- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Hm başka türlü korunsan tabi ki Öner'i benimki senin vücuduna yazık ilaç ileKorunmak amaçlı kullanıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hm başka türlü korunsan tabi ki Öner'i benimki senin vücuduna yazık ilaç ileKorunmak amaçlı kullanıyorum.
Hm başka türlü korunsan tabi ki Öner'i benimki senin vücuduna yazık ilaç ile[/QUOT
riske atmak istemiyorum yoksa bende ilaç taraftarı değilim
Maşallah imrenerek takip ediyorum kaçamaksız günlerini darısı hepimize inşallahKaçamaksız 32. Gün
Sabah
Omlet
Zeytin
Havuç
Yeşillik
Yerfıstığı
Sütlü kahve
Küçük bir mandalina
Akşam
Kereviz
Yoğurt
Sütlü kahve
Ay inşallah canım teşekkür ederimMaşallah imrenerek takip ediyorum kaçamaksız günlerini darısı hepimize inşallah
Kesinlikle katiliyorum digum kontrol ilacini kullanma esin korunsun daha saglikli..bir turlu hormon oldugundan fazlasi vucuduna toksik etki yaratiyir.ayrica cogu kadinda dogum kontrol ilaclari rahim kalinlasmasi ve kansere neden olmaktaHm başka türlü korunsan tabi ki Öner'i benimki senin vücuduna yazık ilaç ile
Anladim canim allah sifani nasip etsinDoğum sonrası kanamam 5 ay sürdü biraz tedavi biraz korunma amaçlı kullanıyorum