- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım ya ona rağmen vermişsinnasılsınız kızlar?bu iftar davetlei öldürecek beni nerde hamur işi var sofrada yemezsen suratları düşüyor bizimkilerin acaba beğenmedimi diye.kurban olduğum zoruna gitmesin hayırlısıyla bir bitse ramazan diyorum.pirinçmi yemediğim kaldı börek mi patates mi?anlatamam yani
Amann ne massallahi inan bu hafta rezillikti.yesen bir türlü yemesen bir türlu.Maşallah canım ya ona rağmen vermişsin
Yaaa sen nasıl 71 oldun yaaa inanmıyorum ağlamak istiyorum valla ben hala yerimde sayıyorumkızlar ben dün tartıldım ama nete giremedim elektrik yok 2 gündür.onarım çalışması varmış.kilo bildirimim
15 gün önce 73,5
bugün 71
fark 2,5
Niye kizzYaaa sen nasıl 71 oldun yaaa inanmıyorum ağlamak istiyorum valla ben hala yerimde sayıyorum
KıskançlıktanNiye kizz
Kız alemsin yaa.sende çok iyisin de senin aşırı olmadığı için böyle oluyor sendeKıskançlıktan
Sen benden sonra 87 ile başladın 16 kilo verdin. Ben 72 ile başladım 2 kilo verdim kaç aydır
Yok yok çok gaza geldim sayende. Bayrama kadar 5 kilo vereceğimKız alemsin yaa.sende çok iyisin de senin aşırı olmadığı için böyle oluyor sende
eminimki verebilirsin gülüm ben 65 i görebilecekmiyim bilmiyorum amaYok yok çok gaza geldim sayende. Bayrama kadar 5 kilo vereceğim
Görürsün canım ben de 64 olacağım.eminimki verebilirsin gülüm ben 65 i görebilecekmiyim bilmiyorum ama
İnşallahGörürsün canım ben de 64 olacağım.
İnşallahGörürsün canım ben de 64 olacağım.
Asyaaaa akşam misafirlikteydik. Ne tatlı yedim ne hamur işi... Butun gece asyayı örnek al 16 kilo verdi sen hala aynı yerinde sayıyorsun dedim durdumgünaydın kızlar