- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim önemli bir şey yoktur sıkma canını.. Yürüyüş yapman iyi olmuş canım... Bende bugun djsardaydım rahatladım biraz iyi geldi açık havahayırlı akşamlar kızlar kv bizdeydi ve psikolojik olarak çokk yorucu bir gündüsinirim yatışsın diye attım kendimi dışarı yürüyüş yaptım
menüm
1. öğün
2 haş yum
salatalık domates zeytin şekersiz çay sütlükahve
2. öğün
1 porsiyon yumurtalı köfte salata yeşillik
su 2 ye tamamlarım
spor 1 saat 10 dk yürüyüş
Sorma tatlım annem geldi dün öldük bittik akşam baş ağrısından uyuyamadım ayakkabıları da kaldırdık çocukların küçülmüşleri bilmem neevet ya sorma bir girdim 2 gün çıkamadım bitti neyseki kurtuldum
Bende aynıyım canımHa bu hafta kilo vermemişim
Güncel 54.7
Afiyet olsun bol leptin olsun canımSorma tatlım annem geldi dün öldük bittik akşam baş ağrısından uyuyamadım ayakkabıları da kaldırdık çocukların küçülmüşleri bilmem ne
Biz kadınların çektiği nedir yahu
Dün sabah 1 yumurtalı kk
Akşam etli bulgur pilavı yoğurt salata
Bugün peynir domates salatalık zeytin yedim çocukların zırıltısından bir şey giyemedim açıkcası bakıcıları yok
Canım seni görmek ne güzel... Olsun en çabalıyorsun...Selam kızlarrrrrr ne var ne yok. Off ben Karatay yapamıyorum diye diyetisyene gittim onu da yapamadım. Bir turlu istikrar sağlayamıyorum. Güncel kilom 69.5... Neyse sabah yine başladım diyetisyen listeme inşallah devam ederim bakalım.
Aynen.. Bayrama 57 kilo olmak istiyordum ama imkansız artık en azından 63 falan olurum inşallah.Canım seni görmek ne güzel... Olsun en çabalıyorsun...
benim doğurduğum çocuğu kime benzediğiyle ilgili sizin taraf bizim taraf yapıyor gövde gösterisine çeviriyor ağzıma geleni verdim dayanamıyorum artıkUmarim önemli bir şey yoktur sıkma canını.. Yürüyüş yapman iyi olmuş canım... Bende bugun djsardaydım rahatladım biraz iyi geldi açık hava
Allah seni buna mı üzüldün bırak kime benzetirse benzetsin. Benim çocuklarımın hepsinde ilk doğduğunda aynı babası aynı ben der der sonra çocuklar buyudukçe benim kopyam oldu herkes aynı annesi dedikçe sesi kesildi.. Daha çok değişiyorlar bırak desin oyalansın.6 aylık çocuk ne yapabilir allasen . Hatta 3. çocukta da başladı aynı bizden tarafa benziyor bu diye. Ben de ilk doğduklarında biraz andırıyorlar da güzelleştikçe bizden tarafa dedim bişey diyemedi sen de alttan alttan laf sok geç.benim doğurduğum çocuğu kime benzediğiyle ilgili sizin taraf bizim taraf yapıyor gövde gösterisine çeviriyor ağzıma geleni verdim dayanamıyorum artık