- 12 Aralık 2016
- 607
- 905
Seni gaza getirmek icin yapiyor bence. Eminim sen her halinle kiskanilacak bur kadinsinKinaye yapmıştım zaten. Zayıflayınca güzel olacağım diye demek istemiştim sağol canım. Şişko değilim aslında biraz fazlam var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni gaza getirmek icin yapiyor bence. Eminim sen her halinle kiskanilacak bur kadinsinKinaye yapmıştım zaten. Zayıflayınca güzel olacağım diye demek istemiştim sağol canım. Şişko değilim aslında biraz fazlam var.
Sağol canım çok tatlısın ...Seni gaza getirmek icin yapiyor bence. Eminim sen her halinle kiskanilacak bur kadinsin
Youtube dan aciyosun canim.spor egzersizi.bu bir program mi
Evet bende zayufladikca guzel oldum.bi 10 kilo genclestim.ama bende seni nasil kacamaktan vazgecirecegimi dusunurken o aklima geldi...kirdiysam ozur dilerimKinaye yapmıştım zaten. Zayıflayınca güzel olacağım diye demek istemiştim sağol canım. Şişko değilim aslında biraz fazlam var.
Kesinlikle dogru.kimseye kirmak haddime deil.Seni gaza getirmek icin yapiyor bence. Eminim sen her halinle kiskanilacak bur kadinsin
..@anka_misali Four lights birakincada kaliyo geriye donmek zor oluyor aslinda.yavas yavas baslicaz..saglikli beslenmek icin diyeti bi kenara koyacaz oncelikle.Biliyorum ama sen bilmiyorsun galiba. sen yeni dogum yapmis sayilirsin (yanlis okumadiysam 3 aylik bebegin var)sisko olsan dahi cok normal. hatta ben sevkini kirmak istemem ama cok erken diyet icin
smileyler sana kurban olsunSağol canım çok tatlısın ...
Ben de kızmadım zaten. Sanırım smiley kullanmayınca ifade etmek zor oluyor.
Ama gerçekten şişko değilim
ankam nassin kiz dogurdunmu yoksammmmSağol canım çok tatlısın ...
Ben de kızmadım zaten. Sanırım smiley kullanmayınca ifade etmek zor oluyor.
Ama gerçekten şişko değilim
Biliyorum ama sen bilmiyorsun galiba. sen yeni dogum yapmis sayilirsin (yanlis okumadiysam 3 aylik bebegin var)sisko olsan dahi cok normal. hatta ben sevkini kirmak istemem ama cok erken diyet icin
Evet bende zayufladikca guzel oldum.bi 10 kilo genclestim.ama bende seni nasil kacamaktan vazgecirecegimi dusunurken o aklima geldi...kirdiysam ozur dilerim
..@anka_misali Four lights birakincada kaliyo geriye donmek zor oluyor aslinda.yavas yavas baslicaz..saglikli beslenmek icin diyeti bi kenara koyacaz oncelikle.
smileyler sana kurban olsun
ankam nassin kiz dogurdunmu yoksammmm
Bu hafta yi hizlandirmaliyiz.spora agirlik vermemiz gerek cunku tarti gunune 4 gun kaldiBu sabah yine 72,4 çıktım. Tüm gün spora ağırlık verirsem ve kaçamak yapmazsam dunu telafi ederim Hatta başlıyorum hemen 3 mil yapayım
Bugun isim gucum bebeler canim izin aldim bugun icin kizim biraz rahatsizdi okula gondermedim bende ise gitmedimtuanairem bu gün işler yoğun galiba yoksun.
Çok geçmiş olsun canım. Seninkiler kaç yaşında.Bugun isim gucum bebeler canim izin aldim bugun icin kizim biraz rahatsizdi okula gondermedim bende ise gitmedim
Yapma yaaaDiyet değil de sağlıklı beslenme yapmaya çalışıyorum aslında. Karatayla sutum de çoğalıyor çünkü. Ee hem sağlıklı olup hem sütün çoğalırken hem de kilolar gidiyor ne güzel dimi..
Aşk olsun kırılmadım kesinlikle o kadar küçük şeylere kırılmam canım. Ama gerçekten şişko değilim
Evet haklısın canımmm
Ooo bebek askere gidecek yakında
Sen nasılsın canım.. Sende mi diyet yapıyorsun. Özlemişim seni görünce bi duygulandım sabah sabah