Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boy 1.71 baş.kilo 89.4 hedef kilo 68 şu an ki kilo 83.4Kızlarrrr bu mesajı alıntılayıp quoteleri silip
Boy Başlangıç kilo hedef kilo şu anki kilolarınızı yazın tablo yapayım ben.
anka_misali= boy :165 baş.kilo:72 hedef kilo: 57 şu anki kilo : 68.4
Hadi inşallah canımKızlarrrrr istikrarsız anka sabah yine başladı bakalım her zamanki gibi çok kararlılıkla.
inşallah canım hep birlikte sağlıklı ve fit olucazTeşekkür ederim canım inşallah
Sağol canım hepimizinkini inşallah
Evet çok kilom yok ama sanki az kiloyu vermek daha zor sürekli 56 ile 58 kilo arasında debeleniyorum.tatlıyla pek aram yok ekmeğide en fazla bi dilim yiyorum ama hamur işine dayanamıyorum ama artık dikkat ediyorum tadımlık yiyorum hiç olmasa daha iyi olacak.evdekiler sürekli bişey istiyor yapıncada canın çekiyor.benim spor yapmam şart başka türlü veremem.sanada kocaman maşallah çok güzel kilo vermişsin eminim kalan yüklerindende en kısa zamanda kurtulacaksın inşallah
Hepimize bol iradeli günler diliyorum
ohh missevet canım çokk severim ben bayıla bayıla yerim.afiyet olsun sanadaSabah kahvaltım
sucuk yumurta peynir zeytin ceviz
Akşam yemeğim
asya_01 senin menülerde sürekli közlenmiş patlıcan görüyordum canım çekti bende yaptım
Közlemiş patlıcan biber salatası yoğurt
Bir avuç leblebi kuru üzüm çay
1 litre detoks suyu 1 lt su
Yarın sabah tibet egzersizlerine başlıcam bi zamanlar baya faydasını görmüştüm en azından kilo almıyordum.
Ay koç burcundayken diyet ve egzersize başlamak için ideal zamanlarmış benim denk geldi inşallah güzel sonuçlar alırım
Ayy ne çok konuştum çenem düşmüş
boy 1,62 başlangıç kilosu 87 hedef kilo 65 şuanki 73,5Kızlarrrr bu mesajı alıntılayıp quoteleri silip
aaaa aklım bayramdaki hedefe gitti yaaKızlarrrr bu mesajı alıntılayıp quoteleri silip
Ben zaten takımdayım ya canım. Günlük 50-60 sayfa ilerliyor buraya çok vaktim kalmıyor. Ama gelmeye çalışacağım inşallah.anka_misali canım istikrar istiyorsan bize takıl günlük gir motive ol motive et
Hoşgeldin boy kilo hedef kilo alayım.Kızlar merhaba bende aranıza katılabilir miyim kilo alınca sahalara geri dönmek zorunda kaldım
55 çok değil mi ya 60 yeter sanki Asyaaaaa aklım bayramdaki hedefe gitti yaa
boy 1,62 başlangıç kilosu 87 hedef kilo 55 şuanki 73,5 hıh doğrusu bu olacak canım.gün içinde daha fazla girmeye çalış canım foruma öteki türlü bir lokmadan bişey olmaz moduna giriyor insan
sen benim resmimi gördün 55 çok mu sence55 çok değil mi ya 60 yeter sanki Asya
SAnki boyundan 2 kilo aşağısı ideal o yüzden 60 iyisen benim resmimi gördün 55 çok mu sence
162 cm 53.95kg hedefim 48Hoşgeldin boy kilo hedef kilo alayım.
Teşekkürler cnm 3.hareketi kastediyorsun dimi onu benimde tam yaptığım söylenemez boynumu çok zorlamamaya yaparken savurarak huzlıca değilde kontrollü yapmaya çalışıyorum dikkat etmekte fayda var .ama yaptıkça zamanla daha çok esnekleşip hareketleri daha rahat yapıyorsun sen yinede yapabildiğin kadar yapmaya devam et zorlamadan diyetle birlikte çok faydası var.Hoşgeldin canım. Tibet egzersizlerinde başımızı önden geriye attığımız hareketi ben yapamıyorum. Ne zaman yapsam boynum acıyor. Acaba neyi yanlış yapıyor olabilirim bilgin var mı?
ohh missevet canım çokk severim ben bayıla bayıla yerim.afiyet olsun sanada