- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #3.541
Selam ben de karatay yapmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm tabi ki canım hoş geldin tanıtsana bize kendiniSelam ben de karatay yapmak istiyorum
Merhaba. Okuyorum, 19 yaşındayım . Çok abur cubur yiyen biriydim, şuan kestim dengeli beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince. 10 kg vermek istiyorum Karatay yapıyorum 2 gündür ama 3 öğün yiyerekSlm tabi ki canım hoş geldin tanıtsana bize kendini
Çok güzel afiyet olsunSabah 10.30
1 yumurtalı 2 dilim pastırma
Peynir zeytin
Yarım domates
Yarımçay bardağı çiğ fındık
Yarım portakal
Ara 17.30
1 fincan sütlü kahve 10 fındık
Akşam 18.30
Fırında balık
Salata
1 tatlı kaşığı tahin balık için
Su 2.5 lt
Spor 40 dk Tempolu yürüyüş
3 öğün yiyebilirsin canım tabi ki aralar 5 saat olacak şekilde düzenli menü yazarsan bakarız birlikte menülerine canımMerhaba. Okuyorum, 19 yaşındayım . Çok abur cubur yiyen biriydim, şuan kestim dengeli beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince. 10 kg vermek istiyorum Karatay yapıyorum 2 gündür ama 3 öğün yiyerek
Teşekkür ederim gerçekten3 öğün yiyebilirsin canım tabi ki aralar 5 saat olacak şekilde düzenli menü yazarsan bakarız birlikte menülerine canım
Sabah kahvaltım 8.003 öğün yiyebilirsin canım tabi ki aralar 5 saat olacak şekilde düzenli menü yazarsan bakarız birlikte menülerine canım
Şimdilik iyi gözüküyor ama karatayda yulaf yok haberin olsunnSabah kahvaltım 8.00
1 salatalık, 3 zeytin, 4 kaşık menemen,1 dilim süzme peynir,5 fındık
Öğlen 12.30
3yk yulaf ,1 su bardağı süt, 1 yesil elma,4 5 çiğ fıstık, tarçın, 1 tk kakao karışımı
Aksam 17.00
3 yk nohut,5 yk kuru fasulye, 3 kaşık menemen 1 kucuk kase yoğurt.
Tamam teşekkür ederim, yulaf niye yok kiŞimdilik iyi gözüküyor ama karatayda yulaf yok haberin olsunn
Birde sabah kuruyemiş artabilir akşamları veya diğer öğünlerde doyana kadar yiyebilirisn❤
Canım kilo verme aşamasında un türü şeyler kullanılmıyor ama kilo ideal olunca öğünlerde eş büyüklüğünde lavaş yufka serberstTamam teşekkür ederim, yulaf niye yok ki
Gözün aydın canım11 kg gitti toplam.
55'i gördüm kızlar!
Aynen devam bırakmadan! Beraber başaracağız.
Çok yaklaşmışsın hedef 1 e. BaşarılarGeçen hafta 102.5
Bu hafta 101.4
Fark -1.1
Yüzde %1.07
Evet çok şükür çok az kaldı teşekkür ederimÇok yaklaşmışsın hedef 1 e. Başarılar