- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 45
Canım burda birbirimize uzun zaman destek olduk o yüzden affına sığınarak bir şey soracağım ismini değiştirmek mümkün mü ve bunu düşünür müsün kilolu annecik negatif yükleme ve kabulleniş içeriyor kanımcaToplamda 15 kilo ama uzun bir süre oldu başlayalı o yüzden kendime de yazık emeğime de bu yüzden biraz kızıyorum kendime
Canım burda birbirimize uzun zaman destek olduk o yüzden affına sığınarak bir şey soracağım ismini değiştirmek mümkün mü ve bunu düşünür müsün kilolu annecik negatif yükleme ve kabulleniş içeriyor kanımcaToplamda 15 kilo ama uzun bir süre oldu başlayalı o yüzden kendime de yazık emeğime de bu yüzden biraz kızıyorum kendime
Değiştirebilirim geçen baktımda anlamadım aslındaCanım burda birbirimize uzun zaman destek olduk o yüzden affına sığınarak bir şey soracağım ismini değiştirmek mümkün mü ve bunu düşünür müsün kilolu annecik negatif yükleme ve kabulleniş içeriyor kanımca
Çok iyi olmuşsun canım senin üst kısmında kilo benim de alt kısmımda oluyor ama şu an gayet iyi olmuş tebrik ediyorum canımkızlar uyuyormusunuz bu saate kadar resmi kaldırıcaktım baktım kimse girmemiş
Lazere gidiyorum canım ben o yüzden ancak girebildimkızlar uyuyormusunuz bu saate kadar resmi kaldırıcaktım baktım kimse girmemiş
evet gülüm.üst kısımda ve özellkikle karın bölgemdeÇok iyi olmuşsun canım senin üst kısmında kilo benim de alt kısmımda oluyor ama şu an gayet iyi olmuş tebrik ediyorum canım
Herkesin farklı oluyor kilo alıp verdiği yerler sen bu azimle verirsin incecik olursunevet gülüm.üst kısımda ve özellkikle karın bölgemde
bide oğlan kucağımdaydı buraya atmak aklımda yoktu yoksa tek çekilirdim hiç aklıma gelmedi o anÇok iyi olmuşsun canım senin üst kısmında kilo benim de alt kısmımda oluyor ama şu an gayet iyi olmuş tebrik ediyorum canım
inşallahh.65 i görmek zor ama hedefi baya abartmışım benHerkesin farklı oluyor kilo alıp verdiği yerler sen bu azimle verirsin incecik olursun
en azinşallahh.65 i görmek zor ama hedefi baya abartmışım benbölgesel kilodan nefret ediyorum keşke her yerde orantılı olsa.gerçi bu halime şükür diyorum 48 beden pantolona zor girmiştim
ya sen istikrarlı da gidiyorsun kaçamağında yok neden böyle oluyor65 olmasa da en az 68 olursun bence o yüzden hedefin iyi idi senin bende tık bile olmadı
en az
en azinşallahh.65 i görmek zor ama hedefi baya abartmışım benbölgesel kilodan nefret ediyorum keşke her yerde orantılı olsa.gerçi bu halime şükür diyorum 48 beden pantolona zor girmiştim
bilmiyorum canım troid etkiliyor sanırım anlamıyorum ama yoruldum çokya sen istikrarlı da gidiyorsun kaçamağında yok neden böyle oluyor