Karatay Günlüğüm

Bugünün menüsü
Sabah kaçamak. Ispanaklı lorlu yumurta
Zeytin azcik salça. Yeşilçay

Biraz kuru üzüm.

Akşam yok

2 lt su
Sporlar

• yanlar. 200
• kol arka6a dambil 50
• Ayakta arkaya iki bacak 210
• Ayakta yana iki bacak 20
• Zıplama 50
• Yan Yatarak bacak kaldirma 150
• Yatarak kalça yukarı indir kaldır 100
• Yatarak eller topuklara 115
• Kalça yukarda 2 dk
• Yüz üstü kedi gibi yarim sınav. 50
• Ic bacak 145
• Zıplamalı eğil kalk 10
• Twist 300
• Bacak 105
• Squat 50
• 15 dk dans
Adim 1500

Ah canım işte bir kereden birşey olmaz dediklerimiz bizi hep mahvediyor ay şu kadar şöyle böyle derken bakmışız duruyoruz durduğumuz yerde birde psikolojik etkiliyor diyet modu küçük kaçamaklar da her seferinde geciktiriyor kilo vermeyi sonra tarttıda üzülüyoruz
Off evet aynen öyle oluyor yaa:kızgın:

Gunaydin mutlu sabahlar ...oglani okula biraktim yaklasik 30dakika yürüdüm.bu arada regl oldum.regl döneminde kilo veremem genelde ama yinede diyete devam edicem.

Sabah birbardak sogan maydanoz suyu
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
5zeytin 1 yumurta

Ara az sütlü türk kahvesi

Ögle mantarli tavuk sote
Kivircik salata

Ara limonlu soda

Aksam köy peynirli salata
Şekersiz ev limonatasi
1bardak maydaniz limon suyu

Geçmiş oldun canım

Akşam çok az canım ya

Ne tamda zamanı mı bu ne adeti :KK53:

evet az oldu. akşam eve gidip yemek yapmam geç saati bulunca ya az yiyorum ya yemiyorum cnm. yoksa kilo veremiyorum. ha bir de cuma yarışmasındayım. bugün bildirim yapacaktım ondan oldukça dikkat ettim ;)

Kız yine bir gazozmus ben anasını aglattim

Evet :KK70:esimde askerlik bitmedi daha diyor :KK70:

:D :D :D

Kız yine bir gazozmus ben anasını aglattim

Napalim canim Allah başka dert keder vermesin.bende cok kizdim kendime .birde benim saglik problemlerim var muhakkak kilo vermem lazim bunu bile bile kacamak yapinca kendime daha cok kiziyorum.

bugünkü menüm
sabah
1 dilim çavdar
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı salça
bir parça peynir

ara
yarım nescafe

öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 dilim çavdar
1 elma

ara
1 armut

akşam
erken yetişirsem pırasa
yoksa menengiç ve bir parça bitter yerim.

haftasonu gelemiyorum iyi tatiller. kaçamaksız bir haftasonu olur inş hepimize

napıyorsunuz kızlar. ben bu saate kadar eşimle uğraştım.bir iş çıktı kabul etmiyor zar zor ikna etim.abim ayarlıyor işi inşallah olur olursa rahat geçinebileceğimiz bir iş. konuşmaktan başım ağrıdı:KK12:

Zaten bütün erkeklerin huyudur eşlerinin dediğini yaparlar ama yorduktan sonra

Zaten bütün erkeklerin huyudur eşlerinin dediğini yaparlar ama yorduktan sonra
ya bir insan namusuyla çalıştıktan sonra kim ne derse desin değilmi kimse nasıl geçiniyorsun ne yiyor ne içiyorsun diye sormaz ama iş mevkiye geldimi mangalda kül bırakmazlar. temizlik işi ne var yai gurur yapacak. inşallah olur hayıtlısıyla olursa düzenli geliri olucak. öteki türlü serbest meslek gibi birşeydi çok çektim. çok yorulduk şu maddi güçlüklerden.sen herşeye derğersin diyordu bana bende değiyorsam benim için çocuğun için yapmalısın dedim dedim dee dilimde tüy bitti.

ya bir insan namusuyla çalıştıktan sonra kim ne derse desin değilmi kimse nasıl geçiniyorsun ne yiyor ne içiyorsun diye sormaz ama iş mevkiye geldimi mangalda kül bırakmazlar. temizlik işi ne var yai gurur yapacak. inşallah olur hayıtlısıyla olursa düzenli geliri olucak. öteki türlü serbest meslek gibi birşeydi çok çektim. çok yorulduk şu maddi güçlüklerden.sen herşeye derğersin diyordu bana bende değiyorsam benim için çocuğun için yapmalısın dedim dedim dee dilimde tüy bitti.

Valla çalışmak ayıp degil bir tanidigimiz vardi lise mezunuydu belediyeye zamaninda gece bekcisi olarak girdi.gece novetteyken ders çalisip aciktan üniversiteyi okudu önce güvenlik amiri oldu simdi insan kaynaklarinda personel amiri.

Valla çalışmak ayıp degil bir tanidigimiz vardi lise mezunuydu belediyeye zamaninda gece bekcisi olarak girdi.gece novetteyken ders çalisip aciktan üniversiteyi okudu önce güvenlik amiri oldu simdi insan kaynaklarinda personel amiri.
evet canım.benim eşimde ünüversite mezunu. en azından daha iyi bir iş çıkana kadar çalış yani bu kadar kestirip atmak nedir. enı sonu ikna ettim. inşallah işte olursa çok iyi olacak.geçinmek çokk zor.şuan herşeye sıfırdan başlıyoruz.Allah herkesin yardımcısı olsun:dua:

Back