- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #1.781
Aminn canım inşallah... ama keşke daha zayıf olmuş olsaydım. Çok isterdim. Çok kızdım kendime halbuki bozmasam azar azar bile gitse 70 altını gorurdum. Bir taraftan da mutsuzluk çöktü sonradanRabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür nasip etsin canım
İnş
Oh mis daha ne olsun
Bende öyleyim canım pasayi uyuman in pesindeyim gözüm kapanıyor aşırı yorgunumKızlar ne yaparsınız ben çocukların gözüne bakıyorum uyusalarda uyusam diye
Ben erken kalkmayı severim de uykuysa seviyorum isteBenimkiler erkenden de kalkıyorlar çocuk büyütmek cidden ne zor
Ay doyuyorum canım ya acıkmıyorum biliyor musun
Yeter üzülme bereketli olur benceayy kızlar dün ve sabah sabah çok sinirliydim.
işten çıktım oğlanı almaya yetişeyim diye koşa koşa tramvaya gittim aaa otobüs kartım yok. biletçiye gittim tramvayı kaçırdım. neyse hayır vardır dedim tabi oğlanı almaya geciktim nöbetçi öğretmene düştü 5 yaşında daha. gelen tramvaya bindim yolun yarısında yanlış bindiğimi anladım. indim taksiye binip gittim okula tabi geç de kaldım.
okulda ikindi kahvaltılarını veliler hazırlıyor sırayla.
bugün bendeydi sıra. 26 kişilik makarna salatası yapacaktım.
eve gittikten sonra yemek yaptım , gece makarnayı haşladım. yalnız el ayarımda olmuyor kalabalık olunca.
garnitürlerle turşuyla birleştirdim. iki tencereye pay ettim. yoğurdunu ayrı kaba hazırladım. okulda karıştırsınlar diye. tabak kaşık peçete ayarladım. eşim sadece bunların üzerine makarnayı arabaya taşıyacaktı. dikkat et dedim iki tencere ona göre. neyse onlar oğlanla önden çıktı ben arkadan bir geldim ki eşim dökmüş makarnayı. poşet yırtılmış tencere devrilmiş. saydırdım tartıştım. kurtarabildiğimizi götürdük. umarım yeter çocuklara.
Yeter üzülme bereketli olur bence
Elinde olan bisey değil sonucda canimay inş ya öğretmene mesaj attım şimdi
Neskafeyi neden yarım iciyosunbugünkü menüm
sabah
1 dilim çavdar
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
ara
yarım nescafe
öğlen
4 kaşık et sote
bir kase yoğurt
ara
1 armut
ara
belki yapmam ama bu ara açlık krizlerim oluyor
yarım nescafe
akşam
1 kase yoğurtlu pırasa yemeği
Neskafeyi neden yarım iciyosun
Herşey üst üste gelmişayy kızlar dün ve sabah sabah çok sinirliydim.
işten çıktım oğlanı almaya yetişeyim diye koşa koşa tramvaya gittim aaa otobüs kartım yok. biletçiye gittim tramvayı kaçırdım. neyse hayır vardır dedim tabi oğlanı almaya geciktim nöbetçi öğretmene düştü 5 yaşında daha. gelen tramvaya bindim yolun yarısında yanlış bindiğimi anladım. indim taksiye binip gittim okula tabi geç de kaldım.
okulda ikindi kahvaltılarını veliler hazırlıyor sırayla.
bugün bendeydi sıra. 26 kişilik makarna salatası yapacaktım.
eve gittikten sonra yemek yaptım , gece makarnayı haşladım. yalnız el ayarımda olmuyor kalabalık olunca.
garnitürlerle turşuyla birleştirdim. iki tencereye pay ettim. yoğurdunu ayrı kaba hazırladım. okulda karıştırsınlar diye. tabak kaşık peçete ayarladım. eşim sadece bunların üzerine makarnayı arabaya taşıyacaktı. dikkat et dedim iki tencere ona göre. neyse onlar oğlanla önden çıktı ben arkadan bir geldim ki eşim dökmüş makarnayı. poşet yırtılmış tencere devrilmiş. saydırdım tartıştım. kurtarabildiğimizi götürdük. umarım yeter çocuklara.
Evet o karışımlar cok zararlı diyolar normal neskafe sevmiyomusunnescafe 2si birarada uzmanlar diyete uygun bulmuyorlar. ama ben işte sabahtan akşama kadar birşeyler içmeden zorlanıyorum.
bir paketi ikiye bölüyorum. bazen yarım içiyorum bazen tamamını iki kerede bitiriyorum. keşke Türk kahvesi sevsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?