- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
Kanser hücrelerini şeker besliyormuş. Kanserli hücrelerin yerinin tespitinde bile şekerli su kullanılırmış.Özü kanseri yenmek için şekerin kesilmesiydi. Yani kanser tedavisinde bile şekeri keserek, kanserli hücrelerin beslenmesini engelleyerek kanserli hücreyi yok edebiliyormuşsunuz.
Bunu da duyduktan sonra bir pasta, baklava vb gördüğümde “ben bugüne kadar kanser olmadım bundan sonra da olmak istemiyorum. Şu anda bilmediğim kanser hücresi varsa bile şekersiz kalıp açlıktan ölsün” diye kendimi koşullandırdım.
Canan Hanım boşuna demiyor “Şeker = Zehir”
Şeker sadece zehir de değil. Aynı zamanda Şeker = Uyuşturucu
Şeker sadece baklava, pasta, meşrubat mı? Bence hayır. İki dilim tam buğday ekmeği bile iki çorba kaşığı kadar şekerimizi yükseltiyorsa, yüksek glisemik indeksli yiyeceklere eğilim duyduğumuzda bir değil iki değil bin defa düşünmemiz lazım.
A Anka oku ve aklından çıkar keki pastayı
Bunu da duyduktan sonra bir pasta, baklava vb gördüğümde “ben bugüne kadar kanser olmadım bundan sonra da olmak istemiyorum. Şu anda bilmediğim kanser hücresi varsa bile şekersiz kalıp açlıktan ölsün” diye kendimi koşullandırdım.
Canan Hanım boşuna demiyor “Şeker = Zehir”
Şeker sadece zehir de değil. Aynı zamanda Şeker = Uyuşturucu
Şeker sadece baklava, pasta, meşrubat mı? Bence hayır. İki dilim tam buğday ekmeği bile iki çorba kaşığı kadar şekerimizi yükseltiyorsa, yüksek glisemik indeksli yiyeceklere eğilim duyduğumuzda bir değil iki değil bin defa düşünmemiz lazım.
A Anka oku ve aklından çıkar keki pastayı