Karatay Günlüğüm

Canim ben karatay diyetini tam olarak uyguladim.ama liste liste degil.çünkü liste olunca ben diyet yapamiyorum.sadece diyeti ana hatlariyla anlayip kendime evde olanlara göre diyet yaptim.midemi salata türleri domates salatalik gibi şeylerle ve bol suyla sisirdim.çay saatlerinde herkes pogaca büskivi yerken ben sekersiz çayin yanina 1 parca peynir yedim.4 ay icinde sadece günde 1 dilim kepek ekmegi yedim.icinde un olan corbalari bile yemedim.nereye gidersem yanimda yemegimide götürdüm.ama en buyük sır bol su icmek ve tempolu yürüyüş.
Sağol canim , aslinda birden bicak gibi kesmek lazim belki 10 gun stres yasar vucud ama sonra alışıyor insan...

Afiyet olsun canım yumurta iki olabilir sabah

Ooo süpersiniz kızlar bakalım maçı kim alacak

Üzülme bebeğim vereceğiz birlikte

Ay maşallah 4 ayda 40
Kg nasıl verdin

Evet canim aslinda 2 yumurta yiyebilirim ama bu aralar hergün yumurta biktim.105 kg iken esimle tanistim..ayri şehirlerdeydik ikimizin isleride cok yogundu birde evliligi dusündügümüzden para biriktiriyorduk.gorüsemiyorduk.3ay sonra geldiginde 70kg y dum.soka girdi gorünce...3 ay icinde hic yüzümü göstermedim.4 ayda sadece 5 6 kg verebildim.

menüm kızlar

sabah 10 da
2 yum ile omlet 1 dil kepek ekmeği
10 zeytin az peynir çay

saat 14,50 1 avuç kayıs çekirdeği ve onrası sütlü kahve

saat 17,10
1 ısırık muz
tavuk sote ve salata tere

su 3 lt
spor yok ama pazara mesafe var 20 er dk gidiş geiş baya tempolu yürümeye çalıştım.
Afiyet olsun asyam

Bugun menu
Sabah 09:45
1 haşlanmis yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Yarim salatalik
1 adet kizarmis form light ekmek

Ara
2 kuru kayısı
8 findik

Aksam 16.45
3 yk bulgur pilavi
3 adet minik tavuk baget
Boolll salata

Ara
10 kuru üzüm

2 lt su içildi...
45 dakika yürüyüş bandinda yürüdum
20 dakika eliptik yapildi...
Bugun sayenizde daha cok motive oldum yarina daha guzel menulerle gelirim inşallah...:KK36:
Rakipler dişli
Menü süper

Tek cocuk olsun istiyorum canım , maddi ve manevi anca yetisiyor insan...Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. yaşim oldu 37 yaşlandım :KK66:)
Canım ben 3. İstersem 35-36 da düşünüyorum hiç
Geç değil yaşın

Evet canim aslinda 2 yumurta yiyebilirim ama bu aralar hergün yumurta biktim.105 kg iken esimle tanistim..ayri şehirlerdeydik ikimizin isleride cok yogundu birde evliligi dusündügümüzden para biriktiriyorduk.gorüsemiyorduk.3ay sonra geldiginde 70kg y dum.soka girdi gorünce...3 ay icinde hic yüzümü göstermedim.4 ayda sadece 5 6 kg verebildim.
Adam ne oldu ne yaptın demedi mi

Sağol canim , aslinda birden bicak gibi kesmek lazim belki 10 gun stres yasar vucud ama sonra alışıyor insan...

Canim dedigim gibi bende insilün direnci var normal bir bünye ayda 8kg verebilirse ben 2 kg verebiliyordum.örnegin ilk önce hizli kilo verdim ilk ay abartisiz 15kg gitti.105 den 90 a takildim kaldim.o arada hemen 2 3 gün lahana kurü yapip bünyemi zorladim.89 oldumu gerisi geliyordu.her 10kg verdigimde aynisini yaptim

Canim dedigim gibi bende insilün direnci var normal bir bünye ayda 8kg verebilirse ben 2 kg verebiliyordum.örnegin ilk önce hizli kilo verdim ilk ay abartisiz 15kg gitti.105 den 90 a takildim kaldim.o arada hemen 2 3 gün lahana kurü yapip bünyemi zorladim.89 oldumu gerisi geliyordu.her 10kg verdigimde aynisini yaptim
Masallah canım , bende zor kilo veriyorum senden öneriler tavsiyeler bekliyorum menulerimi gördükçe yanlisimi duzelt olur mu ?:)

Sabah 09.00
Haşlanmış yumurta salatası
Zeytin 1 parça peynir
1 mandalina

Ara 14.30
1 bardak sütlü kahve
4 ceviz 2 gün kurusu
Yarım yeşil elma

Akşam 19.00
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak tavuk haşlama
Salata

