Yasemin çok üzüldüm canım bana mı bozulmuşsun.Açık ve net ciddi ciddi düşünüyorum bende.Fakat beni düşündüren bazı konular var.Birincisi koestrolüm var ve öyle kuruyemiş bu anlamda bana uymuyor.Ceviz dışındaki kabuklu yemişler kolestrol yapıyor.Tereyağını hayatım boyunce sürüp ekmeye yemişliğim yok yiyemem.Uygulayabilir miyim bunları bu konuda sıkıntılarım var banu gibi okulda olduğun zaman ki ben 9 -16 çalışıyorum çok zor.Tatil başlayıncada yazlığa giderim.Tatile giderim.Yazın çok sarkar seansları almam.Bir açıdanda incelme olduğuna göre giden yağdır ve bunuda takip ediyorlar anladığım kadarı ile buda kolestrolüme iyi gelir diyede düşünüyorum.Sizleri izliyorum bi yandan tabii.Fabrikasyon lafına takılmışsın.Aldıkları para hiçte az değil özel olarak ilgilenmeyi beklemek hakkımız.Ama dr tv'yede çıkıyor sıkça dolayısıyla çok yoğun bugün ararsan 1 aydan önce gidemiyorsun.Toplu seanslar yapıyor v.s. bu anlamda dedim.Dr.de haksız değil her zaman bu kadar talep görmeyebilir.Yalnız aklıma takılıyor canım.DR SİTESİNDE 10 KİLO FZLASI OLAN 15 SEANS DİYOR.40 KİLO HAZLASI OLANADA 15 SEANS DİYOR.Ben almanyadan yazın gelicem zamanım yok diyene 2 seans diyor.Bunlar dışardan bakınca rahatsız ediyor.Ne biliym.İnşallah ama cani gönülden diliyorum inşallah verinde banada ümit kapısı olun canım.Asla ne kırıcı olmak nede alaycı olmak isterim.Alaya alsam ne işim var hergün burda okur güler geçerim.Ben nette yazdığım herşeyi ciddi alırım.Lakayıt değilim yazdıklarımda.
Sizdede vardır sanırım geçen tv'ye bir kadın çıktı.Şu lut gölü tuzu ile termal sauna şortu çıkaran firma var ya şimdide krem çıkarmış.Bir seansta noter huzurnda bir beden inceltiyor diyor ama kadın 80-90 arası bi kiloda.İnsan bunları görünce şüpheci oluyor.Çok züldüm canım.Kusura bakma.
Gamzelim önce şunu belirteyim regl iken işlem yapılıyor ödem oluşabiliyorda .Öncelikle tartılmayı bırak ben dr. sitesinde soru sormuştum bana 3 tavsiyede bulunmuş.1 tartıyı kafandan at hiç bir anne bebeğini tartarak beslemez dedi bu çok hoşuma gitti ama doğru yani di mi :)) 2 kimsenin lafına aldırış etme 3 gündüz öğününü çok ye.Eğer bunları yaparsan akşam canın çorba bile istemicek.Gün içinde de tatlı istemicek canın bunu tatlı yeme dediğim için değil canın istememesi önemli dedi.Herkese selamlar.Beanu bugün seni karamsar gördümsen bana moral veren insan ...ne oldu birden bire.:1shok:Yasemincim sadece yoruma şaşırdım afallamıştım takma kafana sana kızgın değilim üzülme olur mu? a.s. Hoşgeldin aramıza yeni arkadaşımız.Gerçi bende yeniyim ama senden birkaç gün eski olunca yeni olarak görmek zorundayım seni
Arkadaşlar dün akşam açlıktan resmen geberdimAllahım uyusamda uyumadan önce bir bardak süt içsemde sabah olup kahvaltı yapsam diye debelendim.Gündüz yediklerim geçici bir doygunluk vermiş anlaşılan ,aslında öncekilere göre daha az yediğimin farkındaydım.Eşimde bende akşam bayağı zorlandık.Sağolsun eşim alternatifler sundu bana dondurma yesek mi napsak diye yooooooook dedim beni yoldan çıkartamazsın sabret yasakkelime neyse bugün öğlen daha iyi bir ziyafet çektim kendime eşim ne yaptı bilemiyorum onun ağır iş temposu öğün aksamasına sebeb oluyor.Her zaman eve gelip yeme şansı olmayacak.Akşam için yöresel tarhana çorbası yaptım birde zeytinyağlı taze fasulye koycam ocağa hangisini isterse onu yeriz artık.Bugün dikkatimi çektide iskender falanda yemek varmış öyle mi? ilk sayfalara bir baktım yoksa yanlış mı anladım kıymalı makarnada varmış bide...allahhhh nasıl sevindirik oldum gerçekten var ise makarnaya bayılırım :) acaba fırında makarnada olurmu ki?...kaşar peynirlisi kıymalı değilde...eğer olursa bayram ki ne bayram... bugün biraz alışveriş yaptım meyve falan aldım...en çokkk yeşil erik alırken cimri davranmak beni üzdü ( yoğurtla tadı olmaz arada azcık müsaade yok mu ki öğle ikindi arası bir kase yesem hadi çilek kayısı yoğurtla yeriz de mevsimi geçmeden doya doya yemek istiyorum yeşil eriği tatlanınca yemek hoşuma gitmiyor
Bugün tartıldım düne göre kilom düşmüş ama dr. a gittiğim günkü kilomda değilim hala yarım fazlam var :) finduk fistuk çok yaramış bana eee her gün kuruyemiş yeme alışkanlığım yoktu ondan olmalıBirde haftaya bugün regl olmam gerek 1 hafta kalmasına rağmen onun şişkinliği mi var acaba? regl olmaya yakın mı C20 verilmiyo yoksa regl görmeye başlanınca mı?
Yasemin evet eşimle beraber bu yola baş koymamız çok büyük şans ve kolaylık.Fakat eşim biraz kaytarmaya çalışacak , bir hı... desem:roflol: ama şu an için nazına oynamıyorum sonradan şaşarmıyım bilemiycem... üzüm üzüme baka baka hesabıinşallah herşey güzel olur vemağazaya pazara gittiğimizde gördüklerimiz sadece görmemizle kalmaz alıveririzde....o kadar içimde ukte olan kıyafetler var ki ahh ahhh...bir insem istediğim kiloya birde selülitte yok oluyomuş dr.didi inş...:) şimdilik bu kadar... gidip yoğurt meyve yiyim ve fasulyeyi ocağa atayım :) görüşürüz inş gelirim birazdan ...
farkındaysanız sayımız günden güne artıyor.... bu duruma güleyim mi ağlayayım mı? aaaa ne güzel herkes kilosundan şikayetçiiii :))))))))
Evet o kremdede çok yoğun tuz varmış zaten vucudun suyunu çekiyolar anlıkincelme oluşuyor.Valla çok açık gözlü olmak lazım felaket bir piyasa oluştu sayemizde:)))
Yasemin bu karbondioksiti vücudu almanın zararı yokmudur acaba canım.Bu arada dediğin yere baktım ne güzel olmuşsun canım.O da ilginç online üyelik almışmıydın.Kitabı okuyarak mı yaptın.Kısaca bahsedermisin ondan da arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?