- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım ben bitirdim temizliği çok şükür Sanada kolay gelsinkızlar menüm
1. öğün
2 haş yum
az peynir salatalık
sütlükahve
2 öğün
karnabahar
ıspanak
1 küçük kase yoğurt
8 erik
su 2 ye tamamlarım
spor yok evi dezenfekte edip sporada başlamam lazım ev aldı başını gidiyor
Canım çorba, barbunyakızlar mrb bugun iş yoğunluğumdan dolayı giremedim
ne yapıyorsunuz
çorba barbunya nasıl oluyor canım.
Selam canim sınav haftamız sınav yapıp okuyorum brz yoğundum gelemedim ama kaçamak yokHu hu kızlar nerelerdeydiniz kaçamak mı yapıyorsunuz bakım :)
Ben geeelldiimmmKızlar ne yaptınız bugun kimse ugramadı nedense
Ok sorun yok bende üzüldüm kimse yok diyeBen geeelldiimmm
Brz yoğundum ama şimdi türk kahvesi ile mola verdim sizlere yazayım istedim...
Ok anladım mesela bazen bamya yemeginde bazı yörelerde bamya çorbası diyorlar acaba oda öyle birşey mi diye sordumCanım çorba, barbunya
araya virgül yazmayı unutmusum.
tarhana çorbası ydı o.
Teşekkürler canım sanadaSelam arkadaşlar bende Karatay la 7.haftamı bitirdim bugün.Son iki haftama başladım.Burayı yeni gördüm.Menüleriniz çok güzel ve çok güzel kilolar vermişsiniz.Tartıda bol eksili günler diliyorum.
Kesinlikle ondandır canım sıkma canını... Pazartesi ye kadar toparlarsınMerhaba kizlar uğrayamadım ben de buraya ama kaçamak da yapmadım.
Sabah
Karatay kahvaltısı
oglen
Mercimek çorba
Kiymali Yumurta
Yoğurt
Az ıspanak yemeği
Bir sorum var kizlar kacamaksiz devam ediyorum ama nedeni sizce ne olabilir geçen haftadan +400 fazla çıkıyorum tartıda adet oldum bugün ondan olabilir mi yada yürüyüş yapamadım hiç 5 gündür falan.?
Öğretmen misiniz meslektaşımsınız bende hafta sonuna kadar devam kaçamak yapmadan bakalımSelam canim sınav haftamız sınav yapıp okuyorum brz yoğundum gelemedim ama kaçamak yok
sende durumlar nasil