Ben geçen hafta aldığım kiloyu veriyorum mehter takımı gibi 2 ileri bir geri.kızz sen benden fazla vermişsinnnnn niye kıskanıyonn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geçen hafta aldığım kiloyu veriyorum mehter takımı gibi 2 ileri bir geri.kızz sen benden fazla vermişsinnnnn niye kıskanıyonn
yaaa Allah iyiliğini versinn yaaBen geçen hafta aldığım kiloyu veriyorum mehter takımı gibi 2 ileri bir geri.
Tek öğün yiyorum bilmiyorum kiporsiyonların mı fazla geliyor acaba
Asya bizi gaza getir :)yaaa Allah iyiliğini versinn yaa
Güncel kilo 55.7 geçen hafta kaçtı bilmiyorum tekrar başladım karatay a.. dışarda misafirlikte iftarlar fln brz bozmuştum diyeti maalesef..kilo verenlere tebriklerrr....kızlar ben bildirimimi yapayım bugün erken tartıldım iftara doğru bir daha eczaneye gitmeyim dedim
geçen hafta 71
bugün 70
fark _1
kızlar toplamda 17 kilo vermiş oldumçok şükür
kıtlığa mı giriyor acaba vucut.2 öğün yapsan keşkeTek öğün yiyorum bilmiyorum ki
kelin ilacı olsa.bayrama az kaldı ya hedefleri hatırlayalımAsya bizi gaza getir :)
Akşam iftardan sonra fermuarı çek ne çerez ne meyve sadece sıvıBilmiyorum bakalım hayırlıca Ramazan biterse anlaşılır
Şimdi iftarı yapamadım kızım durmadı yiyeceğim mecburen istediğim gibi olmuyor maalesefAkşam iftardan sonra fermuarı çek ne çerez ne meyve sadece sıvı
yatarken yoğurt yada peynir yumurta gibi birşeyle kapat günü
ben sana inanıyorum güzel verdin yine verirsin
Bende değişiklik Yök :) sende değişim çoktur bakalım nasıl oldunKızlar hayırlı aksamlar eltim Gil burdaydi gözüyle yidi beni resmen eşim bile dedi oku üfle kendine dedi.bir çocuktan sonra karnı leğen gibi çıkar bunun diyordu esimde yeri geldiğinde yüzüne vur dedikızlar ya yarın önceki halimize simdikini koyalım resimleri sonra kaldiririz geri.hem motive eder ne dersiniz
Başta kaç ile baslamistin canımBende değişiklik Yök :) sende değişim çoktur bakalım nasıl oldun
Geçen yıl 98 idim sonra 89.4 a düştüm aralıkta ocakta kızlarla başladım 82.4 E kadar indim sonra 40 gün full dikkat etmeme rağmen yarım kilo bile veremdim sonra tam bir daha toplayamadm hep bir şey çıktı falan şimdi 83 kilo ile devam ama yoruldumBaşta kaç ile baslamistin canım
Eee nasıl fark yokk süper vermişsin ilk kilo ndaki fotoyla simdikini Paylaş 1 ayda ki değişim demiyoruzki ilk kiloyla şimdiki arasında ki fark önemli.şahane vermişsin sendeGeçen yıl 98 idim sonra 89.4 a düştüm aralıkta ocakta kızlarla başladım 82.4 E kadar indim sonra 40 gün full dikkat etmeme rağmen yarım kilo bile veremdim sonra tam bir daha toplayamadm hep bir şey çıktı falan şimdi 83 kilo ile devam ama yoruldum
Canım benim ocaktan beri verdiğim kilo 6 yani çok az ama suçlusu benimEee nasıl fark yokk süper vermişsin ilk kilo ndaki fotoyla simdikini Paylaş 1 ayda ki değişim demiyoruzki ilk kiloyla şimdiki arasında ki fark önemli.şahane vermişsin sende
Totalde iyi vermişsin amaCanım benim ocaktan beri verdiğim kilo 6 yani çok az ama suçlusu benim
Toplamda 15 kilo ama uzun bir süre oldu başlayalı o yüzden kendime de yazık emeğime de bu yüzden biraz kızıyorum kendimeTotalde iyi vermişsin ama