- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.541
Selam ben de karatay yapmak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm tabi ki canım hoş geldin tanıtsana bize kendiniSelam ben de karatay yapmak istiyorum
Merhaba. Okuyorum, 19 yaşındayım . Çok abur cubur yiyen biriydim, şuan kestim dengeli beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince. 10 kg vermek istiyorumSlm tabi ki canım hoş geldin tanıtsana bize kendini![]()
Çok güzel afiyet olsunSabah 10.30
1 yumurtalı 2 dilim pastırma
Peynir zeytin
Yarım domates
Yarımçay bardağı çiğ fındık
Yarım portakal
Ara 17.30
1 fincan sütlü kahve 10 fındık
Akşam 18.30
Fırında balık
Salata
1 tatlı kaşığı tahin balık için
Su 2.5 lt
Spor 40 dk Tempolu yürüyüş
3 öğün yiyebilirsin canım tabi ki aralar 5 saat olacak şekilde düzenli menü yazarsan bakarız birlikte menülerine canımMerhaba. Okuyorum, 19 yaşındayım . Çok abur cubur yiyen biriydim, şuan kestim dengeli beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince. 10 kg vermek istiyorumKaratay yapıyorum 2 gündür ama 3 öğün yiyerek
Teşekkür ederim gerçekten3 öğün yiyebilirsin canım tabi ki aralar 5 saat olacak şekilde düzenli menü yazarsan bakarız birlikte menülerine canım
Sabah kahvaltım 8.003 öğün yiyebilirsin canım tabi ki aralar 5 saat olacak şekilde düzenli menü yazarsan bakarız birlikte menülerine canım
Şimdilik iyi gözüküyor ama karatayda yulaf yok haberin olsunnSabah kahvaltım 8.00
1 salatalık, 3 zeytin, 4 kaşık menemen,1 dilim süzme peynir,5 fındık
Öğlen 12.30
3yk yulaf ,1 su bardağı süt, 1 yesil elma,4 5 çiğ fıstık, tarçın, 1 tk kakao karışımı
Aksam 17.00
3 yk nohut,5 yk kuru fasulye, 3 kaşık menemen 1 kucuk kase yoğurt.
Tamam teşekkür ederim, yulaf niye yok kiŞimdilik iyi gözüküyor ama karatayda yulaf yok haberin olsunn
Birde sabah kuruyemiş artabilir akşamları veya diğer öğünlerde doyana kadar yiyebilirisn❤
Canım kilo verme aşamasında un türü şeyler kullanılmıyor ama kilo ideal olunca öğünlerde eş büyüklüğünde lavaş yufka serberstTamam teşekkür ederim, yulaf niye yok ki![]()
Gözün aydın canım11 kg gitti toplam.
55'i gördüm kızlar!
Aynen devam bırakmadan! Beraber başaracağız.![]()
Çok yaklaşmışsın hedef 1 e. BaşarılarGeçen hafta 102.5
Bu hafta 101.4
Fark -1.1
Yüzde %1.07
Evet çok şükür çok az kaldı teşekkür ederimÇok yaklaşmışsın hedef 1 e. Başarılar