- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canan karatayda o diyet listelerine isyan ediyor çok kere denk geldi tv e kadın ekmek deyince zeyna gibi oluyorKızlar ben diyetisyene başladım. Bol ekmekli bir listem var.
Yazlık kışlık değişimi mi yoksakaçıyorum bn o iştenkızlar napıyorsunuz?nasılsınız?Ben kaç gündür işe güce düştüm dolap baza ne var ne yok döktüm ama motivasyon pek iyi değil 2 gündür sabah başağrısıyla gözümü açıyorumaçıkçası kaçamakta oldu onun vicdan azabı da bir taraftan
Aynen ben de 6.5 kilo verdim ocaktan beri az az yavaş yavaş.arkadas gibi olduk buraya alıştım ben de tecrübelerinizden faydalandım.Beraber güzel bir yola girdik
Ben çok motive oldum çok faydalandım
Ve şimdiden 7 kg verdim
Hepimiz içinde öyle olduğunu düşünüyorum
Asya annecik Anka ve diğer arkadaşlar lütfen aktif olun
Hadi nesi var ki toplayamadı kuzucuk ben yoldayım izmire 1 saat kaldı inş sabah köy kahvaltısı ilk kaçamak oldu bile Pazartesi ancak başlarım tekrar bendeOglan toparlayamadi evi dip bucak temizledim arada kaçamak da oldu ama ev birbirinin içindeydi resmen giremedim siteye sen de nasil gidiyor hazirliklar
Valla yapmadan da olmuyor ki ben kendime gelemedim yaparken zor topladımYazlık kışlık değişimi mi yoksakaçıyorum bn o işten
evet ya sorma bir girdim 2 gün çıkamadım bitti neyseki kurtuldumYazlık kışlık değişimi mi yoksakaçıyorum bn o işten
bende tatlı da var ama toparlanırız havalar ısındı yürüyüş ilaç gibi.kızlar ben bu hafta cok kaçamak yaptım ya. psikolojim bozuldu en sonunda da
tantuni yemek diyeti bozar mı sizce? lavaş tercih ettim. evet beyaz un ama napalım ekmekten iyidir diye. önceki gün de cheeseburger yedim.
aglaaa kalbim aglaa. kaçamaklarım hep beyaz unlu. tatlı vs. asla yok.
Ooo o senin adına çok sevindim canım yemekten daha güzel duygular bunlar...kızlar mutlu hafta sonları herkese dün eski çalıştığım yere gittik avm ye orda bir mağazada şef tim evlendikten bir süre sonra ayrılmıştım arkadaşlarım şok oldu beni görünce müdürüm iş yeri sahibi öyle tepkiler verdiler ki ben şaşırdım yani.arkadaşlarım sorup durdu sen nasıl zayıfladın böyle diye halbuki bu hafta hiç te dikkat edemedimeşimde ben öyle övgüler falan alınca şöyle bir durakladı bu defa kıskançlık krizleri tuttu adamıyürüyüşe tam gaz devam gerçekten çok iyi geldi dün dışarı çıkmak arkadaşlarımı görmek