Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten böyle açılmış konular var!KIZLAR MERHABA
Uzun zamandır KONU açıp açmamakta kararsız kaldım.Ama açmam gerektigine inandım:)
Size kendimden bahsedim;
Çalışan bi bayanım sabah 8 akşam 5 ve 2 çocuk annesiyim.kendimden çok başka şeylere zamanımı ayırdm ...Çocukluğumdan beri hep kiloluydum. kilo nedense beni hiç rahatsız etmedi TAKİ geçen seneye kadar ...EŞİMLE bir tartışma halindeyken bana sarf ettiği cümlelere kadar...Çok gururma dokundu. Sonra diyet yapmaya başladım.Karatay diyetiyle geçen yıldan bu yıla yaklaşık 14 kilo verdim.Kaldığım yerden devam etmek adına burada hep birlikte karatay usulu beslenerek kilolarımıza veda edelim.Benimle birlikte sağlıklı beslenerek zayıflamak isteyen arkadaşlar insallah birlikte zayıflayabiliriz.
Kurallarımız karatay usulü olacaktır..her salı tartı günümüz..
güncel kilo listemiz
03.01.2017
tuanairem ------70kg
evet canım var. bende o konularda yazdım ama ciddi anlamda uygulama yoktu o yüzden böyle bir konu açma gereği duydumZaten böyle açılmış konular var!
günaydın bende bugün 68,5 geldim
sabah poğaça yemek zorunda kaldım öğleyede çig köfte yiyecem yyebilirmiyim
seni listeye ekliyorum canımgünaydın bende bugün 68,5 geldim
sabah poğaça yemek zorunda kaldım öğleyede çig köfte yiyecem yyebilirmiyim
Canım bu kullandıklarının markasını yazar mısın rica etsem. Ben de alayım. Emzirirken kullanılır sanırım değil mi?sabahki menüm
aç karnına kendi yapmış olduğum sirke (3 yemek kaşığı kadar)+1 su bardağı limonlu su ile karıştırıp içtim.kızlar acayip işe yarıyor kesinlikle kabız olmuyorsunuz
2 yumurta (haşlanmış)+2 havuç(kesinlikle pişmemiş olacak çünkü glisemik indeksi yükseliyor) +bi avuç içi kadar eski kaşar(taze kaşar olmayacak çünkü canan hanıma göre neyden yapıldığı belli değil ve fermente değil)+20 zeytin (doğal kendim yaptım) +3 kapsül balık yağı+1 kapsül k2 vitamini+1 kapsül qenzim Q10
tabikide canım sağlıklı beslenmek hepimizin hakkı....bu arada geçmiş olsun canım umarım önemli bir sorunun yoktur.Ben de varım beni de kabul eder misiniz? Ben 71 kiloyum diye gezerken 72.4 çıktım bu gün. İlaç kullanıyorum sanırım onlardan ama yarın bitecek inşallah ilacım. Ben de sizinle Karatay yapayım... Ramazan bayramına 38 beden girmek istiyorum...
Hoşbulduk canım. Yeni doğum yaptım ben 3 aylık bebeğim var. Hamilelikten önce Karatay yapıyordum aslında hamilelikte devam edecektim dediğin kitabı okudum ama yapamadım maalesef. Yumurtadan etten çok midem bulanmaya başlamıştı. Şimdi yeniden başladım bakalım 21 gün hiç bozmadan yapmak niyetim zaten sonra vücut alışıyor kolaylaşır inşallah. Spor da leslie ile 3 fast mil videosunu yapıyorum.. Bebek 6 aylık olunca callanatics e başlayacağım inşallah...tabikide canım sağlıklı beslenmek hepimizin hakkı....bu arada geçmiş olsun canım umarım önemli bir sorunun yoktur.
karatay diyetini yaşamının her anında yapabilirsin..hatta canan karatayın'' hamilelikte karatay ''isimli kitabıda var.kitaplarını okumanı tavsiye ederim.
spor yaparak istediğimiz bedene ulaşabiliriz.aramıza hoşgeldin.sürekli nette olacagım..birbirimize destek olduğumuz sürece sorun kalmayacağını düşünüyorum