- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Boşver kv ne yaparsa yapsın çocuk senin dimi senden vazgeçecek değil boşver çok muhatap olma tamam de geç sonra keyfine göre hareket etiftarımı açmışım halim yok görsen varya o halimi bir yandan hizmet et bide üstüne eziyet.ya eşim aramıştı onunla görüntülü konuşuyorduk eşim çocuğu falan görmek istedi telden sevdi oğlanı o sıra kayınbabam aradı meşgul çalmış haliyle.bunlar bize geldi kayınbabam dedi aradım meşguldu dedim oğlanı görmek istemiş görüntülü aradı kaynanam hemen böyle yaptı onla konuşacak tabi başka kimle konuşacakben böyle kaldım.ama o suratı mimikleri Allahım çıldırdım bir örnek daha verim çocuğu yabani gibi sevdi bağıra bağıra ee çocuk alışkın değil biz sakiniz eşimle sesler yükselmez öyle çocuk ağladı bana atıldı kaynanam bana arkasını döndü önümü kapatıyor çocuğa diyor ki yok yok isteme onu isteme onu isteme.bu sadece 2 örnek daha eve girdi çıkana kadar her dakika bir laf sokma çabası.çocuk sadece onların tarafına aitmiş muamelesi yapıyor ve ben hiçbirşekilde bu tarz şeylere girmiyorken.dayanamıyorum artık
tek öğünle mi tutuyorsun o zaman orucu canım.Ben sahur yapamıyorum ya acıkmıyorum kızlar sahura
gün içinde daha fazla aktif olalım kızlar yaa.iftardan sonra insanın takati kalmıyor da gündüz zaman ayıralımGünaydın canım
Çok şükür iyiyim
Toparladım
Karatay devam
Sahurda
peynir domates salatalık yumurta az karpuz ve çay yedim
İfada
salata çorba olur yanına patlıcan köfte belki birde cacık
Aynen canım iftar yapıyorum biraz dinleniyorum çay ile kuruyemiş filan yiyorum öyletek öğünle mi tutuyorsun o zaman orucu canım.
Kuruyemiş tok tutuyor dur.ee gündüz zorlanmiyorsan en azindan uykun bolunmuyoAynen canım iftar yapıyorum biraz dinleniyorum çay ile kuruyemiş filan yiyorum öyle
Ben oturuyorum ama kur an okuyorum öyle sahur yapamıyorum ama yiyecek yerim olmuyorSahurda berrket vardır ben sahursuz düşünemiyorum bir su ile olsa da sahur mühim bence
Tekrar 74.1 oldum şükür kabus bitti
Onca emekten sonra o kilolara dönmek kabus gini geliyor inşallah ideal kilomuza ulaşır ve sabitleriz
Ya ben her gün aynı kiloyum hiç azalmıyor kiAkşam salata ve çorbaya ek içli köfte ve e dondurma aldım malesef d dayanamadım
Bayrama 65 inşallah benim ki
Hedeflerimizi Hatırlayalım mı
Canım Üç şey aklıma geliyorYa ben her gün aynı kiloyum hiç azalmıyor ki
Mesela bugünCanım Üç şey aklıma geliyor
Su.
Spor
Az yemek
Bunlardan biri eksikse gitmiyor
Biz emziklşyiz biraz dikkat edersek çok güzel gidiyor