- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
-
- Konu Sahibi Ak kelebek
- #2.801
Var canım Şuan 7 aylık canım mecburum çalışmaya bizi bu hallere sokanların allah cezasını versin dermansız dert versin yuvaları çocukları olmasın huzurlu uyuyamasınlarBebeğin var ama dimi çok zor olmaz mı
Olayı bilmediğim için birşey diyemiyorum canım rabbim inşirah versin bir an önce İnşAllahVar canım Şuan 7 aylık canım mecburum çalışmaya bizi bu hallere sokanların allah cezasını versin dermansız dert versin yuvaları çocukları olmasın huzurlu uyuyamasınlar
Amin canımOlayı bilmediğim için birşey diyemiyorum canım rabbim inşirah versin bir an önce İnşAllah
İyi geceler canım
Haklisin kuzum valla :)Bak o da ortak yön benim de 2 çocuk var evde biri 39 aylık biri 9 aylık sen düşün işte hep beraber motive olup bu işi bitirelim zordu ama değdi diyelim
Ben ozel sekt calisiyorum idari olarak benim hamileligimde yatarak gecti plesenta asagidaydiBende öyle kilom herşeyimi etkiliyor hep bir mutsuzum sebebini biliyorum kilom yüzümden kendimi toplayamıyırum güvensizim maalesef
Bu arada mesleğin ne canım ben öğretmenim kızım un doğmasına 1.5 ay kala bir eve geçtim o geçiş
Şimdi gelmiş artık bebiş toplanma Zaman'ıBen ozel sekt calisiyorum idari olarak benim hamileligimde yatarak gecti plesenta asagidaydi
Günaydın Can'ımGünaydın kızlar herkese mutlu bir gün dilerim
Ay aynı ilde olsak nasıl güzel olurdu annelerimiz ile ne çok rahatlardıksüper cnm dinlenirsin. ben de kısmet olursa sömestrde gidicem annemle kardeşimin yanına.
Ay aynı ilde olsak nasıl güzel olurdu annelerimiz ile ne çok rahatlardık
Anladım canım yine sen gurbette gibisin anne yok yanında evlenince kızlar daha rahat olur inşaslında ben memeleketteyim cnm. 2 bekar kız kardeşim var. biri bir ilde diğeri başka ilde görev yapıyor. annem biriyle 2 yıl kaldı şimdi diğerinin yanında. birazda onadestek olmaya gitti. evi var burda ama ne zaman gelir bilmiyorum.
ne diyeyim herkesin yerinde sağlıklı olsun o da yeter
Burdayım canım sen nasılsın ben 1 Ocak’tan itibaren bir aksilik olmaZsa hep buralarda olurum
Tamam inş bende daha çok motive olmak istiyorum bu yaza üzerimden en az 30 kilo gitsin yapabilir miyim bilmiyorumBurdayım canım sen nasılsın ben 1 Ocak’tan itibaren bir aksilik olmaZsa hep buralarda olurum
Yaparız neden yapamayalım canımTamam inş bende daha çok motive olmak istiyorum bu yaza üzerimden en az 30 kilo gitsin yapabilir miyim bilmiyorum