- 25 Ekim 2008
- 52.572
- 114.639
Ben de halsizlik uykusuzluk var. 14.00 gibi 3 çocukla yatağa yattım belki uyurlar diye yok hiç biri uyumadıkızlar napıyorsunuz nasıl geçiyor ilk gün?ben açlıktan ziyade susadım.Rabbim sabrını versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de halsizlik uykusuzluk var. 14.00 gibi 3 çocukla yatağa yattım belki uyurlar diye yok hiç biri uyumadıkızlar napıyorsunuz nasıl geçiyor ilk gün?ben açlıktan ziyade susadım.Rabbim sabrını versin inşallah
Ben kendimden geçtim dün spor filan yapamadım sahura da kalkmadık uyumuş kalmışım uykusuz kaldığımız için sabah namazına zor kalktım bugün iyi olurum inşgünaydın kızlar herkese.dün iftardan sonra nakavt oldum menüyü yazamadım ama klasik herzamanki menümdü.yalnız bişey soracam size sporu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?susuzluk fena yapıyor çünkü.
peki yürüyüşü ne yapmayı düşünüyorsunBen kendimden geçtim dün spor filan yapamadım sahura da kalkmadık uyumuş kalmışım uykusuz kaldığımız için sabah namazına zor kalktım bugün iyi olurum inş
İFtar sonrası yürüyüş düşünüyorum 11 gibi falan başka birley yapamayız ki bebişler ilepeki yürüyüşü ne yapmayı düşünüyorsun
Evet gülüm yürüyüş dışında başka bişey yapmam mümkün değil.yürüyüş için arkadaş arıyorum bakicam olmadı tek çıkarım artıkİFtar sonrası yürüyüş düşünüyorum 11 gibi falan başka birley yapamayız ki bebişler ile
Evet gülüm yürüyüş dışında başka bişey yapmam mümkün değil.yürüyüş için arkadaş arıyorum bakicam olmadı tek çıkarım artık[/QUOTE
Evet gülüm yürüyüş dışında başka bişey yapmam mümkün değil.yürüyüş için arkadaş arıyorum bakicam olmadı tek çıkarım artık[/QUOTE
Çok sevindim adına canım tebriklerKızlar cokkk mutluyum bayram için sifon tarzı içi askili üstüne ince yazlık ceket aldım 40 beden oldu havaya uçtum resmen ben 40 bedene girdim yani hatta içindeki askili bol bile geldi inanamıyorum 3 ay önce üstüme kıyafet bulamiyordum koca carsiyi alt üst etmiştim ağlayarak donmustum çok mutluyum yaa
arada kaçamaklar oldu baya ama bırakmadığım için toparlıyorum çok sevindim ya orucum hiç enerjim yoktu dilim damağım kurumuştu elbisenin içine girince gözlerim parladı resmenİnş bulursun bakalım sen full dikkat ediyorsun hede
Çok sevindim adına canım tebrikler
Öyle olur tabi :)arada kaçamaklar oldu baya ama bırakmadığım için toparlıyorum çok sevindim ya orucum hiç enerjim yoktu dilim damağım kurumuştu elbisenin içine girince gözlerim parladı resmen
Harika canım adına sevindim ben ise bir kilo almış görünüyorumKızlar cokkk mutluyum bayram için sifon tarzı içi askili üstüne ince yazlık ceket aldım 40 beden oldu havaya uçtum resmen ben 40 bedene girdim yani hatta içindeki askili bol bile geldi inanamıyorum 3 ay önce üstüme kıyafet bulamiyordum koca carsiyi alt üst etmiştim ağlayarak donmustum çok mutluyum yaa
Yapıyoruz canım zaten 4_5saati geçiyorKızlar iftar sahur arası leptin yapıyor musunuz
sporu yemekten 2-3 saat sonra yapıyoruz bugun bende başlayacağım inşallahgünaydın kızlar herkese.dün iftardan sonra nakavt oldum menüyü yazamadım ama klasik herzamanki menümdü.yalnız bişey soracam size sporu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?susuzluk fena yapıyor çünkü.
evet canım ödemdir büyük ihtimalle çünkü spor da yapamıyoruzHarika canım adına sevindim ben ise bir kilo almış görünüyorum
Malum zamanlar ödemdir diyorum ama çok mutsuzum inş toparlayacağım