Boyum 160 canım benim en büyük şansım kilolarım heryerimde yani öyle kalça göbek çıkıntım yok o yüzdende sırıtmıyor ,ama ben hırs yaptım dünya gözüyle görücem inşallah 58i .bende 40-42 giyiyodum ben geçen yıl 63e inmiştim halil kargulunun kilo bekçiliği sistemi ile ve sayfasında resimlerim ve başarı hikayemde var düşün yani 84den indim 63e.ama tamamen benim işi boşvermemden dolayı yani hergün spor yapmak zor geldiğinden geri çıktım 71e.Ve ben 63 olduğumdaki kıyafetlerime giremedim kısacası elimde kaldılar.Şimdi hoşuma giden şu 63 ken giydiğim kıyafet bugün 69ken oluyor buna şaşırıyorum demekki ben 63 olduğumda karboksipunktur ile belki 34 beden bile olabilirim diyorum tabi bu benim düşüncem.bennu sağol canım seninde hafta güzel olsun ve bu hafta inşallah 2 kilo vermiş olursun canım.
Yasemin canım benim kızma bana tatlım ben bi çare bekliyorum seni.2,3 kilo daha ver sen peşindeyim.Bişey sorucam 71, kiloyken kaç bedendin sen canım.Boyun kaç?Ben 68 kilo ve 40-42 beden giyiyorumda:uhm:benim boy 163cm.Senin boyun mu uzun canımcım.İlk başlarken ölçülerini almışmıydın ne kadar inceldin canım.
Beanuu çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.Yasemin için kırıcı olmak istemedim açıkcası üslup sert geldi sadece o kadar.Daha yeni yeni alışıyoruz sizler profesyonel olmuşunuz artık eh acemiliğme vermesini senin gibi isterdim
Akşamları zaten sırf çorba içmiycez dün bayağı bir yapmıştım o yüzden bu akşama tekrar içicez...Zeytinyağlılar derken mesela akşam için yaprak biber kabak sarma fala yapsam etli etsiz olarak uygunmudur? Sebzelerden kremalı yapsam fırında? Birde köfteyi sormak istedim köfte yasak mı ızgara olarak değilse belli bir sayı sanırım onda da yoktur dimi? Şu kuruyemişi robotlamayı hatırlattığın için çok teşekkür ederim okumuştum ama aklımdan uçup gitmiş.Hem böylesi daha iyi olucak sanırım şarküteri ve kuruyemişçilerle çok fazla haşırneşir olacaz bu gidişle.Yardımlar için çok teşekkür ediyorum.
Gamzelim öncelikle kızgınlığım size değil hatta karı koca bu işe başladığınız için sizi takdir ediyorum.Niyetim kimseyi kırmak değildi .Ben pelincenin dediklerine takıldım benim kimseyi ikna etmek gibi bir amacım yok ama şu fabrikasyon lafı falan itici geldi bana.Tamam bizler yanlış yaptık tombalak olduk ve insanlarda zayıf yanımızı biliyor ve bi dünya ürünle bizi zayıflatacağını iddia ediyor .Ben dr u bulmadan önce iyice araştırdım adam ailenin 37,kuşak dr u.Hiç bişey olmasada beyaz önlüğüne saygı duymak lazım diyorum.İsteyen başlar isteyen bırakır düştük bir yola hayırlısıyla vericez.Sizin işiniz daha kolay olacak ikinizde aynı yoldasınız bizim gibi evde kocaya ayrı çocuğa ayrı yemek yapıpta tek çorba içmek ne kadar çekici anlarsınız herhalde. yedikleriniz doğru en son dr bana öğlen yemeğinde yemekle doy çerezi yeme sabah ve ikindi ye dedi.Akşamları 2 top dondurma serbest ama dondurma yicem diye gündüz öğünü kesme.Sizin bir şansınızda kilolarınızın fazla olması dolayısı ile kilo kaybınız terazide daha çok ve belli oluyor bunu dr örnek hastasında gösterdi bana ekrandan .İnşallah 3 ay sonra hepimiz toplanır dr un muayenesinde şöyle güzel bir kutlama yaparız zayıflığın şerefine :)Herkese iyi akşamlar .Arkadaşlar yazdıklarınızı dün okudum ama fırsat bulup cevap yazamadım.Ama benim gibi ilk başta düşüncelere kapılan arkadaşın yorumu beni rahatlattı açıkcası.Şu an daha pozitif düşünebiliyorum sadece bu düşüncelerin bende oluşmadığını gördüğüm için.Gerçi dün akşam 78 gördüm yanında bi 100 gramcığı daha vardı :1closedeyes: ama neyse dedim daha ilk seansla hemen incelicek değilsin dedim kendi kendime.Biraz motive ettim kendimi eşimde bi fazla bi aynı kiloda çıkıyor oda nasıl iş dedi söyledim forumda şunu şunu yazmışlar olcak üzülme diye...
