- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #1.761
Kahve içtim spor yapıldı dus sonrası kahvaltıya davetliyim kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh missKahve içtim spor yapıldı dus sonrası kahvaltıya davetliyim kizlar
Doğumgününüzü kutlarim canim nice sağlıklı mutlu başarılı yıllar dilerim sana ve oglusuna sevdiklerinle berabergüüüünnaaayyyddıııııııııııııınnncanlarımm
paşamın uyanmasını bekliyorum.bugün oğluşumun doğum günü
şükürler olsun Rabbime
haftasonu kutlicam doğumgününü bugün gidip alışverişini yapıcam.
amiinnDoğumgününüzü kutlarim canim nice sağlıklı mutlu başarılı yıllar dilerim sana ve oglusuna sevdiklerinle beraber
güüüünnaaayyyddıııııııııııııınnncanlarımm
şükürler olsun Rabbime
günaydın kızlar..
cnm senin eşinin elle tutulur yanı yokmuş. seni hiç hak etmiyor bence! bir mesleğin var mı çalışabilme imkanın var mı?? ya bir de karı koca borç ve mallar ortak ya bu yarın öbür gün başını borçlarla belaya sokmaz inş.
afiyet olsun cnm. baya azalmış menün. bence çok güzel eksiler gelecek.
amiinn canımmnice mutlu yılları olsun kuzunun inş. sağlıkla, hayırlısıyla..
Ay doyuyorum canım ya acıkmıyorum biliyor musungünaydın kızlar..
cnm senin eşinin elle tutulur yanı yokmuş. seni hiç hak etmiyor bence! bir mesleğin var mı çalışabilme imkanın var mı?? ya bir de karı koca borç ve mallar ortak ya bu yarın öbür gün başını borçlarla belaya sokmaz inş.
afiyet olsun cnm. baya azalmış menün. bence çok güzel eksiler gelecek.
Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür nasip etsin canımgüüüünnaaayyyddıııııııııııııınnncanlarımm
şükürler olsun Rabbime
Oh mis daha ne olsunkızlar napıyorsunuz? ben evi temizledim şimdi saçımı düzleştiriyorum.akşama romantik bir masa hazırlicam hem eşimin gelişini hemde paşamın doğum gününü kutlicam.eşimin haberi yok çok heycanlıyımmm![]()
güüüünnaaayyyddıııııııııııııınnncanlarımm
şükürler olsun Rabbime
Aynen benimde çok uykum varKızlar ne yaparsınız ben çocukların gözüne bakıyorum uyusalarda uyusam diye
Benimkiler erkenden de kalkıyorlar çocuk büyütmek cidden ne zorAynen benimde çok uykum var