- 12 Aralık 2016
- 607
- 905
hemen yapiyorumErken yemisin kuzum yaa...tereyagli turk kahvesi seni kurtarir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen yapiyorumErken yemisin kuzum yaa...tereyagli turk kahvesi seni kurtarir
Burasi guzel fazla tehlikeli degil.doguda bitlis daha cok hukumet taraflidir.her turlu insan mevcut.tv den goruldugu gibi degil.Ben aslinda bisey sorcam tuanairem simdi biz ankaradayiz burali degiliz sevemedik bi turlu tekrar ikinci sarka gidelim diyoruz esimin gorevi nedeniyle. 6 sene once siirtteydik biraz biliyoruz oralari batman cok guzeldi batmana gitmek istiyoruz ama cok tehlikeli diyorlar bu aralar. Sen o taraflardasin ya sence nasil
Allah kabul etsin benim de bir suru varKizlar yarin orucum artik baslayim ya borclarimi tamamlamaya..
41 gun var borcum var.
evet canimEsin polis mi Four lights
çok geçmiş olsun canım yaGünaydın. Gece benim bebiş ateşlendi hastaneye gittik. 3 saat falan durduk. Çok yorgunum. Orda tansiyonum düştü bi de çubuk kraker kek falan yedim mecbur. Neyse şimdi iyi inşallah tekrar çıkmaz
Sağol canım ablasından geçti galibaçok geçmiş olsun canım ya
Geçmiş olsun coook...Sağol canım ablasından geçti galiba
geçmiş olsun canım yaaGünaydın. Gece benim bebiş ateşlendi hastaneye gittik. 3 saat falan durduk. Çok yorgunum. Orda tansiyonum düştü bi de çubuk kraker kek falan yedim mecbur. Neyse şimdi iyi inşallah tekrar çıkmaz
yaşıyoruz galiba....Geçmiş olsun coook...
Öok geçmiş olsun canımGünaydın. Gece benim bebiş ateşlendi hastaneye gittik. 3 saat falan durduk. Çok yorgunum. Orda tansiyonum düştü bi de çubuk kraker kek falan yedim mecbur. Neyse şimdi iyi inşallah tekrar çıkmaz
Geçmiş olsun ya ateş zor bugün bizde gittik hastaneye çok öksürüyor kızım birde gözü iltihap lıGünaydın. Gece benim bebiş ateşlendi hastaneye gittik. 3 saat falan durduk. Çok yorgunum. Orda tansiyonum düştü bi de çubuk kraker kek falan yedim mecbur. Neyse şimdi iyi inşallah tekrar çıkmaz
Çok sağol canım size de çok geçmiş olsun. Benim kızım öyle çok kötü oldu iğnelerle zor geldi kendine.Geçmiş olsun ya ateş zor bugün bizde gittik hastaneye çok öksürüyor kızım birde gözü iltihap lı