canım benim ilk yapacağın sey kan ve idrar tahlilini yaptırman olacak..yukarda zaten hangi tetkiklerin yapılacağını paylaştım.bu senin sağlığın için ..sağlığına 1 saat ayıracaksın..Canım bu kullandıkların
ın markasını yazar mısın rica etsem. Ben de alayım. Emzirirken kullanılır sanırım değil mi?
canım benim ilk yapacağın sey kan ve idrar tahlilini yaptırman olacak..yukarda zaten hangi tetkiklerin yapılacağını paylaştım.bu senin sağlığın için ..sağlığına 1 saat ayıracaksın..
emzirdiğini söylemişin bende emziriyorum..bu takviyeleri her zaman alabilirsin.ben takviyeleri eczaneden alıyorum. dışardan oldukça uyguna geliyor.izmirden (izmir bulvar eczanesi)getirtiyorum.bize uygun fiyata veriyorlar.istersen numarasını verebilirim.
d vit ve b12 tahlillerini yaptırdığında eğerki d vit ve b12 eksik çıkıyorsa d vit ve b 12 ampulu kullanacaksın
omega 3 yanı saf balık yağı günde 3 defa sabah kahvaltısı sonrası +Q10 COENZİM günde 1 tane+k2 vitamini alıyorum buda fazla d vitaminin kemiklerde depolanmasını sağlamak amacıyla alıyorum
omega 3 olarak ocean plus alıyorum
k2 vitamini de ocean markası
Q10 coenzim OMEPA markası
ben bunların toplamına 107 tl veriyorum.ilaca verecegime bunlara veriyorum.canan karatay ın önerdiği bu.youtube dan netten araştırabilirsiniz,çünkü ben çok araştırdım.bunları burda paylaşmak sağlıklı beslenmek adına bu konuyu açtım
Hoşbulduk canım. Yeni doğum yaptım ben 3 aylık bebeğim var. Hamilelikten önce Karatay yapıyordum aslında hamilelikte devam edecektim dediğin kitabı okudum ama yapamadım maalesef. Yumurtadan etten çok midem bulanmaya başlamıştı. Şimdi yeniden başladım bakalım 21 gün hiç bozmadan yapmak niyetim zaten sonra vücut alışıyor kolaylaşır inşallah. Spor da leslie ile 3 fast mil videosunu yapıyorum.. Bebek 6 aylık olunca callanatics e başlayacağım inşallah...
ekledim canımbenide gruba ekleyebilirsin
b 12 vitamani ampülünü ne sıklıkta kullanıyorunCanım ben maalesef 2011 den bu yana hep b12 iğnesi vurduruyorum her hafta ama hiç 300 den yukarı çıkmadı. D vit de damla kullanıyorum çok düşük aslında. Eskiden ampul kullanıyordum şimdi bebeğin bıngıldağı kapanana kadar izin vermedi doktor. Erken kapanabilir dedi. Damla kullanıyorum o yüzden. Gnc den omega 3 alıyordum ama çok pahalı 107 gayet iyi bir miktar yani. Yarın ben de alayım çıkabilirsem.
var paylaşım canım istedigini alabilirsinBunların mg ları var mı yoksa tek çeşit mi canım.
dürüm derken 2 adetse sorun yok.haftalık bulgur hakkın bitti2 dürüm yedim sıkıntı yok o zaman
b 12 vitamani ampülünü ne sıklıkta kullanıyorun
dvit kullanamıyorsun çok doğru
gnc omega 3 hem pahalı hemde epa/dha oranı az bu oran 3/2 olmalı sanırım günde 5-6 kapsül almak gerekiyodu.
izmirdeysen senin için kolay eger dışarıdan alacaksan omega 3 ün kutusu 72 tl
tamam canım çok güzel olur spor yapmamız şartŞimdi bebiş uyurken leslie ile 3 mil yapıp geleyim inşallah... Burda felaket kar var dışarı çıkamıyoruz...
b12 vitamini dil altı pastili olarakta kullanabilirsin.günde 1 defa kullanılıyor.iğne yerine geçiyor.onuda deneyebilirsin degerini yükseltebilir.Her hafta canım. Her hafta pazartesi iğne oluyorum yıllardır bi ara bıraktım 2 ayda 120 ye düştü... Benim bağırsaklarımda sorun varmış ve yediğim hiç birşeyden b12 alamıyormuşum maalesef. Belki karatayla o da düzelir dimi. Ben Konya'dayım canım. Eczaneden alacağım inşallah... Hatta komşum eczacı şimdi ona mesaj atacağım elinde varsa getirsin akşama. Çok sağol bilgiler için
Masallah bugun cok hizlisin..Ben 15 dk 1 mil yapıp ben de koyacağım...