Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım çocuklar seviyor da ben de onlaKendin mi yaptın canım
Annem ler de çok sever ve yaparlar ben onlara gidince zor oluyor ysEvet canım çocuklar seviyor da ben de onla
Ee niye gelmiş kinapıyorsunuz kızlar?benim misafir var misafiri çok severim de kaynanam olunca sıkıntı orda başlıyor
İkimiz de alt üst olduk.bir türlü toparnamiyoruz çocuk küçük olmasa calisirdim bendeHadi ya çok geçmiş olsun canım çok şükür kazasız olmuş erkekler yoruluyordur tabi evi geçimi düşünmekten anlıyorum kolay değil Rabbim sabırlar versin inşallah canım
Çocuklarımız olduğu için evet çalışamıyoruz biz bayanlar ben kıyamıyorum bakıcıya vermeye ya da kreşe Rabbim açsın işlerini inşallah toparlanırsınız en kısa zamandaİkimiz de alt üst olduk.bir türlü toparnamiyoruz çocuk küçük olmasa calisirdim bende
Evet gülüm bende kiyamiyorum yoksa calisirdim.biraz daha büyüsün diyorum.hayırlısıyla yoluna girer hersey inşallahÇocuklarımız olduğu için evet çalışamıyoruz biz bayanlar ben kıyamıyorum bakıcıya vermeye ya da kreşe Rabbim açsın işlerini inşallah toparlanırsınız en kısa zamanda
kızlar dün çok kötü bir gün geçirdik eşim iş yerinde araba kazası olmuş daha doğrusu seyir halindeyken değil park sırasında bir arabaya vurmuş 2 milyar masraf çıktı.zaten zor günler geçiriorduk buda tuzu biberi oldu eşim dün intihar edecekmiş düşünün o kadar kötüydübiz ev için üç beş kuruş koyalım bir köşye derken daha beter bişeyler çıkıyor.kaynanam da üstüne geldi Allahım dün çıldıracaktım herşeye gereksiz yorum, mimikleri beni iğnelemeye çalışması Allahım şu gün bitsin artık dedim
sağol canım sürekli dilimde dua ama vardır Rabbimin bir bildiği diyorum.hangi dalı tutsak elimizde kalıyor.eşimi ilk kez böyle gördüm ben.Rabbim herkes için hayırlı kapılar açsın inşallahÇok geçmiş olsun canım
Cana geleceğine mala gelsin tevekkeltü alallah
Allah nice kapılar açar inşallah
La havle Vela guvvete illâ billah demek lazım çooookça
kaçamak mı oldu canımBugün misafir vardı yarın tartı hafta içi düşüyorum hafta sonu alıyorum kaçtır
Biraz puaça ve kek malesef canım çok güzel verdim her gören farkediyorkaçamak mı oldu canım