Cok farkediyi.mesela onceden bi hasta olduklarinda 3gundennince ates bitmezdi simdi 1gun surdu sadece.buna sukur yani.beslenme gercekten cok onemliymia
Onunkide uc aylik degilmiydi kac aylikti canimBenimki 3 aylıktı. Zaten 3 aylıkken hiç verilmiyor bebe bisküvisi...
İns canim ya .allah cocuklarimizi esirgesin insÇok şükür benimkiler öyle hasta olmaz doğumdan beri. Oğlum 8 yaşında sadece 1 kere kızıl oldu o zaman antibiyotik kullandık. Kızıma hiç kullanmadık. İnşallah bebek de öyle olur.
Yok canim benimkiler buyuk hepsi bahar dogumlu baharda 8 7 ve 3 yasinda olacaklarSanirim.3ayliktiFour lights degilmi bebegin
Eki Görüntüle 1939729 En iyi soda firmalari aciklanmis
1_beypazari
2_sarikiz
3_ozkaynak
Bunlar silikali arkadaslar
Benim de ilk ikisinin arası yakın çok zor oldu. Bi de kız böyle hasta olunca çok zorlandım.Yok canim benimkiler buyuk hepsi bahar dogumlu baharda 8 7 ve 3 yasinda olacaklar
Yalniz benim ufaklik gece acikiyor onun icin veriyorum sutle birlikte ama artik yariyil tatilinde sadece sut icmeye alistiracagim insallah azalta azalta
Evet bende sasirmistim.kizilay silikali deil.ama.icilebilir madensuyu sinifinda bazi sirketlerin ise sonuclari tamamlanmamia yaziyoduKızılay yok
Öncelikle krep tost bunu atmak istedim gerçekten çok lezzetli muhakkak yapın arkadaşlar
Dün atmıştım canım yapılışınıNasil yapiyorsunuz?
Merhaba canım bir de ben anlatmak istedim sanaValla çok haklısınız ama iki öğün sağlam yedim yine olmadı aah ahh