Asyaaaa akşam misafirlikteydik. Ne tatlı yedim ne hamur işi... Butun gece asyayı örnek al 16 kilo verdi sen hala aynı yerinde sayıyorsun dedim durdum
Ben maşallah diyorum canım ya. Maşallah maşallah maşallah. 65 ol bakalım nasıl olacaksın. Bence şu an çok. Ben de 69 kiloyum yani kendimi çok kilolu hissediyorum.gerçekten mi yaa ayy alemsin bu aralar beni gören ay ne kadar zayıflamışsınn deyip böyle bakıyor kız nazar olmassam iyi geçen avm ye gittik eski çalıştığım yerdeki arkadaşım da öyle tepki verdi eşimde yeter artık kilo verme işini bırak diye hırlaştı durdu en son kolun bacağın kırılsın bir yerinde. nazardan sonra sızlanma dedi
günaydın canım.yok kız senin üstüne demedim ben.sanki beni gördüğünmü var bacı ben etrafımda ki bakışlardan rahatsız oldum hatta eşimde.evet yaa daha çokk var haklısın daha nerdeeeeBen maşallah diyorum canım ya. Maşallah maşallah maşallah. 65 ol bakalım nasıl olacaksın. Bence şu an çok. Ben de 69 kiloyum yani kendimi çok kilolu hissediyorum.
ne güzel yaa maşallahgünaydın canım.yok kız senin üstüne demedim ben.sanki beni gördüğünmü var bacı ben etrafımda ki bakışlardan rahatsız oldum hatta eşimde.evet yaa daha çokk var haklısın daha nerdeeee71 neree 55 neree heyy heyy
yahu bizim bu kızlar nerde boşladılar iyice burayıne güzel yaa maşallah
bana da diyorlar da ben aynıyım galiba takıntı yaptığımı bileiyorlar moral olsun diye soyluyorlar
Asya kocaman alkış sana tebrik ediyorum senikızlar ben bildirimimi yapayım bugün erken tartıldım iftara doğru bir daha eczaneye gitmeyim dedim
geçen hafta 71
bugün 70
fark _1
kızlar toplamda 17 kilo vermiş oldumçok şükür
70 mikızlar ben bildirimimi yapayım bugün erken tartıldım iftara doğru bir daha eczaneye gitmeyim dedim
geçen hafta 71
bugün 70
fark _1
maşallah canım sana tebrik ederimkızlar ben bildirimimi yapayım bugün erken tartıldım iftara doğru bir daha eczaneye gitmeyim dedim
geçen hafta 71
bugün 70
fark _1
niye skandal kızz70 mi
Ben 68.5
teşekkür ederim canım.daha çokk var ama yinede yarılamış oldumAsya kocaman alkış sana tebrik ediyorum seni
sağol canım 3 buçuk ay oldu regl de olmadım sanırım olsaydım daha da fark ederdi.ama bunada şükürmaşallah canım sana tebrik ederim
Yok aramızda en azimli sen çıktın ben Ramazan 16 oldu hiç veremedim yateşekkür ederim canım.daha çokk var ama yinede yarılamış oldum
Çok kıskanıyorum yaaaaniye skandal kızz
porsiyonların mı fazla geliyor acabaYok aramızda en azimli sen çıktın ben Ramazan 16 oldu hiç veremedim ya
Çok kıskanıyorum yaaaa