Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızım var canım geceleri uykusuz geçti ama olsun onlar iyi olsun daSağol canım size de çok geçmiş olsun. Sen bi de tatildeydin hiç bişey anlayamamışsındır. Şimdi nasıl kuzu. Erkek miydi senin.
Senin kadar olamasam da ben de bişeyler yapıyorum ..
Ya hic sormayin aksam kayinvalidrye supriz diye dogum.gunu yaptik.gec geldim eve zaten sarjimda kalmamisti isten geldiginde ...yoksa ben sizi bos birakirmiyimtuanairem nerdesin merak ediyorum
Aksam guya dogum gunune gittim pasta ya gelince yemedim.Aman sen iyi ol da boş kalsın önemli değil. Geçenlerde de böyle sessizleşince yolda kaldık deyince meraklandım. Çok paniğim ben yaaaa normalde de hemen ortalığı telaşa veririm
Canim arkadasim benimAman sen iyi ol da boş kalsın önemli değil. Geçenlerde de böyle sessizleşince yolda kaldık deyince meraklandım. Çok paniğim ben yaaaa normalde de hemen ortalığı telaşa veririm
Aferin sana zaten o tostlar degilmi kilolarimizi basimiza saranOff ya öğleyin yanlışlıkla oğlanın yarım tostunu ağzıma atıverdim. Leptinimin bozulduğuna mı yanayım. Hamur işi orucumun bozulduğuna mı yanayım. tamamen el alışkanlığıyla atıverdim ağzıma küçücük şey yüzünden gitti leptinim orucum
Bilerek olmadı ki gayriihtiyari atıverdim ağzıma.Aferin sana zaten o tostlar degilmi kilolarimizi basimiza saran
Baktin azicik kilo kaybin var hemen bozmusun.sali gunu gorusuruz