Dün akşam çorba içesim hiç gelmedi gün içerisinde yediklerim kafi derecede şişirmişti beni, ama öğün atlamamak adına 2 tabağa yakın çorba içtim.Bu şekilde beslenmemin bana görünen ilk faydası hazımsızlığım ortadan kalktı akşamları yenen ağır yemekler ve bol çeşit insanı gerçekten inanılmaz bir yük altına alıyormuş.:bbo:
Sabahları sadece bir dilim ekmek ki onu en sona yiyoruz üzerine az tereyağı bir tatlı kaşığı balla bol peynir kaşar beyaz dil peyniri zeytin ve bir haşlanmış yumurta ile.Tabii şekersiz çayımızda var çok az da domates salatalık sivri biber.Kişi başı bir domates bile yemiyoruz o kadar az.Bu kahvaltı beni öğleye kadar süper idare ediyor öğlen ızgara yedik bugün ..dün zeytinyağlı barbunya ve ton balığı yemiştim çok az fındık ve ceviz eşliğinde o bayağı baydı beni.Bol su tabii gün içerisinde ikindide kuruyemişe ihtiyaç duymadım 3 kaşık yoğurt içine malta eriği doğradım .Akşama dünkü çorbayı içeriz yine Herhangi bir yanlışımız varsa yardımcı olmanızı isteriz yani listeye göre hareket ediyoruz ama mesela listede dondurma tatlı kesin yasaklarda ya ama dr. ye dedi diyenlerde var yanlış okumadıysam yani ... umarım hatasız bir şekilde diyetimizi uyguluyoruzdur.Bende :icecream: yemeyi çok isterim lakin akşamları hiç isteğim olmuyor.Tatlı isteğimiz finish:dance:
İnşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız.
Yalnız belirtmek isterim ki yasemin arkadaşım biraz sert bi yazı olmuş.Ben burada sadece endişemi dile getirdim diğer arkadaş gibi ılıman yaklaşmanızı beklerdim.Elbette kimse zorla götürülmüyor tedaviye bu bilinçteyiz.Ama bu üslup çok kırıcı oldu belirtmek istedim art niyetle yazılmış bişey değildi.Ama arkadaşın yazdıklarıyla daha relax ım şimdi.İncecik günleri görme ümidiyle iyi akşamlar.
valla ben akraba aldım
çok komik bişi söliyim kızlar bir peynircim ve kuruyemişçim var güzel ve çeşit bol diye oraya gidiyorum ama artık utanıyom 2-3 güne bir peynir kuruyemiş almaya sığır bu kız diyecekler sorsalar annem börek yapıp satıyor evlere dicem zatennnn...:)))))) utandığımdan bu hafta başka başka yerlerden alıyom ahhh ahhh bu da ayrı bir iişşşş :))))))
Aramıza hoşgeldin esin .Fiyat konusunda şöyle bir ayırım yapılıyor bundan bikaç ay önce gidip bilgi alanlar olmuş o zaman fiyat 10 seans 600 müş.Onlar şimdi geldiğinde eski fiyattan ödüyolar.Şu an 12 seans 800 yapmışlar dönem dönem fiyat değişiyor anladığım kadarı ile geçen kış 5 seans 250 imiş talep arttıkça rakamda artmış anlaşılan.10 seans için işte 600 demiş, bende 10 alcaktım inmediler 800 dediler , bakalım 5 seans görünüşe göre yetmicek yükselicek o zaman pazarlığa gireriz, bide ne dicem sen kaç kilo ile başladın kaç seansta şu na kaçsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?