canan karatay ne diyor iyi malın reklamı olmaz...Kaçamaksız gün mü olurmuş diyor hala 60 lı kiloları göremediğim için üzülüyorum. Ee o zaman kaçamak yapma diyorum ahhh o kötü pis yiyecekler reklamlar orda burda yapılan pis paylaşımlar tüm suç onların asla bizim değil. Yaa cidden reklam ne kötü biz kilo vermek için sabretmekte zorlanıyoruz durumu olup alamayanlar o masum çocuklar nasip. Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın. Bu konuya ülke çapında el atılması gerektiğini düşünüyorum
geçmiş olsun canım yaklasık 2 haftadır yoktun tartı günüde yazmadın oyuzden sildim.devam etmek istersen biz zaten burdayız seni seviyoruz
geçmiş olsun canım yaklasık 2 haftadır yoktun tartı günüde yazmadın oyuzden sildim.devam etmek istersen biz zaten burdayız seni seviyoruz
Niye kullanıyorsun ki otlarıİyi geceler kızlar şşmdi tartıldımda salı gününden bir kilo fazlam var sebebide doğum kontrol hapları nasıl ödem şişkinlik yapıyo. Geçen ay kullanmadım bi rahatladım. Bu ay tekrar başladım ve inanılmaz rahatsız ediyo. Yokmu bunun bi çaresi. Bide sabah 6-8 arası bi bulantı mahvediyo
aramıza hoşgeldin ilk sayfadaki bilgilerinibezimle paylasırsan sevnrm
TAMSM CANİM EVDEN YAPAMAYABİLİRİM OLMAZSA PAZARTESİ KAYİDA GİRECEMCok tesekkurler boy:160 kilo: 65.8 yas 35 hedeflenen kilo:57
Canım hoşgeldin salı günleri kilo bildirimi yapıyoruzTamam cok sagolun yediklerimizi gun icerisinde paylasmak gerekiyor degil mi ne zaman kilo bildirimi yapiyoruz? insallah guzel olacak tekrar tesekkurler
İpin ucu kaçtı tutabilene aşk olsun.Hafta sonu oldugundan biraz gec girdim.misafirlerim vardi bikac ufak kacamagim.oldu kahvaltida tahin yedim bu iki gundur acayip bi seker istegim olustu limonlu su ile kapamaya calisiyorum
Sizler ne yaptiniz kizlar
Tahim kaçamak sayılmaz korkmaHafta sonu oldugundan biraz gec girdim.misafirlerim vardi bikac ufak kacamagim.oldu kahvaltida tahin yedim bu iki gundur acayip bi seker istegim olustu limonlu su ile kapamaya calisiyorum
Sizler ne yaptiniz kizlar