Sadece kahvaltida olacak doyana kadar tabiri abartmadan olacak tabi..aradaKan degerlerim iyi. Ben sekere hamur isine dayanamiyorum sorun yok ben yiyorum:) bir de yazmissiniz ya kahvaltida doyana kadar diger ogunlerde de mi boyle olacak
Pahali degil uygun yerler var aslinda cevizin kilosu 15-20 arasi.ithal almiyosun yerli almalisin unutma.72 dedin de ben Diğerleri de 20-30 falan galiba dedimq10 k2 hiç kullanmadım sadece omega3 kullandım. O sayfayı biliyorum aslında, ziyaretçi olarak okuyorum ama face kullanmıyorum. Neyse bakalım bu ay deneyeyim de iyi gelirse internetten falan alırım artık. Eşim isyan edecek bu Karatay baya pahalıya patlıyor. Ceviz olmuş 30 lira. 1 kilo ceviz 1 hafta gidiyor.
Yarin bi tablo yapabiliriz.hos olur bence .disipline oluruz guzel fikir canim tesekkurlerFotografli kilo paylasimi yaptiniz mi arkadaslarim. Geri sayfalara bakamadim. Bi de yuzde olarak en cok kilo veren haftanin kralicesi olsun mu?:))
Insallah sorun olmamistirBenim bebek uyumadı nöbet var sanırım bu günsize iyi geceler.
Gecmis olsun canim. Aman cocuklara birsey olmasin da kilolar elbet verilir.Günaydın canım... Gazlı uykusuz geçti gece... Pek uyumuyor benim çocuklar günde 2-3 saat ancak uyurum. O da parça parça. Böyle olunca da kilo verilmiyormuş aslında ama işte çocuklardan mecbur... 7/24 burdayım yani...her saat yazabilirim
Gecmis olsun canim.annelik boyle bisey hep ozveri fedakarlik oluyor.allah sifa versin canim.uyku duzeni onemli ama bebe daha onemli canini sikma.yarin toparlariz.Günaydın canım... Gazlı uykusuz geçti gece... Pek uyumuyor benim çocuklar günde 2-3 saat ancak uyurum. O da parça parça. Böyle olunca da kilo verilmiyormuş aslında ama işte çocuklardan mecbur... 7/24 burdayım yani...her saat yazabilirim
Gunaydin canim yoldayim ise geciyorum.Gunaydin kraliceler.
Insallah sorun olmamistir
Guzel.ama ben ekledim zaten seni 70.4 olarakEki Görüntüle 1934206 Guncel ac karnina olan kilom.
Tamam canimGuzel.ama ben ekledim zaten seni 70.4 olarak
evet otlu peynir canım onuda kendim basmıstımOtlu peynir mi o ? Siirtteyken gormustum pek begenmedim:)