- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasın canım çok güzel 15000adım iyi bir rakam
2 öğün yapıyorsan normal ama 3 öğün ise fazlaMerhabalar kızlar 10 gündür aynı kiloda takıldım kaldım.ve bugün çoook yedim motivasyonum bozuldu haliyle.motive olmak için burayı okuyayım dedim sizin menüleri görünce anladım ki fazla yiyorum.mesela 4 veya 5 köfte salata ve bir kase dolusu çorba artı yoğurt örnek bir menüm.öğlen de yiyorum.galiba fazla oluyor değil mibu arada sabah sadece 2 haşlanmış yumurta her gün
ilk başta ben de üç hatta iki buçuk öğün yaptım veremedim iki öğünde daha rahat gitti yediklerimizi azaltarak miğdemizin küçülmesine izin vermeliyiz glisenik indekse dikkat edince iki öğün yetiyor çok şükürMerhabalar kızlar 10 gündür aynı kiloda takıldım kaldım.ve bugün çoook yedim motivasyonum bozuldu haliyle.motive olmak için burayı okuyayım dedim sizin menüleri görünce anladım ki fazla yiyorum.mesela 4 veya 5 köfte salata ve bir kase dolusu çorba artı yoğurt örnek bir menüm.öğlen de yiyorum.galiba fazla oluyor değil mibu arada sabah sadece 2 haşlanmış yumurta her gün
Evet ne güzel sevindim.....Öğretmen misiniz meslektaşımsınız bende hafta sonuna kadar devam kaçamak yapmadan bakalım
bizlerde iyiyiz çok şükür sadece yoğunum işlerden dolayı..71.5 günc l kilomu paylaşayım dedim kızlar sizler nasılsınız
Kızlar İzmir dönüşü aktif olacağım inşallah hazırlıklar ile uğraştım hep asya_01 nerelerdesin hiç yoksunBeraber güzel bir yola girdik
Ben çok motive oldum çok faydalandım
Ve şimdiden 7 kg verdim
Hepimiz içinde öyle olduğunu düşünüyorum
Asya annecik Anka ve diğer arkadaşlar lütfen aktif olun
Oglan toparlayamadi evi dip bucak temizledim arada kaçamak da oldu ama ev birbirinin içindeydi resmen giremedim siteye sen de nasil gidiyor hazirliklarKızlar İzmir dönüşü aktif olacağım inşallah hazırlıklar ile uğraştım hep asya_01 nerelerdesin hiç yoksun