Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tek içerim geneldeBilmiyorum ki tek canım istemiyor
Ne güzel ben içim almıyor tek çay içerim amaBende tek içerim genelde
Sevdiğim arkadaslarim var uğrar lar onlar la içerim gelen giden yoksa kalkar yapar içerim.Ne güzel ben içim almıyor tek çay içerim ama
Benim kimsem Yök ya akraba arkadaş tek başımayımSevdiğim arkadaslarim var uğrar lar onlar la içerim gelen giden yoksa kalkar yapar içerim.
65 istiyorum canım ama ilk hedef 68İnşallah senin hedefin kaç
Ay inşallah ben de 68 olmak istiyorum boyum 1.71 ideal olur diye düşünüyorum birde kaç yaşındasın ne kadar meraklıyım dimi:)65 istiyorum canım ama ilk hedef 68
akraba olmaması olmasından iyi zaten canım,arkadaşın olsa bir kaç kişi dertleşir rahatlarsın dahemBenim kimsem Yök ya akraba arkadaş tek başımayım
benim de 65 hedef ama hedefi yüksek tuttum biraz.65 olması zor gibi.en azından çabamızı gösterelim dimi65 istiyorum canım ama ilk hedef 68
senin boy çokk iyiymişbak söyleyim de gülün birazben daha 10 gün önceye kadar boyumu 1,60 biliyordum ölçtüm bir geçenlerde 1,62 imiş ay o 2 santim beni bir mutlu etti anlatamameşim gün boyu söyledi sana tek taş alsam bu kadar sevinmezdin diyeAy inşallah ben de 68 olmak istiyorum boyum 1.71 ideal olur diye düşünüyorum birde kaç yaşındasın ne kadar meraklıyım dimi:)
Evet birileri olsa güzel olurdu maalesef kimse Yökakraba olmaması olmasından iyi zaten canım,arkadaşın olsa bir kaç kişi dertleşir rahatlarsın dahem
Tabi sevin 2 cm 2 kilo demek yani sevindim adınasenin boy çokk iyiymişbak söyleyim de gülün birazben daha 10 gün önceye kadar boyumu 1,60 biliyordum ölçtüm bir geçenlerde 1,62 imiş ay o 2 santim beni bir mutlu etti anlatamameşim gün boyu söyledi sana tek taş alsam bu kadar sevinmezdin diye
ay sende benim gibisinnbende öyle demiştim eşime 2 cm 2 kilo demek diyesen 7 li rakamlara indiğinde baya gözle görülür fark edilir boylusun çünküTabi sevin 2 cm 2 kilo demek yani sevindim adına
İnşallah canım önce 79 sonra 75 ve 68 inşallah :) bozmasak diyeti çok güzel verirdik birde emzirme olmasa çok daha sıkı yaparım olsun buna da şükür dimi :) buradan motive olmak güzel ya 3 kişi de olsakay sende benim gibisinnbende öyle demiştim eşime 2 cm 2 kilo demek diyesen 7 li rakamlara indiğinde baya gözle görülür fark edilir boylusun çünkü
evet arada baya kaçamaklar oldu yoksa hepimiz çok daha iyi durumdaydık ama bunada şükür en azından toparlıyoruzkızlar da yok pek evet ne kadar çok olsa katılım o kadar daha motive oluyor insanİnşallah canım önce 79 sonra 75 ve 68 inşallah :) bozmasak diyeti çok güzel verirdik birde emzirme olmasa çok daha sıkı yaparım olsun buna da şükür dimi :) buradan motive olmak güzel ya 3 kişi de olsak
Evet aynen olsun yine devam edelim buradan en azından sorumluluk hissediyor insan bazen içindeki ni söylüyor rahatlıyorevet arada baya kaçamaklar oldu yoksa hepimiz çok daha iyi durumdaydık ama bunada şükür en azından toparlıyoruzkızlar da yok pek evet ne kadar çok olsa katılım o kadar daha motive oluyor insan
tabi öyle ben şahsen yakın çevremle paylaşamadığım bir çok sıkıntımı burada sizlerle paylaşıyorum yeri geliyor en yakınımdan daha yakın oluyorsunuzEvet aynen olsun yine devam edelim buradan en azından sorumluluk hissediyor insan bazen içindeki ni söylüyor rahatlıyor
Tabi içinde patlayacağına söyle gitsin en iyisitabi öyle ben şahsen yakın çevremle paylaşamadığım bir çok sıkıntımı burada sizlerle paylaşıyorum yeri geliyor en yakınımdan daha yakın oluyorsunuz
canım boyum 168Ay inşallah ben de 68 olmak istiyorum boyum 1.71 ideal olur diye düşünüyorum birde kaç yaşındasın ne kadar meraklıyım dimi:)
Maşallah Azmi'ne hayranım tecrübeli olarak soruyorum çocuklar arası kaç yaş olmalıcanım boyum 168
Yaş 38