Bugün bebişlerle yalnızdım şu anda öyle uyutuyorum minik kuşlarımı sizi merak ettim ama ğek sakin geçmiş bugün. Bende tükenmişliğin dibini yaşayarak iyi geceler diliyorum
Maşallah ben tek çocuk ile baş edemiyorum sen 3 çocuk ile ne yapıyorsun gece karınları nasıl doyuyorBugün bebişlerle yalnızdım şu anda öyle uyutuyorum minik kuşlarımı sizi merak ettim ama ğek sakin geçmiş bugün. Bende tükenmişliğin dibini yaşayarak iyi geceler diliyorum
Masallah...kismetinin onune gecmisim.dorduncuyu dusunuyormusunGünaydın herkese...tuanairem sabaha karşı azcık uyuyayım dedim rüyalarıma girdin. Beraber düğüne gittik içli köfteler vardı bi tane yedirmedin bana. Leptin leptin dedin durdun bi da senle düğüne falan gitmem ay nasıl kaldı içimde hala canım çekiyor. ay hamile miyim yoksa korkmaya başladım
Dun gece 11 de gorumcemle eltim geldi...esim.nobette bunlarda tekdir diye gelmisler..nasil gicik oldum..spor yapip yatacaktim guya..saat 2ye kadar yatamadim.haftaici zaten is var haftasonu kimseyi agirlayacak gucum kalmiyor.
Masallah...kismetinin onune gecmisim.dorduncuyu dusunuyormusun
Suyu ben de ihmal ettim son zamanlarda maalesefSelam kizlar nasilsiniz. Giremedim ya bi turlu. Reklam var harika kanatlar diye sayfanin altinda. tam biseyler yazacam kizim reklami gorup elimden aliyor. Gizli gizli yaziyorum simdi. Ben bu ara biraz savsakliyorum. Kilo kaybi oluyor ama su icmeyi unutuyoru
Bende aunen gicik oldum.normal saatler icinde gelseler basgoz ustune ama.gecenin 11,de insan bi acaba diyoHaber vermeden mi gelmişler gece çok gıcık bi durum.
Saglikli beslenmeye demek istedin dimi..diyet yok ...adi beslenme aslindamesajları okudum ama cevap yazamadım bi türlü. Yardımcı hafta içi geliyo 8-17 akşamlatı eşim oluyo genelde ama dün sabahtan bugün sabaha kadar yalnızdım ilk defa nasıl yoruldum anlatamam uykusuzluk yorgunluk derken sabah kaçamaklar yapmış olabilirim. Ama kaldığım yerden devam ediyorum şimdi diyete.
Evet buralilar....dun bayagi yoruldum ama.hayir haberli olsalardi dutum daha farkli olurdu.resmen 5ten sonraya mesaiye kalmisim gibiydumtuanairem bitliste gorev yapiyordun degil mi? Kayinvalidenler orali mi yani gece cat diye geldiklerine gore
Sıkma canini vaki olanda hayir vardir. Belki iyi biseye vesile oldular sen bilmedenEvet buralilar....dun bayagi yoruldum ama.hayir haberli olsalardi dutum daha farkli olurdu.resmen 5ten sonraya mesaiye kalmisim gibiydum
Erken yemisin kuzum yaa...tereyagli turk kahvesi seni kurtarirKizlar bisey soracagim simdi saat 5 te yedim en son aksam yemegini simdi aciktim mesela umursamasam vucut kendi kitlik modundan cikarir mi?