- 12 Aralık 2016
- 607
- 905
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmen aydinlandim. Tamam bundan sonra dikkat ediyorum saatlere de
Ben su içmekten nefret ediyorum ama mecburen içiyorum. Tek seferde 330 ml dikiyorum kafaya burnumu kapatıp...
Afiyet olsun canım. Şu ince doğranmış şeyler neEki Görüntüle 1934228 sabahki kahvaltim kizlar
onada alışırız inanki.suyun faydası vardır tabi.bide emziriyosun su tüketimin gayet güzelBen su içmekten nefret ediyorum ama mecburen içiyorum. Tek seferde 330 ml dikiyorum kafaya burnumu kapatıp...
Yudum yudum hayatta içemem yaa... Faydası olmuyor mu benim içtiğim suyun acaba. Akşama kadar 3.5 bazen 4 içiyorum
eski kasar canım.doğraması zor oluyobende öle doğruyorum..evden işe gelene kadar düzeni bozuluyor tabagımınAfiyet olsun canım. Şu ince doğranmış şeyler ne
gunaydın canım ....nasıl gidiyorgünaydın genç anneler yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
geçmişi anca okuyabildim.
güzelmiş afiyet bol leptin olsun canım.Ogle menusu bulgur pilavi 3 kofte biraz cacik doymadan kalktim.
kendi planını yap.sabah kahvaltını 9 da bitir mesela.en azından araya yarım ögün koyabilesin.emziriyosun sonuçta.bu şekilde açlığını bastırabilirsin.isterseniz tablo halinede getirebilirizBen bugün 10 da yaptım kahvaltımı. 18.00 e kadar dayanırım inşallah. Şu an aç değilim ama birşeyler atıştırasım var.tabii atıştırmayacağım. Çayla geçiştireyim bari..
Tesekkur ederim canimgüzelmiş afiyet bol leptin olsun canım.
ASLINDA 1 -2 SAAT ÖNCESİ VE SONRASINDA SU İÇMEMİZİ ÖNERİYORYemekten ne kadar sonra su icmeye baslamaliyiz tuanairem
kendi planını yap.sabah kahvaltını 9 da bitir mesela.en azından araya yarım ögün koyabilesin.emziriyosun sonuçta.bu şekilde açlığını bastırabilirsin.isterseniz tablo halinede getirebiliriz
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ZOR OLDUGUNA İNANIYORUM.3 çocukla plan olmuyor ki canım yaa. Çayı kaç kere ısıtıyorum bir bilsen sofraya oturana kadar. Öğleden sonra büyük okuldan geliyor bebeği oyalıyor biraz öyle rahatlıyorum.