- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 45
Malum önümüz ramazan bebek görme ev görme iki gün üst üste olduHayırdır ya gün mü vardı
bakalım pazartesiye toparlarım diyorum
Dün onbin adım atmıştım bugün de altıbin deyim tamamlarsam toparlama imkanım olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malum önümüz ramazan bebek görme ev görme iki gün üst üste olduHayırdır ya gün mü vardı
Aynen yürüyüş ile toplarsınMalum önümüz ramazan bebek görme ev görme iki gün üst üste oldu
bakalım pazartesiye toparlarım diyorum
Dün onbin adım atmıştım bugün de altıbin deyim tamamlarsam toparlama imkanım olur
İyi akşamlar canımİyi akşamlar kızlar. Ben burayı unutuyorum hep arada etiketleseniz de aklıma getirseniz.
İyi akşamlar canım benim nasılsın benim için doktoruna bir soru soracaktın sordun mu bu arada Karatay çok şükür iyi gidiyor bugün 3. Günİyi akşamlar kızlar. Ben burayı unutuyorum hep arada etiketleseniz de aklıma getirseniz.
Maşallah canım ya keşke bende ev hanımı olsaydımAyrıca balkon yıkadım dolap sildim ev süpürdüm ben mefta
İyi akşamlar canım. Sordum ama hiç cevap alamadım. Başka şeylerle oyalanacakmışım. Dışarı yürüyüşe çıkacak mısın. Kahve içebilirmişim vs. Bıraktım ben diyetisyeni canım. Sevmedim tatmin etmedi beni. karataya geri dondum.İyi akşamlar canım benim nasılsın benim için doktoruna bir soru soracaktın sordun mu bu arada Karatay çok şükür iyi gidiyor bugün 3. Gün
Bende 1 sene gitmiştim gram verememiştim boşver bacım en güzeli Karatay biz yolumuzdan şaşmayalımİyi akşamlar canım. Sordum ama hiç cevap alamadım. Başka şeylerle oyalanacakmışım. Dışarı yürüyüşe çıkacak mısın. Kahve içebilirmişim vs. Bıraktım ben diyetisyeni canım. Sevmedim tatmin etmedi beni. karataya geri dondum.
Çok teşekkürler canımSabahları yenebilir canım 1 tane mevsim meyvesi
10 bin adım attığında yediklerin kalmıyor bence ki zaten Canan Karatay 5 km yürüyün istediğiniz birşeyi yiyebilirsiniz diyorHayırlı sabahlar kızlar
Dün onbin adımı attım kuş gibiyim çok şükür
Sabah
Sahanda yumurta
Domates
Salatalık
Çökelek
Zeytin
Peynir
Ceviz
Çay
Akşam ise
Salata ve patlıcan yemeği düşünüyorum
Suyu üç yaparım
Yine onbin adım atmak istiyorum
Bakalım
Çok dogru ama abartmamak şartıyla10 bin adım attığında yediklerin kalmıyor bence ki zaten Canan Karatay 5 km yürüyün istediğiniz birşeyi yiyebilirsiniz diyor