- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Ak kelebek
-
- #1.541
evet canım.benim eşimde ünüversite mezunu. en azından daha iyi bir iş çıkana kadar çalış yani bu kadar kestirip atmak nedir. enı sonu ikna ettim. inşallah işte olursa çok iyi olacak.geçinmek çokk zor.şuan herşeye sıfırdan başlıyoruz.Allah herkesin yardımcısı olsun
Geçmiş olsun canım yaaCanim oglan 15 20 gundür iyilesemedi bir türlü tam iyilesti diyorum tekrarliyor onunla ugrasiyorum.
Canım nasılsın. Bugün yoktun pek. İyimisinSabah 11.30
1 mandalina
Menemen
Peynir zeytin
Çiğ badem
Ara 16.00
Yarım muz
Akşam 18.30
1 levrek ızgara
Söğüş salata
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
İyiyim canım ama kilo verememek beni yoruyor artık çok yıprandım gitmiyor yapıştı kilolarCanım nasılsın. Bugün yoktun pek. İyimisin
Afiyet olsun. Kilo konusunda çok haklısın.bence menüdeki meyveleri de çıkarmalısın. Ben meyve tükettiğimde zayıflayamıyorum. Karatay hocanın da dediği gibi aralar ve meyve olmamalı. Çok etkiliyor. Bir de böyle deneSabah 11.30
1 mandalina
Menemen
Peynir zeytin
Çiğ badem
Ara 16.00
Yarım muz
Akşam 18.30
1 levrek ızgara
Söğüş salata
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Bizim gibi azitmiyorsun da sen. Ilculu de yiyorsun. Diyetisyen e gidip bir kan tahlili falan mı istesen belki detayli bakar. Bu kesinlikle hormonel biseyİyiyim canım ama kilo verememek beni yoruyor artık çok yıprandım gitmiyor yapıştı kilolar
Bu gün Meyve miktarı fazla gibi dimi ama 1 meyve yiyorum emzirdiğim için ay bilemedim yaAfiyet olsun. Kilo konusunda çok haklısın.bence menüdeki meyveleri de çıkarmalısın. Ben meyve tükettiğimde zayıflayamıyorum. Karatay hocanın da dediği gibi aralar ve meyve olmamalı. Çok etkiliyor. Bir de böyle dene
Kan tahlili yeni aldım geçen hafta canım herşey temiz diyetisyene de gittim kaç Kez ama bana çok aralı menü yaramıyor ki emzirdiğim için haftada 1 kaçamak hakkı bile verdi kadın ama olmadıBizim gibi azitmiyorsun da sen. Ilculu de yiyorsun. Diyetisyen e gidip bir kan tahlili falan mı istesen belki detayli bakar. Bu kesinlikle hormonel bisey
Kan tahlili yeni aldım geçen hafta canım herşey temiz diyetisyene de gittim kaç Kez ama bana çok aralı menü yaramıyor ki emzirdiğim için haftada 1 kaçamak hakkı bile verdi kadın ama olmadı
Aile hekiminde d vitamini yazdırdım bu gün meta çalışmaya başlamamış olabilir dedi biraz daha bekle dedi bakalım ne olacak
Peki ara öğün nasıl yapayım emziriyorum yaCanim bende cok zor kilo veriyorum ama vermeye baslayincada takir takir gidiyor.ben menüme meyve ve kuruyemiş koymuyorum birde meyve ve kuruyemişi cikartipta deneyebilirsin.
Peki ara öğün nasıl yapayım emziriyorum ya
Afiyet olsun canım ben beğendim Menünü Limonata nasıl yapıyorsun şekersiz içebiliyor musunGünaydin kızlar
Bugun okullar tatil yürüyüş yapamadim
Bugünkü menü
Sabah =kahvalti oncesi 1bardak sogan suyu
1dilim kepekli ekmekle köy peynirli tost domates sögüş,sekersiz çay,5zeytin
Ara şekersiz az sütlü kahve
Ögle yumurtali kiymali ispanak,limonata,turp salatasi
Ara coban salata
Aksam yemek oncesi 1 bardak sogan suyu
yumurtali kiymali ispanak limonata
Bugün sadece evde spor yapicam.kol bacak karin sırt çalisicam
Afiyet olsun canım ben beğendim Menünü Limonata nasıl yapıyorsun şekersiz içebiliyor musun
Peki ara öğün nasıl yapayım emziriyorum ya
Az daha sabır o zaman canım. Bir bakmışsın gidiyorKan tahlili yeni aldım geçen hafta canım herşey temiz diyetisyene de gittim kaç Kez ama bana çok aralı menü yaramıyor ki emzirdiğim için haftada 1 kaçamak hakkı bile verdi kadın ama olmadı
Aile hekiminde d vitamini yazdırdım bu gün meta çalışmaya başlamamış olabilir dedi biraz daha bekle dedi bakalım ne olacak
Biliyorum kuzum ama ben zaten 5 saat olmadan yemiyorum birşeyKaratay da ara öğün olarak Yoğurt veya ayran içilebilir demişti. Sabah erken kahvaltı yapanlar için
İnşallah asyamAz daha sabır o zaman canım. Bir bakmışsın gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?