Karatay Diyetiyle Sağlıklı Yaşıyoruz

upload_2017-1-4_10-12-53.jpeg

Ben su içmekten nefret ediyorum ama mecburen içiyorum. Tek seferde 330 ml dikiyorum kafaya burnumu kapatıp... :-)
Yudum yudum hayatta içemem yaa... Faydası olmuyor mu benim içtiğim suyun acaba. Akşama kadar 3.5 bazen 4 içiyorum
onada alışırız inanki.suyun faydası vardır tabi.bide emziriyosun su tüketimin gayet güzel

Ben bugün 10 da yaptım kahvaltımı. 18.00 e kadar dayanırım inşallah. Şu an aç değilim ama birşeyler atıştırasım var.tabii atıştırmayacağım. Çayla geçiştireyim bari..

Ben bugün 10 da yaptım kahvaltımı. 18.00 e kadar dayanırım inşallah. Şu an aç değilim ama birşeyler atıştırasım var.tabii atıştırmayacağım. Çayla geçiştireyim bari..
kendi planını yap.sabah kahvaltını 9 da bitir mesela.en azından araya yarım ögün koyabilesin.emziriyosun sonuçta.bu şekilde açlığını bastırabilirsin.isterseniz tablo halinede getirebiliriz

kendi planını yap.sabah kahvaltını 9 da bitir mesela.en azından araya yarım ögün koyabilesin.emziriyosun sonuçta.bu şekilde açlığını bastırabilirsin.isterseniz tablo halinede getirebiliriz

3 çocukla plan olmuyor ki canım yaa. Çayı kaç kere ısıtıyorum bir bilsen sofraya oturana kadar. Öğleden sonra büyük okuldan geliyor bebeği oyalıyor biraz öyle rahatlıyorum.

X