• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karatay Günlüğüm

güüüünnaaayyyddıııııııııııııınnn:KK36: canlarımm:KK200: paşamın uyanmasını bekliyorum.bugün oğluşumun doğum günü:anne:şükürler olsun Rabbime:anne:haftasonu kutlicam doğumgününü bugün gidip alışverişini yapıcam.
Doğumgününüzü kutlarim canim nice sağlıklı mutlu başarılı yıllar dilerim sana ve oglusuna sevdiklerinle beraber

güüüünnaaayyyddıııııııııııııınnn:KK36: canlarımm:KK200: paşamın uyanmasını bekliyorum.bugün oğluşumun doğum günü:anne:şükürler olsun Rabbime:anne:haftasonu kutlicam doğumgününü bugün gidip alışverişini yapıcam.

nice mutlu yılları olsun kuzunun inş. sağlıkla, hayırlısıyla..

günaydın kızlar..

cnm senin eşinin elle tutulur yanı yokmuş. seni hiç hak etmiyor bence! bir mesleğin var mı çalışabilme imkanın var mı?? ya bir de karı koca borç ve mallar ortak ya bu yarın öbür gün başını borçlarla belaya sokmaz inş.

afiyet olsun cnm. baya azalmış menün. bence çok güzel eksiler gelecek.

Canım üni okuyorum bebek olunca dondurdum
Evet o da var. Zaten başımı yaktım ven bunla evlendiğim için.
Bakalım biraz sabır diyorum

kızlar ben menümü şimdidenvereyim akşama giremeyebilirim

sabah 10,30 gibi
2 haş yum peynir 8 zeytin salatalık domates çay

saat 12,30 da 1 tabak yeşil fasulye bitti şükür

saat 19 gibi olur muhtemelen 4 et köfte salata ayran yarım portakal yerim

spor yok tüm gün koşturdum su 3 e tamamlarım​

günaydın kızlar..

cnm senin eşinin elle tutulur yanı yokmuş. seni hiç hak etmiyor bence! bir mesleğin var mı çalışabilme imkanın var mı?? ya bir de karı koca borç ve mallar ortak ya bu yarın öbür gün başını borçlarla belaya sokmaz inş.

afiyet olsun cnm. baya azalmış menün. bence çok güzel eksiler gelecek.
Ay doyuyorum canım ya acıkmıyorum biliyor musun

Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür nasip etsin canım
İnş

kızlar napıyorsunuz? ben evi temizledim şimdi saçımı düzleştiriyorum.akşama romantik bir masa hazırlicam hem eşimin gelişini hemde paşamın doğum gününü kutlicam.eşimin haberi yok çok heycanlıyımmm:KK73:
Oh mis daha ne olsun ;)

Allah sağlikli huzurlu musmutlu bir omrü olsun insallah

Menüm
Sabah :sütlü kahve saat 8
Öğleye yakın saat 11:açık büfe kahvaltı kendimle gurur duydum kizlar hamurişi ekmek yemedim
Salata çeşitleri peynir zeytin çay
Aksam saat 5:firinda balık haslanmis brokoli bir haşlanmış patates bol yeşil salata
Spor:4 mile leslie karin egzersizleri
Su :limonlu su 1.5 litre içerim daha
Sanırım olacak kizlar bu sefer
Yarın sabah gün var arkadaşda
Bide mercimek çorbası yapasım var bakalım

Sabah 9.30 1 mandalina
Menemen
Peynir zeytin
Salatalık
3 ceviz

Öğlen 15.15
3 cherry domates 1 dişim peynir 1 salatalık