Su 2.5-3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Belki 1 mil Leslie yaparım çocuklar uyursa

Birde kahve olabilir

Ay Ben de şimdi veremiyorum çok zor veriyorum benim de tiroit bozulmuş işte yeni değerler Oturdu gibi ben de hiç kilo veremedim aylarca çok sinirim bozuluyordu ama inşallah artık verebilirim çünkü şuan kilom fazla aslında hızlı gitmesi lazım ama hızlı gitmiyor halen bilmiyorum nedeno_O

Sabah 09.00
Haşlanmış yumurta salatası
Zeytin 1 parça peynir
1 mandalina

Ara 14.30
1 bardak sütlü kahve
4 ceviz 2 gün kurusu
Yarım yeşil elma

Akşam 19.00
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak tavuk haşlama
Salata

Su 2.5-3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Belki 1 mil Leslie yaparım çocuklar uyursa

Birde kahve olabilir
Afiyet olsun canim , 2 yumurta yiyorsun demi gunde ben iki yumurta yiyince cook tok oluyorum gun boyu...

Canim kesmek derken ben hic aç kalmadim.örnegin normalde kizarmis tavuk pirinc pilavi yanina patates kizartmasi kola severim.mesela bugun disarda islerim vardi tavuk izgara söyledim yanina pilav kizartma yerine bol salata koyun dedim karnim tika basa doydu.zaten ben ogrendimki aç kalarak zayiflanmiyor.inanki akapuntur herbillife cesitli bitkisel kurler ilaclar diyetisyen karboksiterapi mezoterapi denemedigim kalmadi.senin vucudunu en iyi sen bilirsin.

Ay Ben de şimdi veremiyorum çok zor veriyorum benim de tiroit bozulmuş işte yeni değerler Oturdu gibi ben de hiç kilo veremedim aylarca çok sinirim bozuluyordu ama inşallah artık verebilirim çünkü şuan kilom fazla aslında hızlı gitmesi lazım ama hızlı gitmiyor halen bilmiyorum nedeno_O

Vucut kiloya alisiyor ve direniyor vermemek icin.sabahlari lahana suyu icebilirsin metobolizmani hizlandirir.olumlu düsün olucak insallah

Canim kesmek derken ben hic aç kalmadim.örnegin normalde kizarmis tavuk pirinc pilavi yanina patates kizartmasi kola severim.mesela bugun disarda islerim vardi tavuk izgara söyledim yanina pilav kizartma yerine bol salata koyun dedim karnim tika basa doydu.zaten ben ogrendimki aç kalarak zayiflanmiyor.inanki akapuntur herbillife cesitli bitkisel kurler ilaclar diyetisyen karboksiterapi mezoterapi denemedigim kalmadi.senin vucudunu en iyi sen bilirsin.
Dogru diyorsun , bende cook ac kaldim ama kilo veremedim bende doyana kadar saglikli seylerden yiyecem..ayyy karatayci olmaya başladim sanırım :KK66:):KK30:

Dogru diyorsun , bende cook ac kaldim ama kilo veremedim bende doyana kadar saglikli seylerden yiyecem..ayyy karatayci olmaya başladim sanırım :KK66:):KK30:

Canim şöyle söyliyim ben türkiyenin en ünlü akapuntur doktoruna gittim.murat topoglu...kulagina takti birseyler onu yeme bunu yeme yada sunu ye bunu ye diye saydi durdu.1 hafta sonra gittim kilo almişim.adam bana sen benim doktorluk katiyerimi etkilersin dedi.herkesin bünyesi farkli mesela bütün diyetisyenler listelerine yogurt corba yazar ben yiyince kilo aliyorum.benim diyetimde unlu corba kesinlikle yok cunkü çorba cok besleyici.

Canim şöyle söyliyim ben türkiyenin en ünlü akapuntur doktoruna gittim.murat topoglu...kulagina takti birseyler onu yeme bunu yeme yada sunu ye bunu ye diye saydi durdu.1 hafta sonra gittim kilo almişim.adam bana sen benim doktorluk katiyerimi etkilersin dedi.herkesin bünyesi farkli mesela bütün diyetisyenler listelerine yogurt corba yazar ben yiyince kilo aliyorum.benim diyetimde unlu corba kesinlikle yok cunkü çorba cok besleyici.
O kadar cok benziyor ki anlattiklarin benim bunyeye .... benimde oyle başkasi benim yaptigim diyeti yapsa 2 ayda mum gibi erirdi.. ama ben anca haftalik 500 gr gidiyor yada gitmiyordu.. bu beni cook etkiledi... kilo veremiyecem bu acliga bu kilo gitmiyorsa daha ne yapayim diyordum...

Ablam iki gun ekmegi kesiyor 2. Gun tartida 1 kilo kaybediyor.. bende tık yok....

X