• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karatay Günlüğüm

Üstüne Kayınvalidem de geldi Kayınvalidem meğerse onları kabul etmem sanmış Ondan geç geldi Hatta gelmeyecekti Ama illa Onlar ısrar edince geldi
Valla benimde cinlerim tepemde. Benim eşim yeni gelmiş askerden sen ne millet i dolduruyon bide oğlum un doğum günü nu kutlicam gün. Bilerek yapıyor

Cancagizim kizim hastalandi bi kopuş basladi menulerime hic dikkat edemedim.. ama spor salonuna basladim bu hafta 4 gun gittik arkadasla.. menulerim guzel degildi yazmaya utandim :KK43:
Sizlerin sohbetini cok sevdim ama menu yazmaya yüzüm olmadi:olamaz::olamaz:

Benim en buyuk sorunum demir eksikligi ilac kullanmiyorum bagirsak florami bozuyor dogal yollardan almaya calisiyorum bu ara pekmez limon karisimi yapiyorum kuru uzum yiyorum :KK66: tartiya cikmaktam korkuyorum ama iyi geldi ellerim üşümüyor artik sicacik oldu..
Demir eksikligi bende kalp carpintisi yapiyor....
Demir eksikligi olan var mi ? Neler yapiyorsunuz ?
Yaa lütfen bırakma burayı. Herşey menu değil canım sohbet e katil dertles bak ben menüden çok kaynanami yazdım bugun:KK70:

Cokk geçmiş olsun canım çabucak iyileşir sin inş

Menum kızlar
Sabah 10 gibi
2 bucuk yumurta oglus tan artan di
1 dil ekmek çay zeytin

Saat 15.30 1 avuç çiğ fıstık

Aksam 19 gibi
Ispanakli yumurta Domates çay

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş 30 dk bölgesel calistim

ben de nihali merak ediyorum. çok istikrarlı gidiyordu kilolarımız falan aynıydı takip ediyordum yok oldu bir anda
:):):) yaa sorma sınav haftam bol bol yazılı okuyorum buralardayım ara ara girip okuyorum. en yakın zamanda katılacağım tekrar aranıza ama diyete tabiki devam

Bende artik c vitamini alimini artırdım.. ben yemeklerde yoğurt yerdim artik oyle yapmiyorum ara ogun olarak tuketmeye karar verdim...cayi azalttim gunde 2 bardak cay iciyorum..en zoruda bu oldu cay kolik biriydim ilk 3 gun bas agrisi cektim vucud cay istiyordu..:KK66:
Ben yoğurt olarak değilse ayran çok içiyorum
Ama öyle yapman daha iyi aslında etle birlikte c vitaminli şeyler tüketmek lazim
Valla benimde cinlerim tepemde. Benim eşim yeni gelmiş askerden sen ne millet i dolduruyon bide oğlum un doğum günü nu kutlicam gün. Bilerek yapıyor
Kuzum belliki aileside yanında olsun istemiş...
Bende oğlumun doğum gününü kalabalık yapcam ama esimin kini yek kutlarız.

Menü
Sabah 9
Iki başlamış yumurta peynir zeytin yeşil biber marul salatalık ceviz çay bir iki kaşık menemen
Öğle saat 3
Mercimek çorbası bi tabak pırasa yemeği yoğurt
Saat 5
Pırasa yemeği bi tabak limonlu
Akşam 8
Bi kase yoğurt sonrada sütlü kahve
Spor:leslie 4 mile karin egzersizleri

Kızlar sizde ölçü alın motivasyon artsıngecen haftaki ölçüm ve bu haftaki ölçüm

3 kasım
Göğüs 95
Bel 82
Simit 95
Kalça 103

10 kasım cmts
Göğüs 91
Bel 76
Simit 93.buçuk
Kalca 101
Çok hızlı bir değişim maşallah

Ben geldim
Menüm
Sabah saat 10
Tavada yumurta zeytin peynir ceviz yeşil biber marul çay bir mandalina öncesinde sütlü kahve
Akşam saat 5
Pırasa yemeği yoğurt
Spor birazdan yapacam inşallah 4 mile leslie ve karin hareketleri
Ekmeksizligede alışıyorum galiba

Sabah 09:30
2 haşlama yumurta
Peynir zeytin
Domates biber
Çekirdek 1 çay bardağı

Öğlem 15.30
1 küçük kase tarhana çorbası
Yarım ayva