Hayatta yapamam sağolYarim Portakal kabugunu dograyin 1lt lik surahinize ustune 1 maden suyunu bosaltin.kalan miktari suyla tamamlayin.bi yarim saat bekleyin ve icin.seker ve meyve ihtiyaciniz kalmamis olup su ihtiyacinizida karsilamis olacaksiniz
HoşnuldukHosgeldiniz..13gun derken?
Maden suyu hic icmiyorum ama yarin deneyecegim.Yarim Portakal kabugunu dograyin 1lt lik surahinize ustune 1 maden suyunu bosaltin.kalan miktari suyla tamamlayin.bi yarim saat bekleyin ve icin.seker ve meyve ihtiyaciniz kalmamis olup su ihtiyacinizida karsilamis olacaksiniz
Biz kisa zamanli veya dengesiz kilo vermiyoruz.onceligimiz saglik kilo vermek ikinci sirada.kisa surede kilo vermek istiyosan ki cok zararlidir vucuduna .seni sadece dukan kurtarirOn üç günde dört kilo veremezmiyim beş dedim garanti olsun iddiaya girmiştim eşimle yumurta kapıya dayandı
Yogurt bozar.ayran cok sulu olursa bozmuyorYogurt yada ayran leptini bozuyor mu
Portakal suyunu yap seker istegin kayacak.tarifini bi onceki sayfda yazdim.İki gündür burayı okuyup kendimi kıstım. Yarın başlıyorum. Tek derdim bisküvi çikolata gofret
Ben nasıl bir varlığım ya.... Kendi elimle kendimi zehirliyorum.....
Yanliş hesaplanmışım on sekiz günde üç buçuk kilo BOYUM 1.63 KİLOM 67 HEDEFİM OTUZ OCAĞA KADAR BEŞ KİLO YARINDAN İTİBAREN ON SEKİZGÜNÜM VAR 62 aslında benim kilom atmış sekiz nokta üçtü altmış yediye düşüp bir kilo üç yüz gram vermiştim o yüzden dört kilo versem de olur ama garanti olsun die beş diyorum sebebi de eşimle beş kiloya iddiaya girmiştik inşallah başarıcam ben aşırı yemek yiyen biriyim günde ortalama bi kare çikolata yanına bi sürü ıvır zıvır yemek ve hareket su yok bu zayıfladım bir kilo üç yüz gramı yoğurt kürü su ve hareketle verdim Boğaz'ımı hiç kesmeden inşallah bu sefer dayanmalıyım benim için bi gün bile çok zor can çekişiyo gibiyim pert oluyorumKizlar bugunki sporumuda yaptim
500 ip atlama
Jillian micheals 30 days shread( level 1 ) 9. Gunbiter
Aslinda ne.kadar yanlis yaptigimizin farkindayiz.uygulamaya geldiginde hep kolaya kacmak isimize geliyor.Yanliş hesaplanmışım on sekiz günde üç buçuk kilo BOYUM 1.63 KİLOM 67 HEDEFİM OTUZ OCAĞA KADAR BEŞ KİLO YARINDAN İTİBAREN ON SEKİZGÜNÜM VAR 62 aslında benim kilom atmış sekiz nokta üçtü altmış yediye düşüp bir kilo üç yüz gram vermiştim o yüzden dört kilo versem de olur ama garanti olsun die beş diyorum sebebi de eşimle beş kiloya iddiaya girmiştik inşallah başarıcam ben aşırı yemek yiyen biriyim günde ortalama bi kare çikolata yanına bi sürü ıvır zıvır yemek ve hareket su yok bu zayıfladım bir kilo üç yüz gramı yoğurt kürü su ve hareketle verdim Boğaz'ımı hiç kesmeden inşallah bu sefer dayanmalıyım benim için bi gün bile çok zor can çekişiyo gibiyim pert oluyorum
Kuruyemiş koymaya çalış canım. Çok önemli.Kahvalti
2 yumurta
Biraz kasar
Ceyrek demet maydonoz
10 zeytin
1 bardak sut
Tabi canim.neden alismayasinGunaydin kizlar erkenden kalktim kahvalti yapip 4 saatlik kismi uzatabilmek icin. Normalde 8 20 de son lokmayi aliyorum. Ogle yemegi 12. 20 de tam leptin salgilanacak ben yemege oturmus oluyorum.insaallah aliskanliga donusturebilirim bu erken kalkmayi
Olabilir canim.Evet benim de aklimda ama evde bitmis kuruyemis