- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun canım nasıl yapıyorsun şalgam yemegini merak ettimdeöğlen şalgam yedim
Havuca benziyor onun koyu bordo renginde bisey.adanali oldugumdan suyunu cok icmisim ama yemegini yememisim hicBen de akşama yazdan yaptığım taze fasulye konservesinden yemek yaptım.
Şalgam ne kızlar hiç görmedim bile ben.
Suyundan ben de bulgur haşlıyorım aslında günlerde salata yapıyorum.kendisini ne yedim ne gördüm.Havuca benziyor onun koyu bordo renginde bisey.adanali oldugumdan suyunu cok icmisim ama yemegini yememisim hic
Canım her gün aynı video mu yoksa her gün farklı farklı videolar mı var. Benim 3 aylık bebek sezaryen oldum dikişlere zararı olur mu acaba.Bugundr jillian micheals 30 days shread level1. 3.gunu biter.guzeldi tavsiye ederim.yarin sabah erken kalkmam gerek ben yatiyorum kizlar allah rahatlik versin
30 gun suruyo program.10 gun level 1 10 gun level 2 kalan 10 gundede level 3 yapiliyor.sezeryanli oldugun icin sorun olabilir.leslie senin icin daha uygun benceCanım her gün aynı video mu yoksa her gün farklı farklı videolar mı var. Benim 3 aylık bebek sezaryen oldum dikişlere zararı olur mu acaba.
Gunaydin canim.Gunaydin cok kiymetli
hanimefendiler....
Anladım canım. Çok sağol.30 gun suruyo program.10 gun level 1 10 gun level 2 kalan 10 gundede level 3 yapiliyor.sezeryanli oldugun icin sorun olabilir.leslie senin icin daha uygun bence
3mil daha uygun daha rahat
BUGUN SPORA AĞILIK VER DÜNÜ TELAFİ ETYa dun misafirlikteydim yine hamur işleri yine şeker
bende karatay mutfağı kitabı var.kek kurabiye tarifleri var aslında ben bi bakım buraya atacamBen de internetten kitap sipariş edecektim Karatayın beslenme tuzaklarından kurtuluşu da attım sepete bakalım. Aklımın bir köşesinden kek kurabiye çıkmıyor. Yemiyorum ama aklımdan çıkaramıyorum
Bende var canım. Baya tarif denedim ama hiç biri normal keklerin yerini tutmuyorbende karatay mutfağı kitabı var.kek kurabiye tarifleri var aslında ben bi bakım buraya atacam