- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Ayda 1 kere yiyebilirsin lahmacunKızlar bugün hep dışarıdaydım gelincede ödevim falan vardı geç yazdım
Sabah 10.00
2 tane cherry domates
4 dilim salatalık
10 tane zeytin
Krem peynir
Kaşar
Yeşil elma
Akşam 16.30
2 tane lahmacun
Büyük boy ayran
Umarım lahmacun yasak değildir karatayın kitaplarında yiyebilirsiniz diyor dışarıda başka alternatif gelmedi aklıma
12.500 adım
2 lt su
Ben o zaman o hakkımı kullandım ve doldurdumAyda 1 kere yiyebilirsin lahmacun
Biz Ramazan da iftar öncesi mi tartılacağız
İftar öncesi tartılacagız canımBiz Ramazan da iftar öncesi mi tartılacağız
Şimdiye kadar yediniz hanımefendi yarından sonra dikkat ediyoruzKızlar eşim şehir dışında akşam gelecek
Sabah da kızım bardak kırdı sürekli kıyafet değiştir falan sinirler tavan ben sinirimi yiyerek çıkardım
1 dilim ıspanaklı pasta
1.5 dilim börek
8 tane yaprak sarma
1 küçük patates ile patates li yumurta
Kendime sinir oluyorum hakim olamadım
İzninle bunu takımıma da koyayım. Belki karataycı olmak isteyen çıkar.
gece uyku arası olduğu için canı istemiyor insanın zar zor yiyorHayırlı ramazanlar. Ben de Karatay kahvaltısı hazırladım ama bitiremedim. Çok geldi.
Ben hiç uyuyamadım gece sahura kadar bekledim sonra da namazı bekledim sabah erkenden de kalktım kafam sepet gibigece uyku arası olduğu için canı istemiyor insanın zar zor yiyor
neden uyumadın ki canım hış olmuşsundur şimdi.ben sahura kadar yattım da sonrasında oğlan sağolsun hiç uyutmadı sıpa.fırsatını bulunca uyu birazBen hiç uyuyamadım gece sahura kadar bekledim sonra da namazı bekledim sabah erkenden de kalktım kafam sepet gibi
Eşimi bekledim şehir dışında idi o geldi 12 de sonra yatsam bir anlamı yoktu bugün de uyuyayım dedim kız uyuyunca ona da komşu geldi başım ağrıyor dehşet salak gibi oldumneden uyumadın ki canım hış olmuşsundur şimdi.ben sahura kadar yattım da sonrasında oğlan sağolsun hiç uyutmadı sıpa.fırsatını bulunca uyu biraz
ilk gün bide vucut alışana kadar baş ağrısı yapacak zaten senin de yorgunluğun cabası olmuş.Eşimi bekledim şehir dışında idi o geldi 12 de sonra yatsam bir anlamı yoktu bugün de uyuyayım dedim kız uyuyunca ona da komşu geldi başım ağrıyor dehşet salak gibi oldum
Ben de uyumadım zaten normalde de o saatlerde uyanık oluyorum.gece uyku arası olduğu için canı istemiyor insanın zar zor yiyor