- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Nazar değer bak her yerde oynamaayy teşekkür ederim bir de oynadım ki sorma yerimden kalkamıyorum kütürüm oldum resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazar değer bak her yerde oynamaayy teşekkür ederim bir de oynadım ki sorma yerimden kalkamıyorum kütürüm oldum resmen
Aslında 3 aydir cok kararliydım 27 kiloyuda boyle verdim ama bugun aklimda devamli kacamak mi yapsam gecti belki simdi gine yapmam ama yaparsam ne olacagini bilmek istedim bazen cok korkutuyorlar hersey biter soyle olur boyle olur diyeKaçamak yapmadan gidebilmek güzel
Ama kaçamağın da artıları oluyor
Mahrumiyet duygusundan kurtuluyorum yediğim şeylerden( tabi asla abartmadan) lezzet almıyor ve yolumun ne kadar doğru olduğunu görüyorum
Ve sahiden de biraz duruyor ama kilo verme sonrasında ivme kazanıyor
Maşallah çok iyi kilo vermişsiniz 27 kilo çok var mı vermeniz gerekenAslında 3 aydir cok kararliydım 27 kiloyuda boyle verdim ama bugun aklimda devamli kacamak mi yapsam gecti belki simdi gine yapmam ama yaparsam ne olacagini bilmek istedim bazen cok korkutuyorlar hersey biter soyle olur boyle olur diye
cok tesekkur ederimMaşallah çok iyi kilo vermişsiniz 27 kilo çok var mı vermeniz gereken
neyime nazar değecekNazar değer bak her yerde oynama
Aramıza hoşgeldin canımcok tesekkur ederim
benim kilom cok fazlaydi 166 su anda 137 kiloyum yolum cok uzun o yuzden biraz gozumde buyuyor sanırim
Bir arkadaşım 136 kilo idi şu an 90 lı kilolarda hala devam ediyor şakın pes etmeyin siz daha hızlı verirsiniz düşünün 6 ay sonraki halinizi şakın pes etmeyin lütfencok tesekkur ederim
benim kilom cok fazlaydi 166 su anda 137 kiloyum yolum cok uzun o yuzden biraz gozumde buyuyor sanırim
Haklısın canımSelam
Ben yanlış yönlendirmek istemem daha bilgili arkadaşlar var ama şunu biliyorum ki metabolizmanın çalışması için kalktıktan sonra en geç 2 saat içinde kahvaltı yapmak lazım..
Kaçamak konusunu tam bilmiyorum kizlar daha gzl cevap verir sanırım.
Maşallah ın var ona :)neyime nazar değecek
Senin adına sevindim canım. Pes etme devam asya_01merhabalar kızlar giremedim 3 gündür yavrum ateşlerde yanıyordudiyet falan hak getiretartılmadım bugün tartılsam şimdi motivem altüst olurdu kendimi biliyorum o yüzden haftaya kadar toplarım yine.düğünü de atlattık çok şükür öğleden sonra atarım fotoları kızlar herkes çok beğendi gören ne kadar zayıflamışsın güzel olmuşsun diyordu aslında kimse söylemese de olurdu gerçekten bende ne kadarzayıfladığımın farkına vardım
cok tesekkur ederimAramıza hoşgeldin canım
ayy insallah pes etmek istemiyorum insalah boyle giderBir arkadaşım 136 kilo idi şu an 90 lı kilolarda hala devam ediyor şakın pes etmeyin siz daha hızlı verirsiniz düşünün 6 ay sonraki halinizi şakın pes etmeyin lütfen
Sürekli yazın motive daha çok olursunuzcok tesekkur ederim
ayy insallah pes etmek istemiyorum insalah boyle gider
insallahSürekli yazın motive daha çok olursunuz
çorba barbunya nasıl oluyor canım.Öğlen yemeğimi yedim.aksam da benzer şeyler yiyeceğim.
Ispanak ,yoğurt , az barbunya.
Akşam için çorba barbunya 4 kasik bulgur yoğurt salata yemegi dusunuyorum bakalim.
Kimseler yok neden acaba????