Karatay Günlüğüm

Günaydin canim mutlu sabahlar..yarin büyük gün .ben birileriyle yarisa girmistim sende vardirn galiba gerci benim çok şişliğim var sanki vucudum su topliyor
Evet canım. Bende 2 gün akşam ogunumde bozdum. sporla toparlamaya çalıştım ama olsun. Bende hedefi tutturamam haftaya inşallah bende adet oldum daha sisligim var. Bugünü hafif geçiriyorum

Tabi ki katılabilirsin hoşgeldin
Hoşbuldum ben seyhan 74 kılıyım.cumadan beri karatay yapıyorum günde 4 mile leslie ve leslie ile karin hareketleri yapiyorum.bu başlık güncel diye buraya yazdım bugün klasik karatay kahvaltısı menemen ve üç hurma yedim.aksam yediklerimi akşam yazarim cünkü kermese gidecem ne yiyeceğimi bilmiyorum daha dün akşam brüksel lahanası pişirdim hepsini kendim yedim

Napiyorsunuz kızlar. Ablam bendeydi biraz önce gitti. Şimdi yeşil çay yaptım içiyorum. Yeni duzenimi oturttum kafamda. Spor program i da yaptım. Yarın başlıyorum inşallah hersey daha güzel olacak

Spor güzel hedef kilo kaç birde hurma yenmiyor dimi Karatay da

Napiyoruz tam olarak hergun yediklerimizi yaziyoruz demi kilo da ölçüyormuyuz
Evet canım günlük menü yazıyoruz birde pazertesi günleri tartı günümüz menülerimizi yorumluyoruz birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…