ilçedeydim yeni geldim daireye..Kızlarrrr neredesiniz.
geçmiş olsun canım yaa.allah sana güç kuvvet nasip etsinBenim kız sabaha kadar ağladı. Sabah 8 de uyudum. 10,da kalktım. İğnelerini komşum vuruyor ona iğne yaptırdık. Şimdi kahvaltı hazırlayacağım. Bakalım kaçta otururum başına.
ilçedeydim yeni geldim daireye..
bugun ilçe müdürünün ikramı üzerine leptinim gitti ama tabi çaktırmıyorumda.bize seçme sansıda vermedi.maalesef istemeden dibek kahvesini içtim.şekerliydi iğrene iğrene içtim kızlar..şeker artık bana çok tuhaf geliyor.
canan karatay diyorya zehir aynen zehir gibi geçti
Sağol canım ayağa kalktı çok şükür bu gün. Keyfi yerine geldi. 3 iğnesi kaldı inşallah daha iyi olacak.geçmiş olsun canım yaa.allah sana güç kuvvet nasip etsin
cok gecmis olsun canimYarın ara öğün düşünmüyorum ama kızım uyursa tabi ateşi var onunla ilgileniyorum
inşaallah daha da iyi olurSağol canım ayağa kalktı çok şükür bu gün. Keyfi yerine geldi. 3 iğnesi kaldı inşallah daha iyi olacak.
yarıya indirmek işe yaramışBen 71.9 çıktım sabah
Evet ya da bi duraklama dönemine girmiştim bilemiyorum. Spora yüklenip şubat sonunda mutlaka 67 olmak istiyorum.yarıya indirmek işe yaramış
Geçmiş olsun canım ya çocuklar hasta olunca zor oluyor tabi 2 gündür bende öyle uğraştımBenim kız sabaha kadar ağladı. Sabah 8 de uyudum. 10,da kalktım. İğnelerini komşum vuruyor ona iğne yaptırdık. Şimdi kahvaltı hazırlayacağım. Bakalım kaçta otururum başına.
Çok sağol canımcok gecmis olsun canim
inşaallah daha da iyi olur
tuanairem haklisin canim pasta borek kutlamasindan vazgectim kiyafet alacagim
Kizlar dun bir dilim ciss yedim. Sadece bir dilim ama sabah baskule baktigimda gece leptinin bosa gittigini gordum
Süpersin tebriklerBen 71.9 çıktım sabah
Geçmiş olsun canım ya çocuklar hasta olunca zor oluyor tabi 2 gündür bende öyle uğraştım
Senin kadar olamasam da ben de bişeyler yapıyorum ..Süpersin tebrikler