Karatay diyeti ile fazla kilolara elveda:))

Benim ilk 3 hafta seri gitse zaten bana yetiyor :KK53: sigara icmek saglik açısından zararlı oldugu icin mi icilmese daha iyi demek istiyor, yoksa sigara icince leptin şeysi hemen duruyor mu. Yani sigara birakmak sart mi :KK14:
Ben çevremde de cok şahit oldum verilen kilolara. Layikiyla yapan gerçekten ciddi kilolar verdi.
Sigarayı bırakman şart onunla ilgili bişey okumuştum. Aslında bırakabilirsin hepsi senin kafanda bitiyor. Hem sağlık açısından zararlı hemde içilmese daha iyi diyor leptini durduruyo sanırım :)

Sigarayı bırakman şart onunla ilgili bişey okumuştum. Aslında bırakabilirsin hepsi senin kafanda bitiyor. Hem sağlık açısından zararlı hemde içilmese daha iyi diyor leptini durduruyo sanırım :)

hadi yaa, halbuki bu sabah başlamıştım :KK12:
Oldu o zaman sana kolay gelsin, ben sagdan yavaş yavaş çıkayım, kapıyı örterim
:KK70:

hadi yaa, halbuki bu sabah başlamıştım :KK12:
Oldu o zaman sana kolay gelsin, ben sagdan yavaş yavaş çıkayım, kapıyı örterim
:KK70:
O kadar başlama zahmetinde bulunmuşsun bari devamini getir ya sigarayi hemen birak demiyorum ama yavaa yavas birakmalisin

Sabah kahvaltisi: 1 cay bardagi ceviz (kabuklu olacak) 10 adet tuzsuz siyah zeytin Avuç içim kadar tuzsuz beyaz peynir. Köy tereyaginda yapilmis tavada 2 tane yumurta icine biraz sosis kattim cunku yiyemiyorum. Yumurta fazlapismemis olacak yoksa trans yaga donusuyor eger haslama yapiyorsaniz kayisi kivaminda olmali. Domates salata pekyemedim yaninda yesillikte tercih edebilirsiniz. Sabah kahvalti etmeden 4.5 km yürüdüm bol su tuketmeyi unutmayin 16 ekim:71.600

Hep sadik kalamadigim halde 6 7 kilo verdim babamda basladi 1 ayi gecti onunda 103 ten 91 e dustu 12 kg verdi
Sanirim bende kb diyeti ve karatay karisimi birseye baslayip yasam tarzi haline getirmeye calisacagim. Kb diyetiyle 1 ayda 7 kilo vermistim ama sonra sapittim. Ciddi manada sapittim :) aldim tabiki hemde hepsini :) tesekkur ederim umarim en kisa zamanda motivasyonum yerine gelir.

Sanirim bende kb diyeti ve karatay karisimi birseye baslayip yasam tarzi haline getirmeye calisacagim. Kb diyetiyle 1 ayda 7 kilo vermistim ama sonra sapittim. Ciddi manada sapittim :) aldim tabiki hemde hepsini :) tesekkur ederim umarim en kisa zamanda motivasyonum yerine gelir.
Kb nedir acaba
Bende karatay a başladım bakalım 2 gün oldu

Karbonhidrat diyeti. Yani yediklerimin toplam degeri 50-60 civari kaliyordu. Ama karatayda oyle cok kilo veremedim. Yine motivasyon dusuklugu oldum haliyle :)
Kız kardeşimde kb yaptı verdi ama çok zorlandı bıktı belli süreve sonra bıraktı üstüne daha da kilo aldi
karatay daha esnek damak tadına daha uygun ama bende verdirir diye düşünmüyorum bakalım bende daha 1 hafta olmadı başlayalı görcez

Kız kardeşimde kb yaptı verdi ama çok zorlandı bıktı belli süreve sonra bıraktı üstüne daha da kilo aldi
karatay daha esnek damak tadına daha uygun ama bende verdirir diye düşünmüyorum bakalım bende daha 1 hafta olmadı başlayalı görcez
En guzeli herseyden az az yemek kesin karar verdim. Birseyi kisarsam dayanamiyorum sonunda

X