kı hala öle aynı zamanda gun boyu yedıklerım yedıklerımız ben ce bunları aratmıcak kadar buyuk bı boyut ıradenı zorla zaten doyuyosun doymalısın ogunlerınde ben bunu aşkettım azmettım senın de böle olacagına ınanıyorum bak eger olmazsan karsına gecer verdıgım kılolarla boy gosterırım:teytey: saka bı yana hadı az kaldı basarıcaz
yawwww yasemincim ne sormuşsun beeee :))))))
di mi ama banuş asıl soru şimdi geliyor cananım spor adına ekstra bişeyler yaptınmı günlük yeme düzenin dışında programa uymak adına hareketlilik nasıldı.Çünkü dr un bazı yazılarında hiç bişey yapmasanız bile günde bikaçkez oturduğunuz yerde de olsa bişeyler yapın diyor hatta yazıyı bulursam onu eklerim.Sen neler yaptın banuş sen arada basket falan oynuyorsun da bizler neler yapmalıyız.Ben arada öğlen parkta yürüyorum bazı akşamlar parkta aletlerle çalışıyorum .Cevabını merak ediyorum canan.
Selamlar çok yorgunum okuldan çıkınca annemi eminönüne bıraktım yazlığa gitti.Aman bir trafik vardı ki ordan bahçeliye 2,5 saatte geldim.Ama gelir gelmez yemek ocağa ben direk buraya.
Canan sanırım söylemiştin ama kaç kilo ile başladın şimdi kaçsın ve kaç bedensin kızlar ballandırınca merak ettim.Yok bu işin bu kısmı şimdi çok daha aklıma yatıyor kilo vermediğimize üzülmememiz gerekiyor ayda maksimum 4 kilo verilir sanırım ama o 4 kilonun hepsi yağ oluyor ve zayıf görünüyorsun çok güzel..........İyiki tanıdım sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?